Bannerboordsysteem aluminium
Hieronder vind je diverse passende onderdelen voor ons bannerboordsysteem van aluminium.
Sluiten
Filter en sorteer

Spansysteem voor jouw banners, doeken of tenten

Wil je doeken, banners of andere stoffen kreukvrij presenteren? Het mechanisme van kederprofielen is ideaal om reclamemedia strak te spannen. Wissel banners snel en gemakkelijk om vervolgens weer professioneel te adverteren. Aluminium kederrails vormen een flexibele bannerframe, geschikt voor diverse toepassingen.
Aluminium kederrailsysteem met plafondhouder
De basis van de systemen is de keder. Dit is een randversterking van banners of doeken, bestaande uit een meestal ronde kederwulst. In combinatie met de kederflap zorgt dit voor een veilige bevestiging.

De wulst en flap van de keder zijn meestal van polyester of leer. Via de flap is de keder stevig met het materiaal van het doek of banner verbonden. Samen wordt het reclamemedium vervolgens via de keder in de rail geschoven. Dit betekent voor jou eenvoudig opspannen van je reclame.

Ontdek onze eloxeerde aluminium kederrails en accessoires

Dit mechanisme is geschikt voor zowel kleine als grote doeken. Een bannerframe-systeem dat speciaal geschikt is voor veelvuldig op- en afbouwen. Zelfs bij regelmatig wisselen van reclame-inhoud ontstaat er nauwelijks slijtage. Ontdek ons kederrailsysteem van aluminium als mobiel bannerframe.

In ons assortiment vind je diverse aluminium kederrails en alle benodigde accessoires. Wil je een specifieke afwerking? Hoe breed moet het profiel zijn en wil je een gebogen of rechte rail? Wij bieden verschillende aluminium profielen aan, van rond en plat tot gebogen.

Afhankelijk van het artikel zijn de rails geschikt voor verschillende kederdiameters. De precieze afstemming van keder en rail zorgt voor een perfect resultaat bij het opspannen. Daarnaast zijn er rails voor wandmontage, met meerdere kederkanalen of een speciaal profiel. Wij snijden de profielen op de gewenste lengte voor jouw behoefte.
Profiel van de Aluminium Kederrail

Profiel van de Aluminium Kederrail

  1. Kederkanaal
  2. Komt overeen met de breedte van de keder
  3. Profielbreedte van de rail
  4. Houdkanaal voor verborgen toepassing
  5. Kederkanaal
  6. Opening voor de kederflap

Het juiste profiel kiezen

Heb je meerdere kanalen nodig? Kies tussen dubbel-kederrails en eenvoudige aluminium rails. Het bijbehorende accessoire is afgestemd op de betreffende rail. Zo kun je je presentatie met kederrails verder professioneel vormgeven.

Kies de juiste eindstoppers, oogschroeven of verbindingsstukken. Afhankelijk van de toepassing komen verschillende rails voor jou in aanmerking. Onze wandrails zijn verkrijgbaar met één of twee kederkanalen en zijn geschikt voor de bevestiging van één stof of het verbinden van twee stoffen.

Gebruik onze platte aluminium profielen voor het ophangen van banners en doeken. De rail heeft een kanaal voor zowel de stof- als railbevestiging.

Je kunt ook kiezen voor een ronde kederrail met bijpassende eindstopper. Een gebogen rail is geschikt om banners als ronde displays te presenteren. Kies nu het juiste profiel en jouw gewenste bevestiging.
 

Bevestiging van het kederrailsysteem op de plaats van gebruik

Bevestiging aan het plafond:

Met plafondhouders, kabelsystemen of haken kunnen de aluminium rails aan het plafond worden bevestigd. Dankzij de bevestigingen en de verschillende aluminium profielen ontstaan opvallende kederplafondsystemen. Van veraf trekken mensen door de opvallende plafondbevestiging de aandacht naar jouw reclame.

Bevestiging aan de wand:

Met een wandbevestiging heb je vrije keuze bij de positionering. Plaats het kederrailsysteem op de gewenste hoogte en gebruik wandafstandhouders als hulpmiddel om vensterbanken, etc. te overbruggen. Ook haken of oogschroeven behoren tot de populaire middelen bij wandmontage.

Bevestiging op de vloer:

Kederrailsystemen op de vloer bevestigen kan met verschillende bevestigingsmethoden. Kies vloerhouders, bevestigingshoeken of standvoeten voor jouw aluminium kederrail. Als eenvoudig vloerscherm presenteert het jouw reclame op ooghoogte aan klanten en bezoekers.

Aluminium rail voor jouw reclame

Onze aluminium kederrails zijn niet alleen eenvoudig te hanteren, maar ook flexibel inzetbaar. Ze worden gebruikt op beurzen, in de reclametechniek of bij constructies. Ze worden niet alleen afzonderlijk, maar ook vaak in combinatie met truss-systemen of andere displays gebruikt. Binnen de aluminium rails kunnen doeken, banners of stoffen met een bijpassende randversterking worden ingeschoven.

Met behulp van flensen, ogen en andere hulpmiddelen is het systeem aanpasbaar aan jouw wensen, banner of gebruikslocatie. Bovendien zijn de kederrails gemakkelijk herbruikbaar en snel op te bergen. Deze en vele andere voordelen verklaren de grote populariteit van deze systemen.

In ons assortiment vind je niet alleen afzonderlijke componenten, maar ook complete systemen. Ontdek de effectieve presentatie met kederrailsystemen. Kies voor een plat, gebogen of rond kederrailprofiel!
Menu sluiten
Naar boven