Sluiten
Filter en sorteer

Het ophangen van signing materiaal

In de productgroepen hierboven staan alle soorten materialen en manieren om signing materiaal in jouw winkel op te hangen of te bevestigen. Producten zoals kettingen en zuignappen helpen jou bijvoorbeeld bij het ophangen van prijsdisplays. Er is ook een grote vraag naar haken om winkelmateriaal mee op te hangen. Op deze vraag spelen wij in door een uitgebreid assortiment haken aan te bieden. De haken uit ons assortiment bestaan uit verschillende lengtes, vormen en manieren van bevestigen.
 

Maak gebruik van tape en klittenband

Tape is een veel gebruikt item op de winkelvloer en in het magazijn. In ons assortiment vind je diverse soorten tape. Vliestape is het meest gebruikte tapesoort. Naast vliestape bieden wij ook textieltape en foamtape. Al deze tapesoorten kunnen wij op rol leveren. Vliestape word vooral veel gebruikt om prijskaartrails aan het schap te bevestigen. Wij kunnen de prijskaartrails bij de levering al voorzien van tape of magneetband. Voor tijdelijke bevestigingen adviseren wij om klittenband te gebruiken. Door gebruik te maken van klittenband kunnen signing materialen eenvoudig worden verwisseld.

Klemmen en clipjes

Voor tijdelijke presentatie wordt er vaak gebruik gemaakt van clipjes en klemmen. De clipjes en klemmen worden meestal gebruikt om kleine signingmaterialen aan schappen en stellingen te bevestigen. De klemmen en clipjes uit ons assortiment kunnen makkelijk worden bevestigd en worden verwijderd. Een veel gebruikt product is de supergrijper. Supergrijpers zijn klemmen van kunststof met verschillende inschuifdiktes. Hier kunnen onder andere prijskaarten in geklemd worden.

Op zoek naar nog meer clipjes en klemmetjes? Kijk ook in de categorie ”Sign-clips”.

Bannerbevestigingen en confectiemateriaal

Hang jouw eigen banners op! Met ringogen en spanelastieken kunnen bannerdoeken gemakkelijk worden opgehangen. De ringogen kunnen in bannerdoek worden gesneden door middel van een stansapparaat. Stansapparaten vind je onder een andere artikelgroep. Kijk in de artikelgroep ”hulpmiddelen voor foliebeschrifting” onder de productcategorie ”gereedschappen en hulpmiddelen”.

Kijk voor gummikoorden, bannerkoorden en staaldraad in de artikelgroep ”bannerbevestigingen en confectiemateriaal”.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven