VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Prijsaanduidingen


Prijscommunicatie is vaak een essentieel onderdeel als het gaat om het promoten van uw product!
Communiceer eenvoudig, duidelijk en aantrekkelijk uw prijzen of productinformatie middels onze prijskaartjes.
Ontdek de mogelijkheden in ons ruime assortiment!

Of ... wilt u juist de overstap maken naar electronische beprijzing en gebruik gaan maken van digitale prijskaartjes?
Klik dan hier of hierboven op de betreffende banner voor meer informatie en adviezen!

 

Meer lezen »

Barcode- en prijskaartrails

Presenteer op een professionele manier uw prijzen of extra informatie aan het schap.
Barcoderails en scannerprofielen helpen u bij een professionele uitstraling en bieden ruime communicatie mogelijkheden. Deze schapprofielen zijn er in diverse soorten, bijvoorbeeld om op een schap te plakken of te klemmen. Naast de diverse bevestigingsmanieren zijn de schapstrips ook in diverse hoogte verkrijgbaar.

Hang eenvoudig posters op met klemprofielen

Poster-klemelementen en profielen zijn plastic strips om papier tussen te klemmen. De klemprofielen kunnen wij in vele lengtes leveren. Sommigeg profielen zelfs op de millimeter nauwkeurig. De „poster-snap” profiel is een profiel dat open en weer dicht kan worden geklapt net als een kliklijst. Naast de ”poster-snap” profielen zijn er ook profielen waar het papier tussen geschoven kan worden. Het papier wordt tussen de profielen geklemt en kan door middel van ophangogen voor diverse profielen eenvoudig worden opgehangen aan de wand of het plafond.

Prijscassettes en clipjes voor het presenteren van prijzen

Op zoek naar artikelen om uw prijs op een duidelijke en opvallende manier te presenteren? Ons assortiment biedt voor elke prijsaanduiding een oplossing. Kijk onder prijsdisplays voor onder andere prijscassettes, diverse clipjes en klemmetjes.

Meer manieren om uw prijskaart te bevestigen zie de categorie ”bevestigen en aanbrengen”.

Percentagekaarten en stickers

 PercentagestickersCommuniceer het kortingspercentage dat uw klanten besparen als ze nu kopen! Trek extra aandacht naar uw winkel. Maak gebruik van stickers en percentagekaarten! Wij kunnen door onze drukkerij ook zelf stickers drukken tegen scherpe prijzen.

Viltstiften en krijtstiften

Schrijf uw eigen prijskaarten en aanbiedingen met de stiftensets van VKF-Renzel. De stiften uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en komen van bekende leveranciers als Edding en Posterman. Niet alle stiften zijn voor dezelfde gebruiksdoeleinden. Er zijn stiften voor beschrijving van krijtborden, whiteboards en watervaste stiften. Voor krijtborden en whiteboards kunnen wij ook een reinigingsspray leveren. Wilt u uw display een andere kleur geven of juist beschermen tegen externe invloeden? Kijk in deze categorie dan ook naar de Edding laksprays.