Het lichte 1-punt truss systeem Naxpro-Truss" FD 21, met een buisdiameter van 35 mm, is een snelle en lichte assistent op alle locaties. Vul met behulp van dit systeem beursstands aan met 3- of 4-punts trussen, of gebruik ze voor het spontaan vormgeven van een reclameframe.
Sluiten
Filter en sorteer

Aluminium trussen in 1-punts uitvoering

Met behulp van de punt-trussen worden decoratieve constructies, displayhouders, frames, balustrades of geometrische figuren ontworpen. Ook als klein ophangsysteem of voor het ophangen van een gordijn, enzovoort, is de FD 21-serie snel ter plaatse.  Maak gebruik van het eenvoudige hanteren van de „Naxpro-Truss" aluminium trussen om uw ideeën snel en van hoge kwaliteit te realiseren! Naast de FD 21-serie is ook de FD 31-serie beschikbaar bij de „Naxpro-Truss" punt-trussen, die zich onderscheidt door een grotere buisdiameter van 50 mm.

1-Punts Aluminium Trussen - de universele FD 21-serie

Naast de rechte 1-punts truss-buizen, die bij ons in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn, vindt u bij ons passende hoeken, T-stukken of de Boxcorner. Deze onderdelen helpen u bij het construeren van verschillende structuren. Voor het ophangen hebben we ook passende haken, veiligheidskabels en klemmen in ons assortiment. Combineer de trussverbindingen, afhankelijk van het project, met verschillende accessoires. Ons deskundige personeel staat tot uw beschikking voor eventuele vragen. We helpen u ook graag bij het creëren van maatoplossingen, van idee tot voltooid systeem!
Menu sluiten
Naar boven