Barcode-prijskaartrails worden in veel winkels en magazijnen ingezet. Dit product kent vele andere namen:
scannerprofiel, order-entry profiel (OE), scannerrail, prijsrail, schaprail, barcode rail, schapprofiel of schapstrip.

Als producent beschikken wij over een groot assortiment aan de barcode-prijskaartrails. 
Uiteraard staan ​​wij voor je klaar om je desgewenst persoonlijk te adviseren! Bel of mail ons!


Barcode-prijskaartrails: prijslabeling in de detailhandel

Prijskaartrails zijn onmisbaar geworden als het gaat om duidelijke prijslabeling in de detailhandel. Onopvallend op de achtergrond houden deze rails prijslabels en -kaartjes op hun plek.

Aanbiedingen worden ook via prijskaartrails gecommuniceerd. Meestal direct onder het product geplaatst, soms erboven. Idealiter moet de klant de bijbehorende prijs direct in zijn gezichtsveld hebben als hij naar een product kijkt.

De transparante voorzijde biedt een duidelijk zicht op de geplaatste papieren labels. De voorzijde is ook direct verbonden met het achterdeel. Om de labels in te schuiven, wordt de transparante voorzijde eenvoudig iets naar voren of beneden geklapt. Plaats het papieren label, laat de voorzijde los en het label blijft op zijn plaats.

De rugdelen van de prijskaartrails zijn in de meeste gevallen transparant voor een zo onopvallend mogelijke presentatie op het schap. Voor veel modellen bieden wij ook de kleur wit aan. Dit kan weer bijdragen aan een uniforme presentatie van prijslabels wanneer men verschillende schapsoorten heeft.

Wil je de rug van de prijskaartrails liever in jouw huisstijlkleur? Ook die mogelijkheid bieden wij jou graag aan. Als mogelijk alternatief kun je ook gekleurde inlegstroken gebruiken. Ook deze bieden wij op rol aan in diverse standaardkleuren.
Prijskaartrails om te plakken aan het schap

om te plakken

Prijskaartrails voor prijslabeling op draadschappen

voor draadschappen

Prijskaartrails voor glazen en houten schappen

voor glazen en houten schappen

Prijskaartrails voor metalen schappen

voor metalen schappen

Jij hebt het schap - wij zorgen voor de geschikte bevestiging

Met ruim 300 verschillende profieltypes in ons assortiment, vinden wij voor ieder type schap altijd wel de juiste bevestiging. Wij bieden alle prijskaartrails aan met verschillende bevestigingsmogelijkheden. Zelfklevende prijskaartrails zijn een van de meest voorkomende bevestigingsvormen. In onze webshop vind je verschillende varianten zelfklevende prijskaartrails met drie verschillende tapesoorten.

Vliestape is een standaard tape geschikt voor alle permanente toepassingen op gladde, polaire oppervlakken. Foamtape is geschikt voor alle permanente toepassingen op zowel gladde als ook wat ruwere ondergronden. Textieltape is een universele tape voor alle permanente toepassingen op gladde, ruwe en vezelige ondergronden.

Ons assortiment omvat ook prijskaartrails voor het beprijzen van draadschappen of voor gebruik in koelingen. Deze worden bevestigd aan de daarvoor bedoelde locatie. Modellen voor metalen, glazen en houten schappen worden evenzo op het schap geplaatst of aan het schap geklemd.

Voor metalen schappen zijn prijskaartrails met magneetband een populaire alternatieve bevestiging. Deze magnetische prijskaartrails kunnen eenvoudig overal worden geplaatst en zonder enige moeite weer worden verwijderd. Deze variant is bijzonder geschikt voor tijdelijke en wisselende aanduidingen op het schap.


 

Scannerrails gemaakt van verschillende materialen

In ons assortiment vind je niet alleen rails met verschillende bevestigingen. Ook bieden wij de rails in verschillende lengtes en hoogtes aan. Ook als het om de kleur van de rails gaat, zijn er diverse mogelijkheden. Wij hebben zelfs ons assortiment uitgebreid met rails gemaakt van PET.

Kenmerken van PET-prijskaartrails zijn o.a.:

✓ hoge UV-bescherming
✓ daardoor een bijzonder lange levensduur
✓ zeer transparante voorzijde
✓ biedt langdurig helder zicht op prijslabels

Wij blijven ons assortiment uitbreiden en streven ernaar om iedere klant het juiste profiel voor zijn toepassing te kunnen bieden. De productkeuze zal per omgaande ook weer uitgebreid worden. Ben je op dit moment al geïnteresseerd in andere uitvoeringen, zoals prijskaartrails van PET en van gerecycled materiaal? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!


 

Labelhouder: alleskunner in optima forma

Geschikte prijskaartrails zorgen voor een duidelijke labeling van producten, en niet alleen in supermarkten of winkels. Ze worden namelijk ook in magazijnen gebruikt om stellingen en opslagruimtes te markeren. Of het nu gaat om kleine of grote opslagruimtes, prijskaartrails maken een flexibele en duidelijke labeling van schappen en stellingen mogelijk.

Prijskaartrails worden ook op opslaglocaties geplakt, geklemd of magnetisch bevestigd en vervolgens voorzien van barcodes. Jouw medewerkers in het magazijn kunnen de scanner nu eenvoudig voor de prijskaartrail houden. Vervolgens kunnen de artikelen uit het schap worden gehaald om te worden gepickt. De rail beschermt de barcode tevens tegen stof en vuil.

Als het magazijn wordt gebruikt als verkoopruimte of zelfbedieningshal, dienen prijskaartrails tevens als oriëntatie voor jouw klanten. Een nauwkeurige labeling maakt het gemakkelijker om gewenste producten te vinden en verhoogt daarmee de winkelervaring van de klant. Profiteer dus ook van het eenvoudig aanbrengen van dit soort prijskaartrails en het evenzo snel vervangen of wisselen van labels.

Ontdek ook onze prijskaartrails voor alle gangbare schapsystemen. In onze webshop bieden wij o.a. perfect passende profielen aan voor metalen schappen en schappen van Linde. Het maakt niet uit of ze geklemd moeten worden op glazen of houten schappen of dat ze opgeplakt moeten worden op verschillende soorten schappen.
Je vindt bij ons de prijskaartrail voor elk type schap. Wij adviseren jou graag bij de keuze van de juiste rail.

Wij helpen en adviseren jou graag!

Verkoop VKF Renzel Nederland

Menu sluiten
Naar boven