Deurbord bevestigingen worden gebruikt om deur-, bedrijfs- of kantoorbordjes gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Onze eenvoudige en kwalitatieve bevestigingssets en afstandhouders zetten uw borden perfect in de spotlight. Ze zijn geschikt voor borden van verschillende types en met verschillende texturen. Kies nu de juiste bevestiging voor uw bord.
Sluiten
Filter en sorteer

Geschikt voor alle soorten borden

Een goede bewegwijzering maakt vaak deel uit van de inrichting van een bedrijf. Met duidelijke en uniforme bewegwijzering scoort u punten bij klanten, bezoekers of zakenpartners. Zij bieden een oriëntatiehulp voor interne en externe contacten en kunnen een decoratief onderdeel worden van de bedrijfs- of kantoorinrichting.

Voor de uitvoering van een aantrekkelijke en uniforme bewegwijzering zijn ook bevestigingsmiddelen voor borden nodig. Zij zorgen voor een stevige greep en de juiste plaatsing van de borden. Bovendien spelen ze ook een rol in de look en feel van uw deurbordjes. Daarom is het belangrijk de bevestiging van uw bord goed kiezen.
Verschillende borden worden gebruikt bij de bewegwijzering van kantoren, vergaderzalen, hotels of praktijken. Borden van glas of acrylglas zijn bijzonder populair. Dit type deurbord heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling en kan individueel worden bedrukt. De transparantie van het materiaal creëert een effect alsof deze borden van achteren verlicht zijn.

Deurbordjes van glas, acrylglas of andere plaatmaterialen kunnen aantrekkelijk aan de muur worden bevestigd met onze bordbevestigingen. De hoogwaardige uitstraling van borden van verschillende paneeldiktes wordt versterkt door de keuze van de montage. Geschikte wandafstandhouders zorgen er onder meer voor dat het licht achter de borden valt. Vooral bij doorschijnende materialen komen de opschriften zo goed mogelijk tot hun recht.

Bekijk onze deurbordjes »
Glasdeurbord met bevestiging

Gemakkelijk te bevestigen

U wilt niet moeilijk moeten doen om deurbordjes te bevestigen, maar tegelijkertijd wilt u exclusieve bewegwijzering in uw bedrijf integreren. Met onze bevestigingssets is de wandmontage van de borden eenvoudig, ongecompliceerd en in zeer korte tijd te realiseren. Tegelijkertijd zorgen de bevestigingen voor een visueel aantrekkelijke oplossing.

Afhankelijk van de grootte van het bord of uw individuele smaak, kunt u het aantal benodigde bevestigingssets bepalen. Wij adviseren montage in elke hoek van het bord. U ontvangt onze bevestigingssets als een verpakkingseenheid met vier bevestigingen en het benodigde bevestigingsmateriaal.

Bij de keuze van de passende set kunt u ook kiezen uit verschillende materialen. U kunt kiezen uit bord bevestigingen van aluminium, roestvrij staal, kunststof of messing. Het is ook belangrijk om het juiste bevestigingsmiddel te kiezen voor de juiste paneeldikte. De meeste bevestigingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor verschillende materiaaldiktes.

Nadat u het gekozen bevestigingsmiddel hebt ontvangen, kunt u uw aandacht richten op de ongecompliceerde wandmontage. Kies eerst de juiste positie en hoogte voor uw deurbord, kamerbord of kantoorbord. Van de bevestigingsset wordt het achterste deel eerst met behulp van een deuvel in de muur geschroefd. Daarna wordt het voorste deel van de bord bevestiging vastgeschroefd.

Hierdoor blijft het glas of de acrylaatruit stevig aan de muur bevestigd. De ronde of vierkante bevestigingen zetten uw borden op een duurzame en visueel aantrekkelijke manier in de kijker. De bevestigingen en wandafstandhouders houden zichzelf op de achtergrond dankzij hun eenvoudige uiterlijk. Dit zorgt voor een perfecte basis voor het motief van het bord.

Het resultaat is een uniforme en decoratieve bewegwijzering voor uw bedrijf, praktijk of vergaderzalen. De toepassingsgebieden van de voorgevormde bord bevestigingen strekken zich uit over alle industrieën. Dankzij het eenvoudige uiterlijk passen de borden met de bijbehorende sluiting in elk interieur.

Heeft u de juiste bordenhouder gevonden?

In ons online assortiment heeft u de keuze tussen verschillende bevestigingssets voor muurbevestiging van uw borden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste bevestiging.

Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om verschillende soorten deurbordjes te ontdekken in ons online assortiment. Naast vlaggenborden en andere standaardmodellen vindt u in ons assortiment ook deurborden van glas of acrylglas. Deze kunnen individueel bedrukt worden met uw logo en diverse motieven.

In combinatie met onze bordbevestigingen ontstaat zo een passend bord voor uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het maken van het perfecte bord voor uw interieur.
Menu sluiten
Naar boven