Hier ontdek je krachtige magneetband en staalband die optimale grip bieden op ondergronden zoals hout, aluminium, pleisterwerk of behang.
Sluiten
Filter en sorteer

Magnetische plakbanden, magnetische strips en stalen banden met sterke kleefkracht

Een magnetische tape is een zeer veelzijdige en handige hulp in verschillende situaties, zoals het labelen van laden of kasten. Maar ook in veel andere zakelijke gebieden zoals magazijnen, kantoren of werkplaatsen kun je diverse oppervlakken markeren met een magnetische tape om belangrijke informatie erop te noteren. Vanwege de sterke hechting zijn de magnetische plakbanden ook ideaal om voorwerpen, materialen en oppervlakken bij elkaar te houden. Bij ons vind je ook zelfklevende metalen strips en stalen banden die handig op elk vlak oppervlak kunnen worden aangebracht.

Magnetische tape en magnetische strips voor muren, kantoren, werkplaatsen en nog veel meer

Maak nu gebruik van ons online aanbod om flexibel stalen rekken, metalen kasten en laden te labelen met magnetische banden of strips in verschillende breedtes en vele kleuren. En als je tegelijkertijd op zoek bent naar een geschikt ijzeren hechtoppervlak voor de magnetische banden, dan zijn onze stalen banden een goede keuze. De klassieke magnetische tape is verkrijgbaar met een dikte van 1,5 mm en in drie verschillende breedtes. De rollen van deze zelfklevende magnetische tape zijn 30 m lang. Of kies voor een gekleurde variant met de magnetische tape, die verkrijgbaar is in zes verschillende kleurvarianten, vijf verschillende breedtes en een dikte van 0,9 mm. Je ontvangt de gekleurde magnetische tape als handige rol van 10 m. De zelfklevende stalen band biedt ook de ideale basis voor een magnetische tape, omdat de zelfklevende achterkant van de band het met elk oppervlak verbindt en zo het ideale hechtoppervlak vormt voor je magnetische tape. De zelfklevende stalen band De band is flexibel en overbrugt oneffenheden van de ondergrond. Stalen banden kunnen met een huishoudschaar op de gewenste lengte worden geknipt. De zelfklevende metalen strips worden ook vaak als ondergrond gebruikt, vooral wanneer het gaat om het egaliseren van oneffenheden in de muur. Eenmaal op maat geknipt met een schaar, vormen de metalen strips de ideale hechtondergrond voor magnetische banden van alle soorten.

Magnetische band voor alle gevallen - de ideale oplossing voor industrie en commercie

Kies nu de juiste magnetische band voor bevestiging op verschillende ondergronden. Je ontvangt zelfklevende magnetische banden en stalen banden in verschillende lengtes, breedtes en diktes. Zo heb je voor elke toepassing de juiste band bij de hand. Om de banden direct te gebruiken, knip je ze eerst op de gewenste lengte, label je ze naar wens, verwijder je de beschermfolie en kan de magnetische band worden gebruikt.
Menu sluiten
Naar boven