Metalen knoopkettingen zijn zeer nuttige voorwerpen als u reclame aan het plafond moeten ophangen. Of het nu is om posters op te hangen of voor decoratieve doeleinden, onze verschillende kettingen van edele en robuuste kwaliteit zullen u helpen. De kogelkettingen, schakelkettingen en knoopkettingen zijn niet alleen overtuigend door hun hoogwaardige afwerking, maar ook door hun prijs.

Neem contact met ons op als u vragen hebt over de kettingen of een specifieke lengte nodig hebt. Als u wilt, kunnen we de kettingen perfect op u afstemmen.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Diverse kettingen voor uw situatie

In ons online assortiment vindt u diverse kettingen die u kunt gebruiken als ophanging voor diverse voorwerpen. Zij zijn een stabiele en snel te bevestigen bevestiging. Kies onze metalen kettingen als een robuust en veilig ophangsysteem.

De kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen tussen verschillende soorten en verschillende lengtes en sterktes. Dankzij de grote keuze kunt u de juiste ketting voor uw toepassing kiezen.

De verschillende soorten kettingen zijn gemaakt van messing of staal en verkrijgbaar in verschillende draaddiktes. Kies een ketting met een gegalvaniseerd, messing-vernikkeld of staal-vernikkeld oppervlak. U kunt de kettingen op rol of per meter krijgen.
knotenkette-10-mm-drahtstaerke-24.0021.1-2
Bent u op zoek naar een knoopketting met de norm DIN 5686? Deze DIN-normkettingen kunnen niet worden gebruikt als lastdragende uitrusting. In plaats daarvan zijn ze ideaal voor het ophangen en vastzetten van voorwerpen. Dankzij hun robuustheid kunnen deze kettingen universeel worden gebruikt voor de bevestiging van verlichting, reclamemateriaal of uithangborden.

Knoopkettingen zijn ongelaste draadkettingen waarvan de schakels aan elkaar zijn "geknoopt". Afhankelijk van de ketting worden verschillende draaddiktes gebruikt. Omdat de geknoopte kettingen gegalvaniseerd zijn, zijn ze weerbestendig. Gebruik de kettingen binnen of buiten om uw reclamemateriaal vast te zetten.

Naast de knoopkettingen DIN 5686 kunt u als bevestigingsmiddelen ook kiezen voor sierkettingen, schakelkettingen, gelaste kettingen of luskettingen. In vergelijking met ongelaste knoopkettingen worden de afzonderlijke draadelementen van gelaste kettingen aan elkaar gelast. De schakelketting bestaat uit afzonderlijke C-vormige draadschakels die in elkaar zijn gehaakt. Bij de lusketting zijn de draadkettingen met elkaar verweven.

Met behulp van deze kettingen hebt u de mogelijkheid om ophangsystemen te creëren die helemaal op uw behoeften zijn afgestemd. Ontdek nu de juiste ketting voor uw toepassing en doel!

Ideaal voor het ophangen van posters en meer

Kettingen kunnen worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen, zowel binnen als buiten. Met behulp van haken kunnen de kettingen aan het plafond en aan diverse voorwerpen worden bevestigd. Het draagvermogen van kettingsystemen neemt toe met de lengte van de ketting en is afhankelijk van het type ketting.

Als expert in verkoopbevordering raden wij het gebruik van kettingen speciaal voor winkelinrichting of reclametechniek aan. In deze ruimtes kan dit type bevestiging worden gebruikt om voorwerpen op een aantrekkelijke manier aan het plafond te hangen. Dit kan een PVC-paneel zijn, een reclamebord of een posterhouder.

Een plafondbevestiging bespaart ruimte en maakt een exacte plaatsing naar uw idee mogelijk. Afhankelijk van het gewenste gebruik en het plafond, kunt u de juiste plafondhaken of zelfklevende haken kiezen.

Deze kunnen in een handomdraai op de gewenste plaats aan het plafond worden bevestigd. Nu hoeft u alleen nog maar de kettingen aan de haken te bevestigen om uw reclame in stijl aan het plafond op te hangen. Kies de optimale hoogte waarop u uw reclamemateriaal wilt ophangen.

Met een ophangsysteem kunt u niet alleen de positie, maar ook de hoogte van uw reclameplaatsing kiezen. U kunt de plaatsing baseren op uw producten, de optimale kijkhoogte of uw meubilair. Zo zorgt u voor maximale aandacht van klanten en een aantrekkelijk winkelinterieur.

Kies voor een veilige en stabiele ophanging met gegalvaniseerde knoopkettingen DIN 5686. Zorg voor een aantrekkelijk uiterlijk of decoratie met decoratieve kettingen. Of gebruik de kogelkettingen met sluitingen uit ons assortiment.

Knoopkettingen & kogelkettingen in gewenste lengte

Gebruik onze kettingen niet alleen voor het professioneel ophangen van decoraties of reclamemateriaal. De robuuste kettingen zijn veelzijdig en kunnen voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt. Naast de standaard kettinglengtes, bieden wij u graag maatwerk aan.

Neem contact met ons op om de kettingen op de door u gewenste maat te laten maken.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven