Maak bekend wie je bent ... en gebruik daarvoor onze visitekaarthouders! Onze visitekaarthouders zijn praktisch met een professionele uitstraling, ze nodigen uit tot het pakken van een kaartje. 
 
Sluiten
Filter en sorteer

Visitekaartstandaards

Visitekaartjes worden overal uitgedeeld, met name in showrooms, op beurzen en bij evenementen. Veel acocuntmanagers, vertegenwoordigers en mensen van de buitendienst maken gebruik van deze kaartjes. Grote kans dat niet alleen jij, maar ook jouw concurrenten gebruik maken van visitekaartjes. Maak indruk op je doelgroep door het aantrekkelijk presenteren van je visitekaartjes met de visitekaartstandaards van VKF Renzel! Deze displays voor visitekaartjes worden veel gebruikt en geplaatst in beursstands, op bureaus en op balies.

Sommige visitekaartdisplays zijn geschikt voor het presenteren van visitekaartjes in hoogformaat, maar de meesten toch wel in dwarsformaat. Het hangt van je kaartje af welke je het beste kan gebruiken. De meeste zijn geschikt om op een tafel of balie te presenteren, maar er zijn ook versies die aan een muur bevestigd kunnen worden. Wij hebben zelfs regenbestendige visitekaarthouders die geschikt zijn voor buitengebruik!

Je visitekaarthouder net zo persoonlijk als je visitekaartje zelf? Voorzie jouw visitekaarthouder dan van een opdruk met je eigen logo!
Wij kunnen de houders voor je bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden en personaliseer je visitekaarthouder.
Menu sluiten
Naar boven