De zeer robuuste Naxpro-Truss trussen zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ze zijn geschikt voor zowel vaste installaties als mobiele constructies. Denk hierbij onder meer aan constructies in winkelinrichting, voor beursstands, bannerconstructies of theater- en concertpodia.
Sluiten
Filter en sorteer

Naxpro-Truss - speciaal trusssysteem voor winkel- en beursbouw

„Naxpro-Truss“ is het ideale truss-systeem voor geavanceerde en individuele ontwerpen en constructies. De trussen worden vooral in de evenementensector gebruikt voor de installatie van verlichting en techniek. Het systeem overtuigt daarnaast niet alleen in de beursbouw, maar kan ook worden toegepast in de winkelinrichting en etalagebouw.

De aluminium spanten kenmerken zich door hun handige vormgeving. Ze zijn bestand tegen zeer hoge belastingen, maar hebben tegelijkertijd een laag eigen gewicht. Dit maakt ze tot veelzijdige spanten op de meest uiteenlopende gebieden. De aluminium trussen van „Naxpro-Truss“ zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en diktes. Het trusssysteem is sterk en biedt vele mogelijkheden voor het bevestigen van reclamemedia en verlichting. Met deze spanten kunnen decoratieve beursstands en aantrekkelijke winkelinrichtingen worden gebouwd.

Mogelijke toepassingen voor dit trusssysteem:

✓ evenemententechniek
✓ winkelinrichting
✓ beursbouw
✓ etalage-inrichting
✓ podiumbouw voor concerten
    en theater
✓ reclametechniek
✓ verlichtingstechniek

Truss-systeem „Naxpro-Truss“: veilig en sterk

Ontdek alle mogelijkheden in ons assortiment die „Naxpro-Truss“ u te bieden heeft. Van decoratieve steunen en bevestigingsmogelijkheden voor uw verlichtingstechniek tot aan heavy-duty trussen voor veeleisende belastende constructies. Dit systeem zal u helpen!

Het truss-systeem „Naxpro-Truss“ is veilig en sterk en is een betrouwbaar systeem bij het bouwen van diverse constructies en decors. Ontdek in ons online assortiment de truss-serie die bij u past. Kies uit de 1-punts, 2-punts, 3-punts of 4-punts trussen. Een grote keuze aan accessoires ondersteunt u daarnaast bij de juiste aanpassing voor wat betreft uw locatie en bijbehorende eisen.

1-punts trussen als vasthoudconstructie

Als het om 1-punts trussen gaat, kunt u kiezen tussen de serie FD 21 of FD 31. Deze spanten zijn leverbaar in een lengte van 250 - 4.000 mm en kunnen met behulp van de conische verbinders stevig met elkaar worden verbonden. De onderdelen van het 1-punts truss-systeem zijn te combineren met andere truss-systemen.

De 1-punts trussen worden gebruikt voor het realiseren van decoratieve constructies, displayhouders, frames of balustrades. Maak ook gebruik van deze aluminium trussen die eenvoudig te hanteren zijn en implementeer uw ideeën snel en met een hoge kwaliteit! Ontdek ook 1-punts trussen met geïntegreerde stroomrails voor het eenvoudig ophangen van LED-spots.

2-punts trussen voor uw evenemententechniek

Naast de 3-punts trussen, die veel gebruikt worden in de evenemententechniek, kunt u ook kiezen voor het 2-punts truss-systeem van Naxpro-Truss. Ook hier heeft u de keuze tussen de FD 22 en de FD 32 serie. Kies de juiste serie op basis van de eisen van de beoogde toepassing.

Afhankelijk van de serie hebben de 2-punts trussen een draagbuisbreedte van 220 - 290 mm. Ook dit truss-systeem wordt in diverse toepassingsgebieden toegepast. Met behulp van halve klemmen of dubbele klemmen kunnen spots eenvoudig aan de 2-punts trussen worden bevestigd.

3-punts trussen voor beurs- en winkelbouw

De 3-punts trussen FD 23 en FD 33 worden vooral toegepast op het gebied van de reclame- en evenemententechniek. Gebruik de Naxpro-Truss Trisystems op verschillende manieren. Of het nu gaat om architectuur, interieurontwerp of beursbouw: gebruik een 3-punts truss in combinatie met zijn veelzijdige accessoires.

De FD 23 en FD 33 series van het  Naxpro-Truss systeem verschillen in buisdiameter. Door gebruik te maken van de FD 33 spanten is een grotere overspanning mogelijk. Vanwege de kleinere diameter van 35 mm wordt de FD 23-serie bij voorkeur gebruikt in mobiele evenemententechniekprojecten en in de beurs- en winkelbouw.

4-punts trussen als draagsysteem ontdekken

De Naxpro Truss FD 24 en FD 34 trussen in de 4-punts uitvoering zijn ideaal als draagsysteem. Dankzij de vier stutten hebben deze aluminium spanten een hoge mate van stevigheid. Ze bieden talloze mogelijkheden voor conceptvorming en constructie.

In ons assortiment vindt u bijbehorende voetplaten, kruizen, T-stukken, boxcorners of hoeken. Met deze onderdelen zijn beursstands, winkelpresentaties of andere constructies naar wens en idee te ontwerpen en te bouwen. Ontdek ook de bijpassende accessoires in onze webshop!

Individuele constructies door bijpassende accessoires

Vloerplaten, verbindingskruisen, T-stukken, boxcorners of hoeken, voor de betreffende Naxpro Truss serie vindt u bijpassende accessoires in onze webshop. Met deze onderdelen kunnen beursstands, winkelpresentaties of andere constructies naar wens en eigen idee worden vormgegeven.

De verschillende onderdelen van het truss-systeem zorgen voor een stevige verbinding bij de realisatie van beursstands, bannerframes, reclametorens en nog veel meer. Uw veilige en sterke trussverbinding voor de meest uiteenlopende eisen!
Met behulp van de conische verbinders kunnen de afzonderlijke trussen stevig aan elkaar worden gekoppeld. Om dit te doen, wordt de conus in het uiteinde van de truss geschoven en met pennen en borgveren gefixeerd. De zogenaamde conussen zijn bij de levering inbegrepen. Daarnaast zijn ze ook als accessoire in onze webshop verkrijgbaar.
conische verbinders, borgmoeren en clips voor aluminium trussen
Het verbinden van afzonderlijke trussen is dankzij het meegeleverde bevestigingsmateriaal eenvoudig en ongecompliceerd te doen. Voor de constructie heeft u alleen een lichte aluminium hamer als hulpmiddel nodig. Ook speciale constructies kunnen snel en moeiteloos worden gerealiseerd.
Naast een ruime keuze aan producten mag u ook professioneel advies verwachten van onze deskundige medewerkers.
Ontdek nu de Naxpro Truss trussen inclusief bijpassende accessoires!
Menu sluiten
Naar boven