VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Visitekaartenstandaards

Maak bekend wie u bent met onze visitekaarthouders.
Deel visitekaartjes uit in een professionele houder!

Meer lezen »

Visitekaartstandaards

Visitekaartjes worden overal uitgedeeld bijvoorbeeld in showrooms, op beurzen en evenementen. Maar ook account managers, vertegenwoordigers en mensen van de buitendienst maken gebruik van deze kaartjes. Grote kans dat niet alleen u maar ook uw concurrenten gebruik maken van visitekaartjes. Bereik uw doepgroep als eerste! Maak gebruik van visitekaartstandaards om uw visitekaartjes op een aantrekkelijke manier te presenteren. De displays voor visitekaartjes worden veel gebruikt in beursstands, op bureaus en op balies.

Sommige visitekaartdisplays zijn geschikt voor het presenteren van visitekaartjes in hoogformaat en andere in dwarsformaat. Het hang van uw kaartje af welke u het beste kunt gebruiken. De meeste zijn geschikt om op een tafel of balie te presenteren maar er zijn ook versies die aan een muur geschroeft kunnen worden. Wij bieden zelfs regenbestendige visitekaarthouders voor buitengebruik!

Uw visitekaarthouder net zo persoonlijk als uw visitekaart zelf? Voorzie uw visitekaarthouder van uw eigen logo!
Wij kunnen de houders bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden!