Barcode-prijskaartrails
Als producent van scannerprofielen, barcode-prijskaartrails of order-entry profielen beschikken wij over een uitgebreid assortiment profielen. Gebruik onze scannerrails, prijsrails of labelrails voor prijslabeling van uw producten op uw POS of in uw magazijn. Ons brede assortiment prijsrails vindt u hier gesorteerd op schaptype en het betreffende doel, bijv. om te plakken of om te klemmen.

Gebruik indien nodig onze product-adviseur hierboven om de juiste scannerrail te vinden.
Uiteraard staan ​​wij ook voor u klaar om u persoonlijk te adviseren! Bel of mail ons!

Meer lezen »

  1. 1 VAN 2

Profielen voor aan het schap

Barcodestrips, OE-profielen, schap-strips, kunststof schapprofielen vallen allemaal onder dezelfde artikelgroep.
Wij noemen deze artikelgroep ook wel barcode-prijskaartrails, dan wel scannerprofielen. Deze scannerprofielen bestaan uit een rugprofiel met een transparant profiel aan de voorkant en tussen beide delen kunnen prijskaarten, barcodekaartjes, inlegstroken of ander reclamemateriaal geschoven worden.

 

Eigen productie

De scannerprofielen / barcode-prijskaartrails in onze webshop kunnen wij bijna allemaal leveren tot een lengte van 2.520 mm, met een tolerantie van +/- 1 mm. Op aanvraag kunnen we zelfs de meeste profielen ook leveren tot een lengte van 3.020 mm. Deze schapprofielen worden bij ons in 'eigen huis' geproduceerd.

Op dit moment hebben wij méér dan 250 verschillende scannerprofieltypes op voorraad, welke zijn vervaardigd uit PVC, PET, PC, TPE, PAL en hout- of vezelmaterialen of uit een combinatie hiervan.
Veel van onze scannerprofielen kunnen wij vanaf een afnamelengte van 1.500 meter in vrijwel elke RAL kleur leveren. Profiteer van onze ervaring.
Scannerprofielen bieden een uitstekende manier om uw producten goed te presenteren.

 

Soorten barcode-prijskaartrails

De meest voorkomende scannerprofielen zijn uitgerust met een vliestape op de achterzijde. Het profiel kunt u dan, na verwijdering van de beschermlaag van de tape, eenvoudig en snel op het schap plakken.
Naast vliestape kunnen wij de profielen ook uitrusten met textieltape of foamtape. En voor metalen schappen is er de mogelijkheid om ze te voorzien van magneetband.

Speciaal voor kwetsbare schappen van glas of hout en metaaldraadmanden hebben wij klemprofielen. Het voordeel van een klemprofiel is dat het eenvoudig aan te brengen is en het profiel bij het verwijderen ervan geen lijmsporen achterlaat. Geen schap of draadmand is namelijk hetzelfde. Om de profielen goed te kunnen klemmen, vindt u in onze webshop dan ook profielen met diverse inklembreedtes, variërend van enkele millimeters tot diverse centimeters.
 
 
Kijk ook eens onder „accessoires”. Hier vindt u onder andere ook etiketten voor prijskaarten.


accessoires
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven