Barcode-prijskaartrails worden in veel winkels en magazijnen ingezet. Dit product kent vele andere namen: scannerprofiel, order-entry profiel (OE), scannerrail, prijsrail, schaprail, barcode rail, schapprofiel of schapstrip. Als producent beschikken wij over een groot assortiment van de barcode-prijskaartrail. 
 
Uiteraard staan ​​wij voor u klaar om u persoonlijk te adviseren! Bel of mail ons! 

Wat voor soort scannerprofiel zoekt u?

Sluiten
Filter toepassen
  1. 1 VAN 2

Soorten barcode-prijskaartrails

Barcode-prijskaartrails bestaan uit een rugprofiel met een transparant profiel aan de voorkant waarbij tussen beide delen prijskaarten, barcodekaartjes, inlegstroken of ander reclamemateriaal geschoven kan worden. 

In ons assortiment vindt u transparante schapstrips voor allerlei soorten schappen. Van Tegometall tot glazen schappen. De meest gebruikte soort is de „DBR“. Dit profiel is een basisprofiel wat aan alle soorten schappen bevestigd kan worden. 
 
We hebben verschillende hoogtes scannerprofielen in ons assortiment: 
  • 26 mm hoog 
  • 39 mm hoog 
  • 55 mm hoog 
De hoogte die u nodig hebt, is afhankelijk van de hoogte van uw schaprand. 

Sommige barcode-prijskaartrails hebben een nagelgrip. Deze nagelgrip maakt het verwisselen van prijskaarten nog makkelijker.  
 
De „DBR“ en de „TE“ zijn schapprofielen met nagelgrip. Deze profielen zijn populair in supermarkten en andere winkels waar prijzen vaak veranderen. Doordat u makkelijk en snel prijskaartjes kunt wisselen, heeft u meer tijd over voor andere dingen. 

 

Schapstrips met leeshoek

Een aantal van onze barcode-prijskaartrails hebben een leeshoek. Op deze manier kunt u de onderste schappen in uw stelling voorzien van prijzen, zonder dat uw klanten moeite hoeven te doen om de prijs te lezen.  
 
Onze barcode-prijskaartrail „RA“ heeft een leeshoek van 30° en 20°. De „LI/BE“ wordt op het schap geplaatst en staat schuin, waardoor deze geschikt is om in te zetten voor het onderste schap. 
 

Verschillende bevestigingen 

De meest voorkomende scannerprofielen zijn uitgerust met een vliestape op de achterzijde. Het profiel kunt u dan, na verwijdering van de beschermlaag van de tape, eenvoudig en snel op het schap plakken. Dankzij de dubbelzijdige tape blijven uw schapprofielen goed aan het schap plakken. 
 
Naast vliestape kunnen wij de profielen ook uitrusten met textieltape of foamtape. En voor metalen schappen is er de mogelijkheid om ze te voorzien van een magneetband
 
Speciaal voor kwetsbare schappen van glas of hout en metaaldraadmanden hebben wij klemprofielen. Het voordeel van een klemprofiel is dat het eenvoudig aan te brengen is en het profiel bij het verwijderen ervan geen lijmsporen achterlaat. Geen schap of draadmand is namelijk hetzelfde.  
 
Om de profielen goed te kunnen klemmen, vindt u in onze webshop dan ook profielen met diverse inklembreedtes, variërend van enkele millimeters tot diverse centimeters. 
 
Weet u niet precies welke barcode-prijskaartrail u nodig hebt? Wij kunnen vaak al aan de hand van een foto zien welk profiel perfect bij uw schap past. 

 

Prijskaartrails voor perfowanden

Ook voor uw perfowandhaken hebben wij verschillende prijskaartrails. Zo hoeft u niet moeilijk te doen met kaartjes op uw perfowand plakken, maar kunt u de kaartjes aan de desbetreffende haak bevestigen.  


Bekijk het assortiment hier »

 

Accessoires voor barcode-prijskaartrails

Behalve barcode-prijskaartrails bieden wij ook verschillende accessoires aan. Wij hebben inlegstroken om uw prijskaarten meer op te laten vallen, maar ook inkleurbare prijskaartjes.  
 
Wanneer u kiest voor een standaardlengte profiel (2.520 mm), kunt u deze zelf op de gewenste maat knippen met de profielschaar met hefboomwerking. U kunt er ook voor kiezen om de scannerprofielen door ons precies op de gewenste maten te laten snijden. 

 

Scannerprofielen voor ESL

Ook voor elektronische schaplabels hebben wij passende scannerprofielen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: Bevestigingen voor elektronische prijslabels (ESL)


Scannerprofielen van verschillende materialen en lengtes

De scannerprofielen / barcode-prijskaartrails in onze webshop kunnen wij bijna allemaal leveren tot een lengte van 2.520 mm, met een tolerantie van +/- 1 mm. Op aanvraag kunnen we zelfs de meeste profielen ook leveren tot een lengte van 3.020 mm. Deze schapprofielen worden bij ons in 'eigen huis' geproduceerd. 
 
Op dit moment hebben wij méér dan 250 verschillende scannerprofieltypes op voorraad, welke zijn vervaardigd uit PVC, PET, PC, TPE, PAL en hout- of vezelmaterialen of uit een combinatie hiervan. 
 
Veel van onze scannerprofielen kunnen wij bij een afnamelengte vanaf 1.500 meter in vrijwel elke RAL kleur leveren. Profiteer van onze ervaring
 
Scannerprofielen bieden een uitstekende manier om uw producten goed te presenteren. Op onze website vindt u ons grote aanbod en voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen.
Menu sluiten
Naar boven