Prijskaartrails: prijslabeling in de detailhandel

In de detailhandel zijn prijskaartrails onmisbaar geworden voor een duidelijke prijsaanduiding. Op onopvallende wijze houden de rails prijslabels of prijskaartjes op hun plek.

Aanbiedingen worden meestal gecommuniceerd via de prijskaartrails direct onder het product. Idealiter zou de klant ook altijd de bijbehorende prijs direct in zijn gezichtsveld moeten hebben als hij naar het product kijkt.

Dankzij het transparante frontpaneel heeft de klant altijd en duidelijk zicht op de ingeschoven labels. Het frontpaneel is direct verbonden met het achtergedeelte, ze vormen een geheel. Om de labels in te schuiven, haal je het frontpaneel met je nagel eenvoudigweg wat naar je toe. Plaats vervolgens het papieren label erachter, laat het voorpaneel los en het label blijft keurig op zijn plaats zitten.

In de regel zijn de achterste delen van de prijskaartrails ook transparant om zich zo onopvallend mogelijk op het schap te presenteren. Naast deze klassieke variant bieden wij bij veel modellen de mogelijkheid om desgewenst te kiezen voor een wit ruggedeelte. Dit kan bijdragen aan een uniforme presentatie van prijslabels, wanneer er gebruik gemaakt wordt van verschillende schapsoorten.

Wil je liever de prijskaartrails ontvangen in de kleur van je huisstijl? Deze op maat vormgegeven rugdelen bieden wij je dan ook graag als mogelijkheid aan. Als alternatief kun je ook gekleurde inlegstroken gebruiken. Deze bieden wij op rol aan in diverse standaardkleuren.

Als jij laat weten welk soort schap je hebt, zorgen wij voor de passende bevestiging

Met ruim 300 verschillende profieltypes in ons assortiment kunnen wij voor ieder soort schap altijd de juiste bevestiging vinden. Wij hebben prijskaartrails met diverse bevestigingsmogelijkheden. De zelfklevende varianten zijn een van de meest voorkomende bevestigingsvormen. Hier in onze webshop vind je daarom diverse uitvoeringen zelfklevende prijskaartrails met drie verschillende tapesoorten.

Ook voor prijsaanduiding aan draadmanden of voor schappen in koelingen of koelvakken vind je bij ons de juiste prijskaartrails. Deze zijn te bevestigen op de daarvoor aangewezen plek. Eveneens zijn er modellen voor metalen, glazen of houten schappen verkrijgbaar en deze zijn op de best mogelijke manier te bevestigen.

Prijskaartrails voorzien van magneetband zijn een populaire optie voor metalen schappen. De magnetische prijskaartrails zijn eenvoudig overal te plaatsen en ook zonder enige moeite weer te verwijderen. Deze variant is bijzonder geschikt voor tijdelijke en wisselende aanduidingen op het schap.

Welke tape voor welke toepassing?

  • vliestape: standaard tape voor alle permanente toepassingen op gladde, polaire oppervlakken
  • foamtape: tape voor alle permanente toepassingen op gladde en ruwe oppervlakken
  • textieltape: universele tape voor alle permanente toepassingen op gladde, ruwe en vezelige ondergronden

Prijskaartrails van verschillende materialen

Bij ons vind je niet alleen prijskaartrails met verschillende bevestigingen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes. Qua kleuren bestaat er ook de mogelijkheid om de prijskaartrails te personaliseren. Ook hebben wij ons assortiment uitgebreid met rails van PET-materiaal. Ontdek dus ook onze alternatieven gemaakt van PET en gerecycled materiaal.

Voor de productie van het recyclaat worden oude producten en PVC-resten uit onze eigen productie versnipperd, verwerkt, verpulverd en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe producten. Op deze manier worden grondstoffen behouden en ontstaat er een gesloten waardecreatiecyclus.

Voordelen prijskaartrail van gerecycled materiaal

✓ vervaardigd uit re-granulaat
✓ besparing van grondstoffen, energie en CO2-uitstoot
✓ gesloten recyclingcyclus en minder afval
✓ volledige functionaliteit
✓ hoge UV-bescherming
✓ bijzondere levensduur
✓ duidelijk zicht op de labels


Scannerprofiel: alleskunner in optima forma

Geschikte prijskaartrails zorgen voor een duidelijke labeling van producten, en niet alleen in supermarkten of winkels. Ze worden namelijk ook in magazijnen gebruikt om stellingen en opslagruimtes te markeren. Of het nu gaat om kleine of grote opslagruimtes, prijskaartrails maken een flexibele en duidelijke labeling van schappen en stellingen mogelijk.

Prijskaartrails worden ook op opslaglocaties geplakt, geklemd of magnetisch bevestigd en vervolgens voorzien van barcodes. Jouw medewerkers in het magazijn kunnen de scanner nu eenvoudig voor de prijskaartrail houden. Vervolgens kunnen de artikelen uit het schap worden gehaald om te worden gepickt. De rail beschermt de barcode tevens tegen stof en vuil.

Als het magazijn wordt gebruikt als verkoopruimte of zelfbedieningshal, dienen prijskaartrails tevens als oriëntatie voor jouw klanten. Een nauwkeurige labeling maakt het gemakkelijker om gewenste producten te vinden en verhoogt daarmee de winkelervaring van de klant. Profiteer dus ook van het eenvoudig aanbrengen van dit soort prijskaartrails en het evenzo snel vervangen of wisselen van labels.

Ontdek ook onze prijskaartrails voor alle gangbare schapsystemen. In onze webshop bieden wij o.a. perfect passende profielen aan voor metalen schappen en schappen van Linde. Het maakt niet uit of ze geklemd moeten worden op glazen of houten schappen of dat ze opgeplakt moeten worden op verschillende soorten schappen. Je vindt bij ons de prijskaartrail voor elk type schap. Wij adviseren jou graag bij de keuze van de juiste rail.
Menu sluiten
Naar boven