☆ ☆ ☆          U W   P R E S E N T A T I E   I S   O N Z E   S P E C I A L I S A T I E          ☆ ☆ ☆

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

Zuignap met schroefdraad

doorsnede
  • snel alternatief voor pluggen, schroeven, enz.
  • uitgerust met ingespoten M4 schroefdraad
  • verkrijgbaar in verschillende diameters
  • voor aanbrenging op gladde en vetvrije oppervlakken
Productdetails »

Specificaties

kleur transparant
schroefdraad M4

Artikelbeschrijving

Deze zuignap met schroefdraad kan op verschillende manieren worden gebruikt voor de montage van voorgeboorde platen of borden. De zuignap heeft een ingespoten M4 schroefdraad met een schroeflengte van 6 mm. Het betreffende plaatmateriaal kan over de schroefdraad worden gelegd en met een moer worden vastgezet. Dit type bevestiging kan niet alleen snel worden uitgevoerd, maar garandeert ook een veilige houvast.

Voordat de zuignap op de desbetreffende ondergrond wordt bevestigd, moet deze eerst worden gereinigd. Residuen zoals stof of vet kunnen de kleefkracht van de zuignap aantasten. Het artikel hecht daarentegen zonder problemen aan vetvrije en gladde oppervlakken. Na het reinigen van het oppervlak moet het opnieuw worden gedroogd om de zuignap zo goed mogelijk te kunnen bevestigen.

Door de eenvoudige bediening en de hoge kleefkracht zijn zuignappen populaire hulpmiddelen in het dagelijks leven. De eenvoudige bevestiging op gladde oppervlakken kan omslachtige bevestigingen zoals pluggen vervangen. Vooral voor de bevestiging op gladde oppervlakken, zoals spiegels of ramen, zijn de zuignappen met schroefdraad een prima alternatief.

U kunt de zuignap in drie verschillende diameters verkrijgen, van 30, 40 en 50 mm. Deze maten hebben een kleefkracht die toeneemt met de grootte. Een aangebracht lipje ondersteunt het losmaken van de zuignappen van het gladde oppervlak. Dit product gemaakt van transparant kunststof zorgt voor een eenvoudig en onopvallend uiterlijk.

Ontdek de zuignap met M4 schroefdraad voor het bevestigen van verschillende plaatmaterialen. In combinatie met bijbehorende kartelmoer is deze zuignap een snelle, eenvoudige en veilige manier van bevestigen.

Accessoires

Meer zien...

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

{{ review.oxfname }} schrijft:
Review voor:
Antwoord:

Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.

Versies

Versies doorsnede Artikelnummer Art.Nr. Prijs      
30 mm 30 mm 24.0003.6 € 25,95 Artikel bekijken »
40 mm 40 mm 24.0003.2 € 28,90 Artikel bekijken »
50 mm 50 mm 24.0003.1 € 36,30 Artikel bekijken »
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven