VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Tape en klittenband

In deze categorie kunt u een keuze maken tussen tape- en klittenbandsoorten.

Meer lezen »

Soorten tape

In de productgroep ”tape” ziet u diverse soorten vlies-, textiel- en foamtape. Vliestape is voorzien van een transparante plakstrip, vanwege de doorzichtige strip wordt het veel gebruikt om transparante prijskaarten en scannerprofielen op te plakken. Textieltape en foamtape heeft veel sterkere hechting. Draardoor niet zonder resten en erg moeilijk verwijderbaar.

Klittenband

Klittenband kan worden gebruikt voor diverse toepassingen. Klittenband heeft de mogelijkheid veelvuldig te worden gebruikt, de klittenband in ons assortiment zijn op rol verkrijgbaar. U kunt de klittenband „haak en pluis” op één rol kopen of „haak” en „pluis” appart op losse rollen. De klittenbandrollen zijn voorzien van een zelfklevende achterkant.

Gebruik uw verpakking als reclamedrager!

VKF Renzel kan ook PVC tape bedrukken met uw eigen logo of slogan. Verhoog hiermee uw bedrijfsherkenning bij uw klanten.
Heeft u vragen betreft het bedrukken van plakband stuur ons een e-mail: verkoop@vkf-renzel.nl