Visitekaartdoosjes zorgen ervoor dat overzichtelijke contactkaarten in vorm blijven en altijd veilig te vervoeren zijn naar een volgende afspraak, beurs of evenement.
Sluiten
Filter en sorteer

Visitekaartdoosjes voor dagelijks gebruik

De visitekaartdoos is niet alleen een zeer veilige opslagplaats voor je visitekaartjes. Tegelijkertijd is het een stijlvolle en elegante manier om de visitekaartjes in gebundelde vorm bij elkaar te houden, ze altijd binnen handbereik te hebben en op een passende manier te presenteren. Of het nu van edel matmetaal, kunstleer of helder plastic is: de vele verschillende visitekaartdozen of visitekaartetuis zorgen ervoor dat je altijd graag een visitekaartje pakt en de toeschouwer charmeert met hun heldere ontwerp. Informeer nu naar alle vormen en varianten van visitekaartdoosjes in ons assortiment.

Een visitekaartdoos voor binnen- en buitengebruik

Standaardformaat visitekaartdozen zijn ideaal voor de algemeen bekende grootte van visitekaartjes. Maar ook credit- of bankpassen kunnen net zo goed worden geplaatst in de handige visitekaartdoos of een visitekaartetui. Het gewenste toepassingsgebied kan natuurlijk volledig door jezelf bepaald worden. Met de Visitekaartenbox Reflects-Kollam kies je bijvoorbeeld voor een zeer chique model in lederlook, dat met een gunmetal plating altijd snel de aandacht trekt. Of kies je de Visitekaartenbox Reflects-Halifax? Deze lichtgewicht metalen visitekaartdoos is geschikt voor het bewaren van je visitekaartjes en kan ook dienen als visitekaartstandaard.

Als je een visitekaartdoos wilt installeren in de buitenomgeving, bijvoorbeeld bij de ingang van je bedrijf, dan is de Visitekaartenbox „Universum“ │ voor buiten voor buitengebruik een goede keuze. De praktische en zeer stabiele doos van helder plastic is waterafstotend en voorzien van een klepdeksel. Een visitekaarthouder met deksel die je visitekaartjes efficiënt beschermt tegen vuil en opspattend water. Voor het transporteren en presenteren van jouw visitekaartjes is de Visitekaartenbox „Amazonas“ de ideale oplossing. Deze dispenser, verkrijgbaar in drie maten, kan ook dienen als een mooie display en heeft een handig klepdeksel dat de kaarten beschermt tegen ongewenste vouwen, vuil en vocht.

Visitekaartdoosjes met opdruk

De visitekaartdozen zijn aan te passen aan je eigen specifieke behoeften. Gebruik de dozen om de kaartjes tijdens het transport te beschermen of als een veilige en aantrekkelijke opbergdoos. Bovendien heb je de mogelijkheid om de dozen te voorzien van je eigen opdruk, bijvoorbeeld met je logo of een slogan. Zo krijgen de visitekaartetuis of visitekaartdozen ook je persoonlijke stempel. Informeer nu naar alle modellen en mogelijkheden.
Menu sluiten
Naar boven