Plaatverbinders zorgen voor stabiele verbindingen tussen platen van verschillende materialen. Het doel is om het ontwerpen met platen voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden wij u in deze categorie een reeks verbindingssoorten en scharnieren aan.
Sluiten
Filter en sorteer

Verbinders voor elk materiaal

In de categorie plaatverbinders vindt u glasplaatverbinders en universele verbinders. Deze connectoren zijn geschikt voor panelen van de meest uiteenlopende materialen. De glasverbinders fungeren ook als acrylglasverbinders. Bovendien behoren MDF en hout tot de gebruikelijke plaatmaterialen waarvoor de verbindingsstukken worden gebruikt.

In ons assortiment vindt u niet alleen verbinders voor de verschillende panelen, maar ook die van verschillende materialen. U kunt acrylglasverbinders krijgen in zilver geanodiseerd aluminium, verchroomde plaatverbinders of glasklemmen van zink.
 

Geschikt voor elke plaatdikte

Wat is het belangrijkste kenmerk van plaatverbinders? Zij moeten stabiliteit en houvast garanderen. Dit kan alleen worden bereikt met verbinders van de juiste grootte. In het online assortiment zijn de verschillende artikelen elk beschikbaar voor verschillende plaatdiktes. Bent u op zoek naar een houder voor dunne glaspanelen? Geen probleem. In ons assortiment vindt u plaatverbinders van 20 - 35 mm. Grote maten zijn ook altijd verkrijgbaar.

Gebruik gewoon onze filterfunctie en filter de artikelen op basis van de juiste plaatdikte voor uw behoeften.
 

Glasplaatverbinders met maximale houvast

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan scharnieren en verbindingssoorten voor uw behoeften. Met deze artikelen is het bevestigen en bevestigen van platen kinderspel.

Wilt u een glazen paneel aan de muur bevestigen? Onze grote selectie glasklemmen en glashouders is hiervoor geschikt. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in metaal en zink. De verbinders in de categorie glasplaatverbinders zijn daarom alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

De houder kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met behulp van een voorgeboord gat. De plaat van glas, plastic of MDF kan gemakkelijk aan de andere kant worden geplaatst. Een rubberen voorziening zorgt ervoor dat het paneel op zijn plaats wordt gehouden.


Universele plaatverbinders

Terwijl de glasklemmen meer zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis, zijn de universele verbinders ook geschikt voor gebruik buitenshuis. De verbindingsstukken en scharnieren in deze categorie zijn gemaakt van zilverkleurig geanodiseerd aluminium. Hierdoor kunnen deze verbinders wel tegen de weersinvloeden.

De connectortypes zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen. U vindt zowel eenvoudige plaatverbinders als hoek- en meervoudige verbinders in het online assortiment.

Als u de beweging van de panelen niet wilt beperken, kunt u kiezen voor een hoekverbinding of een scharnier. Scharnieren zijn verkrijgbaar in vergrendelbare of vrij beweegbare modellen.

Bijpassende accessoires

Online vindt u een ruime keuze aan accessoires die bij onze connectoren passen. Deze accessoires maken het vastmaken makkelijker of geven u nieuwe mogelijkheden in uw ontwerp.

Kleine hulpjes zoals de schroevendraaier of de steeksleutel maken het u gemakkelijker om de plaatverbinders te bevestigen. Een geschikt gereedschap is ook nuttig voor het bevestigen van scharnieren en hoeken.

U krijgt verdere ontwerpmogelijkheden met een staafprofiel voor de glasverbindingen. De connectoren kunnen gemakkelijk aan het profiel worden bevestigd. Samen met een voetplaat en een profielafdekking kan bijvoorbeeld een innovatief bedrijfsbord worden gecreëerd.

Ontdek nieuwe mogelijkheden voor uw presentatie en ontwerp. Mocht u vragen hebben of advies willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
plaatverbinder

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven