Magneten worden voor vele toepassingen gebruikt als decoratiehulp op kantoor of in winkels, bijvoorbeeld op een mededelingenbord / whiteboard of voor het bevestigen van prijskaarten.

De magneten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Sommige kunnen veel gewicht tillen en sommige zijn voor lichtere toepassingen. De ene is perfect voor een whiteboard en de ander om iets op de hangen, zoals papier. Of zoekt u een metaalstrip, zodat u de magneten op een oppervlak kan plakken waar normaal gesproken geen magneet op kan? Ook dat hebben we in ons assortiment. Magneetbanden hebben we in allerlei diktes en kleuren.

Magneetfolie is een speciaal folie dat u bijvoorbeeld op een auto plakt. Bedrukt met een reclameboodschap maakt u reclame waar en wanneer u wilt.
Sluiten
Filter en sorteer

Creëer een magnetische ondergrond

Heeft u géén juiste ondergrond voor het gebruik van magneten? Gebruik dan magneetfolie en / of een magneetband. Magneetfolie is éénzijdig meerpolig gemagnetiseerd. De folie blijft magnetisch met temperaturen tussen de -20°C  en +80°C. Plak deze folie op een niet magnetische ondergrond en maak zelf uw ondergrond magnetisch. Zo kunt u op uw muur of op uw object waar u magneten op zou willen plakken een magnetisch vlak kunnen creëren om zo toch producten te kunnen laten zien. Ook kunt u de magneetband gebruiken om posters op te hangen.

Wij bieden ook verschillende magnetische banden op rol. Neem bijvoorbeeld de metalen strip met foamtape, de band is vrij stug en werkt oneffenheden op de ondergrond weg. Tevens bieden wij magneetbanden aan in verschillende breedtes en kleuren. Met deze magnetische rollen kunt u een randje maken dat magnetisch is, zodat u daar iets aan kunt laten hangen. Ook vindt u in ons assortiment een magneetbord. Daar kunt u informatie op plakken met magneten, zodat de informatie stevig blijft hangen. De magneten zijn van uitstekende kwaliteit.


Decoratiemagneten

Onze decoratiemagneten zijn ronde magneten met een sterke hechtkracht. De hechtkracht varieert van 1,5 tot wel 25 kilo! De magneten hebben een ophanghaak ter bevestiging van uw promotiemateriaal. Door deze magneten kunt u gemakkelijk uw promotie of product laten zien want u kunt ze bijna overal op plakken (zolang het maar op ijzeren of metalen ondergrond is).

Zoekt u meer bevestigingsmaterialen? Kijk dan onder andere in de categorieën tape en klittenbandklemmen en clipjes en zuignappen.

Menu sluiten
Naar boven