Of het nu op je bureau, de beursbalie of als muurhanger is, visitekaartstandaards zorgen voor een snelle en eenvoudige manier om je visitekaartjes optimaal te presenteren. De visitekaarthouders zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.
Sluiten
Filter en sorteer

Visitekaart standaards als handige presentatiemiddelen

Standaards voor visitekaartjes zijn een veelgebruikt promotiemiddel op evenementen, bijeenkomsten, beurzen en ook op veel plekken zoals dokterspraktijken, studio's, kantoren en bureaus: visitekaartjes met alle belangrijke contactgegevens. De geschikte visitekaart standaards voor je visitekaartjes vind je hier. Een passende, nette presentatie van je visitekaartjes is essentieel, zodat de klant überhaupt naar je contactkaart grijpt. Een zeer overzichtelijke, stijlvolle en passende manier om je visitekaartjes te presenteren is met een visitekaartstandaard of visitekaarthouder. Of het nu gaat om een eenvoudige variant of een meervoudige visitekaarthouder met 4-8 vakken: breng je visitekaartjes ideaal onder de aandacht op je bureau, toonbank of infobalie met een visitekaartstandaard uit ons aanbod.

Blijf in herinnering: visitekaart standaards voor uw visitekaartjes

Ze zijn fraai vormgegeven, flexibel en zorgen snel voor de juiste uitstraling: visitekaartstandaards van acrylglas of metaal in verschillende vormen en varianten. Neem bijvoorbeeld onze Visitekaartstandaard | metaal, een tijdloze visitekaartjes standaard van gepoedercoat metaal in een licht gebogen vorm: dit model trekt op elegante wijze de aandacht naar je contactgegevens.  Op een heel andere manier presenteert zich de Visitekaartenstandaard Universum" | 8-vaks, een handige meervoudige houder met vier vakken achter elkaar en twee vakken naast elkaar van helder polystyreen in een overzichtelijk liggend formaat.

Misschien ben je op zoek naar een eenvoudige, minimalistische visitekaartstandaard voor je bureau of een komende gebeurtenis? Dan is de Visitekaartenstandaard „Flexxible” mogelijk precies de juiste presentatieplek, met twee geïntegreerde roestvrijstalen afstandhouders die de aandacht vestigen op je visitekaartje. Ook de Folderhouder „Mosel” | DIN A7 is een zeer hoogwaardige standaard die ideaal is voor visitekaartjes in staand formaat.

Breng je visitekaartjes optimaal onder de aandacht

Of het nu gaat om een eenvoudige standaard of een veelzijdige meervoudige houder: kies nu de visitekaarthouder die jouw visitekaartje ideaal presenteert. De meeste modellen van visitekaartstandaards zijn een combinatie van reclamedisplay en visitekaarthouder. De meervoudige modellen zijn ook een perfect presentatievlak voor gezamenlijke praktijken of kantoorruimtes, terwijl de eenvoudige modellen graag een plekje vinden op bureaus of informatiebalies. Hier bij ons vind je voor elk gebruik het geschikte systeem.
Menu sluiten
Naar boven