Prijscommunicatie is vaak een essentieel onderdeel als het gaat om het promoten van uw product! Prijsaanduiding van producten is een belangrijk aspect in iedere winkel. Communiceer eenvoudig, duidelijk en aantrekkelijk uw prijzen of productinformatie middels onze prijskaartjes. Ontdek de mogelijkheden in ons ruime assortiment!

Bekijk ook onze elektronische prijskaartjes »
Sluiten
Filter toepassen

Prijsaanduiding 

Een prijsaanduiding laat zien wat de prijs van een product in uw winkel is. Het is voor ondernemers volgens de wet verplicht dit toe te passen op producten waar een consument voor moet betalen. Prijzen moeten goed leesbaar, zichtbaar en ondubbelzinnig aangeduid zijn. Ook de prijs per meeteenheid in de meeste gevallen aangegeven worden. 
 

Prijskaartjes voor uw winkel 

U presenteert uw prijskaartjes in uw winkel handig met behulp van barcode-prijskaartrails. Wijs uw klanten op de prijzen door de juiste prijskaartjes te bestellen in onze webshop. Met de juiste prijskaartjes of prijsbordjes in uw winkel ziet niemand uw prijzen over het hoofd.  
 

Prijsbord 

Een prijsbord is uitermate geschikt om uw prijzen opvallend op te presenteren. Met de verschillende prijsbordjes in ons assortiment, maakt u van uw prijspresentatie een succes. Ons prijsbord „Klick“ is geschikt voor elke situatie. Met behulp van accessoires plaatst u het prijsbordje waar u wilt. 
 

Prijskaartjes kopen

U wilt de stap zetten om bevestigingen voor prijskaartjes te kopen. Maar de keuze is groot. Om de juiste prijskaartjes te kopen, moet u weten welke schappen in uw winkel staan. 

Ook is het handig te weten op welke andere manieren u uw prijzen wilt presenteren. Met deze informatie komt u al een heel eind. Kunt u in de webshop niet de juiste prijsaanduiding vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag
 

Prijslabels 

Voor de liefhebbers van prijstangen hebben wij ook nog prijslabels in ons assortiment. De prijslabelsystemen worden, naast beprijzen, ook gebruikt om data op producten te plakken, zoals in de horeca gebeurt. In de supermarkt worden de prijslabels gebruikt om tijdelijke korting toe te wijzen aan de producten. 

Kringloopwinkels gebruiken een prijstang vaak om de individuele producten een prijs te geven. Zo weet elke klant wat de prijs per stuk is. Prijslabels zijn ideaal in omstandigheden waar snelheid belangrijk is. In een mum van tijd zijn producten gestickerd. 
 

Prijskaartjes maken met viltstiften en krijtstiften 

Maak uw eigen prijskaartjes en aanbiedingen met behulp van onze stiftensets. De stiften uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en komen van bekende leveranciers als Edding en Posterman. Niet alle stiften zijn voor dezelfde gebruiksdoeleinden. Er zijn stiften die geschikt zijn voor het beschrijven van krijtborden en whiteboards, maar we hebben ook watervaste stiften

Voor krijtborden en whiteboards kunnen wij ook reinigingsspray leveren. Wilt u juist uw display een andere kleur geven of juist goed beschermen tegen externe invloeden? Kijk in deze categorie dan ook eens naar de Edding laksprays. 

Met viltstiften en krijtstiften kunt u zelf uw prijskaartjes maken. Door zelf de prijskaartjes te maken heeft u enerzijds een persoonlijk prijskaartje en laat u uw creativiteit zien aan uw klanten. Anderzijds zorgt het ervoor dat u eenvoudig uw prijsaanduiding aan kan passen wanneer bijvoorbeeld de prijs wijzigt. 
 

Barcode-prijskaartrails 

Presenteer op een professionele manier uw prijzen of extra informatie aan het schap. Barcoderails en scannerprofielen helpen u bij een professionele uitstraling en bieden ruime communicatiemogelijkheden. Deze schapprofielen zijn er in diverse soorten met bijvoorbeeld de mogelijkheid om ze op het schap te plakken of juist te klemmen. De barcode-prijskaartrails beschermen uw prijskaartjes tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn uit te rusten met foamtape, magneet of plakstrip. Daardoor kunt u de scannerprofielen altijd op de gewenste manier plaatsen. 

Naast de diverse manieren van bevestigen zijn de rails ook in diverse hoogtes verkrijgbaar. Weet u niet welke rail u voor uw prijslabels nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. 

Wij kunnen de rails ook op gewenste maat snijden voor u in onze eigen productie. Weet u niet welke schappen u heeft? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen vaak aan de hand van een foto zien welke barcode-prijskaartrail perfect is voor u. 

Onze barcode-prijskaartrails, of scannerprofielen, zijn geschikt voor talloze soorten schappen. De scannerprofielen zijn compatibel voor schappen van Tegometall, Linde, Storebest, Hansa Mertens en nog veel meer. Daarnaast zijn de barcode-prijskaartrails ook te gebruiken op glazen schappen, draadschappen en perfowandhaken. 
 

Prijscassettes en clipjes voor het presenteren van prijzen 

Op zoek naar artikelen om uw prijs op een duidelijke en opvallende manier te presenteren? Ons assortiment biedt voor elke prijsaanduiding een oplossing. Kijk onder prijsdisplays voor onder andere prijscassettes en diverse clipjes en klemmetjes. 

Meer manieren om uw prijskaart te bevestigen? Ga dan naar de categorie bevestigen en aanbrengen
 

Percentagekaarten en stickers 

Communiceer het kortingspercentage dat uw klanten besparen als ze nu kopen! Trek extra aandacht naar uw winkel. Maak gebruik van stickers en percentagekaarten! Wij kunnen door onze drukkerij ook zelf stickers op maat drukken tegen scherpe prijzen

Advies nodig? 

Heeft u advies nodig op het gebied van prijsaanduidingen of barcode-prijskaartrails? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ik wil contact!

Menu sluiten
Naar boven