Aluminium profielen zijn geschikt als constructieprofielen voor diverse projecten, dankzij hun lichte en robuuste karakter. Aluminium heeft een laag gewicht en een bijzonder brede inzetbaarheid. Ontdek U-profielen, vierkante buizen, overeenkomstige verbindingsstukken en meer. Wij leveren jou graag het gewenste profiel met de gewenste lengte.
Sluiten
Filter en sorteer

De verschillende aluminium profielen in onze webshop

Afhankelijk van jouw project is een passend profiel nodig. Ben je op zoek naar een complex bouwprofiel? Wil je een eenvoudige constructie snel en veilig uitvoeren? Naast het aluminium profiel spelen ook de afmetingen een belangrijke rol bij de keuze van het juiste product. Met  onze jarenlange ervaring in het verwerken van aluminium helpen wij jou graag.

Wij gebruiken verschillende profielen om producten te vervaardigen voor bedrijfs- en winkelinrichtingen of posterpresentaties. Naast de afgewerkte aluminium displays, snijden wij ook een profielen individueel voor jou. In combinatie met geschikte verbindingsstukken en uitbreidingen kun je volledig vrij constructies samenstellen.
Groefprofiel

Groefprofiel


Frameprofiel

Frameprofiel


Vierkantprofiel

Vierkantprofiel


Peesprofiel

Peesprofiel


Verbindingssystemen van aluminium profielen

Dankzij de karakteristieke profielen kunnen complexe en veerkrachtige modellen worden gemaakt met behulp van connectoren en andere accessoires. Verbindingssystemen maken het veel gemakkelijker om de afzonderlijke onderdelen te assembleren. Voor jou betekent dit een eenvoudige en snelle bediening en een stabiel eindresultaat van hoge kwaliteit.

Natuurlijk vind je bij ons ook de juiste accessoires voor de verschillende aluminiumprofielen. Bestel het profiel in de gewenste afmetingen en voeg de afzonderlijke profielen samen. Op die manier kun je modellen maken die precies aan jouw locatie zijn aangepast. Realiseer displays in bijzondere afmetingen met de verschillende aluminium steeksystemen.

Creëer een unieke winkelinrichting, eersteklas displays, poster displays in de gewenste lengte of hele installaties. Waar het bannerframesysteem van Aluminium geschikt is voor de reclametechniek, is het aluminium vierkantprofiel „Construct“ flexibel inzetbaar. Dit is een licht, stabiel systeem met een aantrekkelijk uiterlijk.

Het vrijwel gereedschapsloze gebruik van de steeksystemen maakt ze aantrekkelijk voor diverse toepassingsgebieden. Bovendien overtuigt het aluminium door zijn lichte gewicht, wat zorgt voor een gemakkelijke inzetbaarheid. Ontdek de vele mogelijkheden die onze steeksystemen jou bieden. Gebruik de displays op beurzen, bij de verkooppunten of in de reclametechniek.

Displaybouw en productie bij VKF Renzel

Hoogwaardige producten van aluminium kunnen snel worden gerealiseerd door middel van onze eigen productiefaciliteit. Standaard producten kunnen door ons worden uitgebreid om aan jouw speciale wensen te voldoen.

Wij gebruiken de profielen om een breed scala van displays te produceren. Deze worden gebruikt om gedrukte media, producten of het bedrijf of merk te promoten. Je kunt daarbij denken aan beurswanden, posterdisplays of scheidingswanden. Daarnaast zijn LED-profielen als schapverlichting en aluminium scannerrails in ons assortiment te vinden.

De veelzijdige displays worden aanbevolen voor gebruik bij verkoopbevordering. Zij kunnen individueel aan jouw onderneming worden aangepast door de nodige verfijning. Naast het bedrukken is ook de productie volgens jouw specificaties mogelijk. Wij ondersteunen jou graag bij het ontwerp, de realisering van merkdisplays en speciale producties.

Aluminium profielen: het juiste profiel voor jouw project

De goede aanpasbaarheid en hoge robuustheid van het materiaal maken het geschikt voor diverse doeleinden. Van aluminium kunnen verschillende profielen in elke afmeting worden gemaakt. De afzonderlijke profielen worden meestal met staafpersen geproduceerd. Dankzij deze methode is ook de productie van complexere profielen mogelijk.

Nadat de aluminiumprofielen bij een temperatuur van ca. 500 °C zijn geproduceerd, is de volgende stap de verdere verwerking en afwerking. Dit omvat bewerking met lasers, ponsen, zagen of frezen. Het oppervlak kan worden gepoedercoat, geëloxeerd of gefreesd.

Dit maakt het mogelijk het profiel precies af te stemmen aan jouw wensen. Bij ons vind je een grote keuze aan aluminium profielen die je kunt gebruiken voor jouw project. Ontdek vierkante profielen, ronde profielen, bannerframesystemen en meer voor binnen- of buitengebruik.
Menu sluiten
Naar boven