Mobiele balies zijn ideaal inzetbaar - naar wens bedrukt of onbedrukt - op beurzen en evenementen. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en ook verkrijgbaar met LED-verlichting. Ontdek onze LED-balies en mobiele beursbalies voor een perfecte presentatie van bijvoorbeeld folders en giveaways. De beursbalies zijn optioneel ook direct leverbaar met een opdruk naar eigen ontwerp.
Sluiten
Filter en sorteer

Mobiele balies voor een perfecte presentatie op beurzen en evenementen

Balies vormen een populair onderdeel van winkels, ontvangstruimtes, hotels, restaurants of servicepunten. Op comfortabele hoogte bieden ze de ruimte voor klanten en medewerkers om van gedachten te wisselen. Ze worden tevens gebruikt voor het verstrekken van adviezen, het ruilen van producten of het verspreiden van informatie. Door de meestal centrale plaatsing zijn de balies vaak het eerste aanspreekpunt voor verzoeken, suggesties of vragen.

De aanwezigheid van een balie wordt erg gewaardeerd bij klanten en geïnteresseerden. Ze nemen vaak al de eerste remmingen weg om in contact te treden met uw medewerkers. Ook op beurzen kunt u profiteren van deze voordelen van een balie. Ze doen dan dienst als beursbalie en worden als zodanig dan ook neergezet in een beursstand.

Hier komen dan de beursbalies inclusief bedrukking om de hoek kijken. Ze dienen als adviestafel of informatiepunt op een kleine of wat grotere plek. Uitgerust met een draagtas zijn deze balies eenvoudig te transporteren naar en van de stand. Ook de opbouw van deze beursbalies is ongecompliceerd.

De eenvoudige montage en het compacte transport maken mobiel gebruik zo aantrekkelijk. Ten opzichte van klassieke receptiebalies zijn de beursbalies inklapbaar of demonteerbaar. Dit bespaart belangrijke opbergruimte in uw auto of bestelbus. In veel gevallenn past dit soort opstellingen met beursbalie ook in de kofferbak van een normale auto.

Beursbalies met LED verlichting

In ons online assortiment vindt u ronde balies, beursbalies met een aluminium basisframe of LED balies. Verlichte beursbalies worden gebruikt voor bijzondere zichtbaarheid op beurzen of evenementen. De LED beursbalies in ons assortiment zijn voorzien van de nieuwste LED technologie. Hierdoor wordt uw banner met opdruk bijzonder geaccentueerd door de LED verlichting.

De lichtmodules verlichten de betreffende bannerreclame op hoogwaardige wijze. De moderne LED technologie zorgt ervoor dat de motieven harmonieus worden uitgelicht. Dankzij deze verlichting blijven de motieven ook bij weinig licht perfect zichtbaar. Kies daarom ook voor een beursbalie met LED verlichting om optimaal te profiteren van de extra aandacht die dit met zich meebrengt van potentiële klanten.

Naar wens bedrukte balies voor in de beursstand

Een beursbalie is niet alleen een  praktisch hulpmiddel op de beursvloer. Het fungeert daarnaast ook nog eens als aantrekkelijke reclamedisplay en eyecatcher, omdat het oppervlak van de balie geheel naar eigen wens vorm te geven is. Uw logo, beeldmotieven of productafbeeldingen zijn weer te geven op de beursbalie.

Afhankelijk van het type balie kan de grootte van het te bedrukken oppervlak afwijken. Ronde beursbalies of die met een bolle vorm bieden vaak de grootste reclameruimte. In de regel kunt u hierop een 'doorlopende' reclameboodschap plaatsen zonder onderbreking door (hoek)profielen. Gebruik de advertentieruimte om het thema van uw beursstand terug te laten komen in de balie.

De combinatie van beursbalie en beursstand met daarop een afgestemde bedrukking zorgt voor een professionele uitstraling. Het zorgt ervoor dat de reclameboodschap en bijbehorende impressie beter in de hoofden van de bezoekers blijft hangen. Kies als achtergrond voor een éénkleurige opdruk inclusief bijvoorbeeld uw logo. Als alternatief is het volledige oppervlak van de display ook te bedrukken met een eigen motief.
Ronde beursbalie met logo bedrukt


Beursbalie in een ronde uitvoering

Ronde toonbanken bieden een reclameoppervlak dat zich bijna over het gehele oppervlak uitstrekt. Met een mooie opdruk kunt u bijna het gehele oppervlak als advertentieruimte inzetten. Bovenop bevindt zich een rond bovenblad voor het presenteren van informatie of het adviseren van potentiële klanten.

Door de ronde vorm en de allround bedrukking dienen de balies centraal in de beursstand geplaatst te worden. Ze zijn dan van alle kanten goed zichtbaar en toegankelijk. Schappen in de balie bieden extra opbergruimte in uw beursstand. Flyers, giveaways of folders om in uw stand uit te delen liggen zo direct onder handbereik in de balie.

De ronde balies worden ook vaak gebruikt voor en door het personeel op beurzen. Als opvouwbare balie zijn beursbalies snel op te zetten en te voorzien van een banner. De eenvoudige montage bespaart kostbare tijd bij het opzetten. Met mooie bedrukkingen op de beursbalie en/of andere beursstandideeën trekt u gegarandeerd bezoekers naar uw stand.

Ontdek de ronde beursbalies - in de vorm van een ronde toonbank of ronde zuil - voor in uw beursstand. Door een aantrekkelijke manier van beeldbewerking en/of het toepassen van logo's en iconen zorgt u voor aantrekkelijke reclame-uitingen. Kies ook voor ronde displays. verkrijgbaar in hoogtes van 900 mm tot 2.200 mm.Professionele beursuitrusting van VKF Renzel

Het hebben van de juiste uitrusting op beurzen en evenementen is een doorslaggevende factor voor het succes van de beurs . Hoogwaardige displays hebben doorgaans een positieve invloed op het succes van een beurs. Met behulp van eyecatchers, een aantrekkelijk programma of informele loungehoeken spreekt u beursbezoekers extra aan.

Met onze beursbalies geplaatst in uw beursstand biedt u bezoekers een centraal aanspreekpunt voor hun vragen. Dat betekent scoren op vriendelijkheid en een goede service. Maak dus goed gebruik van beursbalies in uw beursstand.

Wij bieden bedrukte beursbalies aan met een passend motief voor uw beursstand. Ook LED beursstands met bijbehorende LED balies zijn bij ons verkrijgbaar.

Naast beursbalies bieden wij u nog vele andere producten voor een succesvolle beurs. Wij beschikken over het totaalpakket voor uw eerstvolgende beurs. Of het nu gaat om een vacaturebeurs, vakbeurs of een groot evenement - voor de inrichting van uw beursstand of evenementruimtes bent u bij ons aan het juiste adres.
Menu sluiten
Naar boven