Opvouwbare en pop-up balies zijn bijzonder geschikt voor mobiel gebruik op beurzen of evenementen. Onze opvouwbare balies en pop-up balies zijn bijzonder compact te vervoeren. Met een eigen ontwerp bedrukt fungeren ze ook als decoratieve blikvanger in uw beursstand. Ontdek hier de geschikte beursbalie voor u, inclusief transporttas.
Sluiten
Filter en sorteer

Mobiele beursbalies voor uw eerstvolgende beurspresentatie

De grootte van een display speelt een doorslaggevende rol bij het transporteren en opslaan van beursbenodigdheden. Het is vaak van belang om belangrijke opslag- of transportruimte te besparen. Dat kan namelijk met compacte beursbalies die inklapbaar of opvouwbaar zijn. Om die reden zijn de opvouwbare en pop-up balies bijzonder geschikt voor mobiel gebruik.

Deze mobiele beursbalies zorgen ervoor dat compact transport middels een auto, bestelbus of vrachtwagen heel goed mogelijk is. Afhankelijk van het voertuig is er altijd voldoende ruimte voor andere elementen in uw beursstand. Om mobiel gebruik op beurzen verder te optimaliseren, zijn pop-up displays prima inzetbaar voor uw beurs. Zo is vaak het gehele arsenaal in een normale auto te vervoeren.

De inklapbare beursbalies zijn geschikt voor gebruik op carrière-, vak- of productbeurzen. Daarnaast kunnen ze dienen als mobiele actiebalies. Uitgerust met bedrukte banners maken de displays op aantrekkelijke wijze reclame voor uw onderneming.

Kofferbalies - transport en reclamemateriaal in één display

Een bijzondere eigenschap van mobiele beursbalies komt tot uiting in de kofferbalie. Ze dienen voornamelijk als koffer voor het transporteren van beursstands met een pop-up systeem. Zodra de beursstand moet worden ingericht, verandert de koffer in een beursbalie met afdekplaat. Deze kofferbalies dienen niet alleen als transporthulpmiddel, maar kunnen ook in bedrukte vorm in uw stand worden ingezet.

Pop-up balies en opvouwbare beursbalies

Zowel pop-up balies als opvouwbare beursbalies zijn niet alleen eenvoudig te vervoeren, maar ook eenvoudig op te zetten. Met behulp van eenvoudige schaarsystemen of vouwsystemen is het opbouwen ervan in slechts enkele eenvoudige stappen te doen. Hierdoor is een snelle opbouw mogelijk, ook op de beursdag zelf.

Daarnaast zorgt de eenvoudige montage ervoor dat niet alleen standbouwers of ervaren mensen deze kunnen opzetten. Het systeem spreekt voor zich en is ook eenvoudig op te bouwen door leken en onervaren personen. Onze montage-instructies of video's helpen hierbij, als er iets onduidelijk is. Pop-up displays kenmerken zich door een rondom eenvoudige bediening.
Inklapbare beursbalie zonder opdruk

inklapbalie van aluminium


Pop-up balie Fabric met bovenblad

Pop-up balie


Bij de pop-up displays praten we over inklapbare balies met een schaarroostersysteem.

Daardoor zijn ze zeer compact op te vouwen en weer uit elkaar te trekken. Het roostersysteem bestaat uit een aluminium buisconstructie, wat zorgt voor een laag eigen gewicht. Plaats planken in het systeem om daarmee schappen en opbergruimte te creëren. Een houten bovenplaat zorgt voor het hoogwaardige presentatie-oppervlak van de balie.

Op deze ondergrond kunt u folders of reclame artikelen uitstallen op de beurs of op het verkooppunt. Een banner bedrukt met uw eigen motief dient als reclameruimte voor nieuwe producten, diensten of duurzaamheid in uw onderneming. Voor of na het opbouwen dan wel afbreken (zonder gereedschap) kan de balie in een tas of trolley worden opgeborgen.

Naar wens bedrukt voor uw volgende evenement

Beursbalies vormen een centraal onderdeel van de beursstand of voor de beursorganisatoren en worden op de beursdag door een groot aantal bezoekers opgemerkt. Aansprekend drukwerk trekt bezoekers naar uw stand. De reclameruimte van de balie kan naar wens worden bedrukt of voorzien worden van een banner.

Fotomotieven, uw logo of producten kunnen op de balie zelf of op de banner geplaatst worden. Gebruik de ruimte om de bekendheid van uw merk te vergroten of om u te concentreren op nieuwe producten. Afhankelijk van het reclamedoel kan het gebied voor verschillende campagnes worden ingezet.

Maak bijvoorbeeld reclame voor uw nieuwe productlijn gemaakt van gerecycled materiaal. Of communiceer naar nieuwe klanten toe met een bekende vaste prijs. Of zet de voordelen van uw product centraal op een rijtje. Door een opdruk met uw logo zorgt u voor bekendheid van uw onderneming of merk en laat u het voor zichzelf spreken.

Door de opdruk af te stemmen met die op de beurswand in uw stand kan het reclame-effect worden gemaximaliseerd. Gebruik de beurs bijvoorbeeld om interesse te wekken voor het nieuwe product van gerecycled materiaal. Aan de balie deelt u dan flyers uit in hetzelfde design, waarin nogmaals precies de voordelen van het product worden geschetst.

 

Voorbeelden van integratie van mobiele beursbalies in de beursstand

Inclusief transporttas voor mobiel gebruik

Waar u de inklapbare beursbalies ook voor gebruikt, u profiteert van eenvoudig transport en montage zonder gereedschap. Dit bespaart u tijd, opslagruimte en energie tijdens de opbouw en onderweg. Door de eenvoudige wijze van opbouwen zijn deze beursbalies met transporttas in verschillende ruimtes inzetbaar. Wisselbare reclamebanners bevorderen tevens het langdurig gebruik op beurzen en evenementen.

Door de mobiele inzetbaarheid kan een pop-up balie overal mee naartoe worden genomen, maar is tevens snel op te zetten op het verkooppunt. Deze balies zijn ook zeer geschikt om snel in te kunnen zetten bij speciale acties, beurzen of lokale evenementen. Afhankelijk van het evenement kunt u de banner wijzigen of juist steeds weer dezelfde banner gebruiken.

Kies de voor u meest geschikte balie om uw bezoekers in stijl te ontvangen en daarmee een aanspreekpunt te zijn voor vragen. Ontdek nu de juiste balie voor uw eerstvolgende evenement. Wij leveren de mobiele beursbalies met of zonder opdruk, afhankelijk van uw wensen. Wij helpen u tevens graag bij het bepalen of aanmaken van de drukgegevens.
Menu sluiten
Naar boven