Als producent van prijskaartrails, dan wel scannerprofielen, bieden wij u een groot assortiment aan voor aan elke schap en tegen een scherpe prijs! Heeft u speciale lengtes nodig? Wij kunnen uw profiel op de millimeter nauwkeurig leveren.

Duurzame scannerprofielen gemaakt van PET en gerecycled materiaal - meer weten »
 

Gebruik onze prijskaartrails voor beprijzing van uw producten op de POS of in het magazijn. Hier vindt u ons assortiment prijskaartrails, ook wel scannerprofielen genoemd, voor de verschillende soorten schappen, gesorteerd op gebruiksdoel, bijvoorbeeld 'om te plakken' of voor aan metalen, glazen of houten schappen. Bestel ze eenvoudig in de gewenste lengte.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste prijskaartrail?
Neem dan vrijbljvend contact op met ons verkoopteam. Zij helpen u graag!

 

Wat voor soort scannerprofiel zoekt u?

Sluiten
Filter en sorteer

Scannerprofielen

Barcode-prijskaartrails, barcodestrips, oe-profielen, schapstrips, scannerprofielen, ze vallen vaak allemaal onder dezelfde noemer. Het zijn allemaal kunststof profielen voor op de voorzijde van een schap. In deze profielen kunnen prijzen, barcodes of reclamematerialen worden gepresenteerd. Deze profielen worden vooral gebruikt op de winkelvloer, in showrooms en in magazijnen. Wij als producent van scannerprofielen bieden u een uitgebreid assortiment. Voor elke schap is er een passend profiel. Hierboven ziet u een overzicht van diverse soorten profielen.


Scannerprofielen om te plakken

Scannerprofielen om te plakken zijn de meest voorkomende profielen. Deze profielen zijn vaak uitgerust met vliestape op de achterzijde. Het profiel is, nadat de beschermlaag van de tape is gehaald, eenvoudig en snel op het schap te plakken. Naast vliestape kunnen wij de profielen ook uitrusten met textieltape, foamtape of magneetband. De verschillen zitten in de hechtkracht. Foamtape en textieltape is sterk, maar kan niet worden verwijderd zonder resten achter te laten of zelfs het schap te beschadigen. Magneetband is wel weer eenvoudig te verwijderen, maar hecht dus alleen op metalen ondergronden. Vliestape is, ten opzichte van textieltape en foamtape, minder sterk, maar wel makkelijker te verwijderen. Naast de diverse bevestigingsmanieren zijn onze profielen ook verschillende etikethoogtes leverbaar.


Voor metalen schappen

Meestal zijn metalen schappen anders afgewerkt dan andere schappen. In de categorie metaalschappen vindt u zowel vlakke als ronde scannerprofielen in diverse etikethoogtes om op een metalen schap te klemmen.


Voor houten en glazen schappen

Houten of glazen schappen zijn over het algemeen vrij kwetsbaar. Meestal worden er bij kwetsbare schappen klemprofielen gebruikt. Het voordeel van een klemprofiel is dat het eenvoudig aan te brengen is. Daarnaast laat het klemprofiel bij het verwijderen geen lijmsporen of beschadigingen achter. De inklembreedtes van de profielen variëren van enkele millimeters tot centimeters, de minimale en maximale etikethoogte varieert ook per profiel.


Profielen voor draadschappen en -manden

Voor metalen manden en rekken beiden wij passende scannerprofielen die speciaal om metaaldraad heen geklemd kunnen worden. De profielen zijn uitgerust met diverse klemmogelijkheden aan de rugzijde van het etiketprofiel. Kijk bij de profielen voor draadmanden voor de diverse mogelijkheden.


Accessoires

Onder accessoires vindt u onder andere inlegstroken, reinigingsspray, digitale inschuifbordjes en openingslepels.
Inlegstroken zijn (vaak gekleurde) stroken op maat van de hoogte van uw schapprofiel. De inlegstrook wordt geleverd op een rol en kunt u zelf op lengte knippen. Maak ook gebruik van onze digitale inschuifborden. Op deze borden streept u eenvoudig de prijs aan en plaatst u deze in de profielen. Openingslepels zijn er voor om een profiel te kunnen openen zodat etiketten eenvoudig kunnen worden verwisseld.
Menu sluiten
Naar boven