Magneten worden voor vele toepassingen gebruikt als decoratiehulp op kantoor of in winkels, bijvoorbeeld op een mededelingenbord / whiteboard of voor het bevestigen van prijskaarten.

Meer lezen »

Creeër een magnetische ondergrond

Heeft u géén juiste ondergrond voor het gebruik van magneten?Gebruik dan magneetfolie en / of magneetband. Magneetfolie is éénzijdig meerpolig gemagnetiseerd. De folie blijft magnetisch met temperaturen tussen de -20°C tot de max. +80°C. Plak deze folie op een niet magnetische ondergrond en maak zelf uw ondergrond magnetisch.

Wij bieden ook verschillende magnetische banden op rol. Neem bijvoorbeeld de metalen strip met foamtape, de band is vrij stug en werk oneffenheden op de ondergrond weg. Tevens bieden wij magneetbanden aan in verschillende breedtes en kleuren.

Decoratiemagneten

Onze decoratiemagneten zijn ronde magneten met een sterke hechtkracht. De hechtkracht varieert van 1,5 tot wel 25 kilo! De magneten hebben een ophanghaak ter bevestiging van uw promotie materiaal.

Voor meer bevestigingsmaterialen kijk onder andere in de categorie tape en klittenband, klemmen en clipjes en zuignappen.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven