VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Scannerprofielen

Als producent van prijskaartstrips en prijskaartrails bieden wij u een groot assortiment prijsprofielen voor aan elke schap en tegen een scherpe prijs! Heeft u speciale lengtes nodig? Wij kunnen uw profiel op de millimeter nauwkeurig leveren.


Extra informatie:
Welk profiel past bij mijn schappen? Klik hier voor een overzicht.
 

Meer lezen »

Scannerprofielen

Barcodestrips, oe-profielen, schap-strips, scannerprofielen vallen vaak allemaal onder dezelfde noemer, het zijn allemaal kunststof profielen voor op schappen. In deze profielen kunnen prijzen, barcodes of reclamematerialen in worden gepresenteerd. De profielen worden vooral gebruikt op de winkelvloer, in showrooms en in magazijnen. Wij als producent van scannerprofielen bieden een uitgebreid assortiment. Voor elke schap is er een passend profiel. Hierboven ziet u een overzicht van de diverse soorten profielen.

Schapprofielen om te plakken

Schapprofielen om te plakken zijn de meest voorkomende profielen. Deze profielen zijn vaak uitgerust met een vliestape op de achterzijde. Het profiel kunt u, nadat het vliesje van de tape is gehaald, eenvoudig en snel op het schap plakken. Naast vliestape kunnen wij de profielen ook uitrusten met textieltape, foamtape of magneetband. De verschillen zitten in de hechtkracht. Foamtape en textieltape is sterk maar kan niet worden verwijderd zonder resten achter te laten of zelfs het schap te beschadigen. Magneetband is eenvoudig te verwijderen maar hecht alleen op metalen schappen. Vliestape is ten opzichte van textieltape en foamtape minder sterk maar wel makkelijker te verwijderen. Naast de diverse bevestigingsmanieren zijn de profielen ook in diverse etiket hoogtes verkrijgbaar.

Voor metalen schappen

Meestal zijn metalen schappen anders afgewerkt dan andere schappen. In de categorie ”Voor metalen schappen” vindt u zowel vlakke als ronde scannerprofielen in diverse etikethoogtes om op een metalen schap te klemmen.

Voor houten- & glazenschappen

Houten- of glazenschappen zijn over het algemeen vrij kwetsbaar. Meestal worden er bij kwetsbare schappen klemprofielen gebruikt. Het voordeel van een klemprofiel is dat het eenvoudig aan te brengen is. Daarnaast laat het klemprofiel bij het verwijderen geen lijmsporen aof beschadigingen achter. De inklembreedtes van de profielen variëren van enkele millimeters tot centimeters, de minimale en maximale etikethoogtres varieert ook per profiel.

Profielen voor draadschappen en manden

Voor metalen manden en rekken beiden wij passende scannerprofielen die speciaal om metaaldraad heen geklemt kunnen worden. De profielen zijn uitgerust met diverse klemmogelijkheden aan de rug kant van het etiketprofiel. Kijk in ”Profielen voor draadschappen en manden” voor de diverse mogelijkheden.

Accessoires

Bij de accessoires vindt u onder andere inlegstroken, reinigingsspray, digitale inschuifbordjes en openingslepels.
Inlegstroken zijn (vaak gekleurde) stroken op de maat van de hoogte van uw schapprofiel. De inlegstrook wordt geleverd op een rol en kunt u zelf op lengte van uw schap knippen. Maak ook gebuik van onze digitale inschuifbordjes, op deze borden streept u eenvoudig de prijs aan en plaatst u deze in de profielen. Openingslepels zijn er voor om een profiel te kunnen openen zodat etiketten eenvoudig kunnen worden verwisseld.