Prijscommunicatie is vaak een essentieel onderdeel als het gaat om het promoten van jouw product! Prijsaanduiding van producten is een belangrijk aspect in iedere winkel. Communiceer eenvoudig, duidelijk en aantrekkelijk jouw prijzen of productinformatie middels onze prijskaartjes. Ontdek de mogelijkheden in ons ruime assortiment!

Bekijk ook onze elektronische prijskaartjes »
Sluiten
Filter en sorteer

Prijsaanduiding 

Een prijsaanduiding laat zien wat de prijs van een product in jouw winkel is. Het is voor ondernemers volgens de wet verplicht dit toe te passen op producten waar een consument voor moet betalen. Prijzen moeten goed leesbaar, zichtbaar en ondubbelzinnig aangeduid zijn. Ook de prijs per meeteenheid in de meeste gevallen aangegeven worden. 
 

Prijskaartjes voor jouw winkel 

Jij presenteert je prijskaartjes in jouw winkel handig met behulp van barcode-prijskaartrails. Wijs jouw klanten op de prijzen door de juiste prijskaartjes te bestellen in onze webshop. Met de juiste prijskaartjes of prijsbordjes in jouw winkel ziet niemand jouw prijzen over het hoofd.  
 

Prijsbord 

Een prijsbord is uitermate geschikt om jouw prijzen opvallend op te presenteren. Met de verschillende prijsbordjes in ons assortiment, maak jij van jouw prijspresentatie een succes. Ons prijsbord „Klick“ is geschikt voor elke situatie. Met behulp van accessoires plaats jij het prijsbordje waar je wilt. 
 

Prijskaartjes kopen

Jij wilt graag de stap zetten om bevestigingen voor prijskaartjes te kopen. Maar de keuze is behoorlijk groot. Om de juiste prijskaartjes te kopen, moet je weten welke schappen in jouw winkel staan. 

Ook is het handig te weten op welke andere manieren jij jouw prijzen wil presenteren. Met deze informatie kom je al een heel eind. Kun je in de webshop niet de juiste prijsaanduiding vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag
 

Prijslabels 

Voor de liefhebbers van prijstangen hebben wij ook nog prijslabels in ons assortiment. De prijslabelsystemen worden, naast beprijzen, ook gebruikt om data op producten te plakken, zoals in de horeca gebeurt. In de supermarkt worden de prijslabels gebruikt om tijdelijke korting toe te wijzen aan de producten. 

Kringloopwinkels gebruiken een prijstang vaak om de individuele producten een prijs te geven. Zo weet elke klant wat de prijs per stuk is. Prijslabels zijn ideaal in omstandigheden waar snelheid belangrijk is. In een mum van tijd zijn producten gestickerd. 
 

Prijskaartjes maken met viltstiften en krijtstiften 

Maak jouw eigen prijskaartjes en aanbiedingen met behulp van onze stiftensets. De stiften uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en komen van bekende leveranciers als Edding en Posterman. Niet alle stiften zijn voor dezelfde gebruiksdoeleinden. Er zijn stiften die geschikt zijn voor het beschrijven van krijtborden en whiteboards, maar we hebben ook watervaste stiften

Voor krijtborden en whiteboards kunnen wij ook reinigingsspray leveren. Wil jij juist jouw display een andere kleur geven of juist goed beschermen tegen externe invloeden? Kijk in deze categorie dan ook eens naar de Edding laksprays. 

Met viltstiften en krijtstiften kun je zelf jouw prijskaartjes maken. Door zelf de prijskaartjes te maken heb je enerzijds een persoonlijk prijskaartje en laat je jouw creativiteit zien aan jouw klanten. Anderzijds zorgt het ervoor dat je eenvoudig jouw prijsaanduiding aan kan passen wanneer bijvoorbeeld de prijs wijzigt. 
 

Barcode-prijskaartrails 

Presenteer op een professionele manier jouw prijzen of extra informatie aan het schap. Barcoderails en scannerprofielen helpen jou bij een professionele uitstraling en bieden ruime communicatiemogelijkheden. Deze schapprofielen zijn er in diverse soorten met bijvoorbeeld de mogelijkheid om ze op het schap te plakken of juist te klemmen. De barcode-prijskaartrails beschermen prijskaartjes tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn uit te rusten met foamtape, magneet of plakstrip. Daardoor kun je de scannerprofielen altijd op de gewenste manier plaatsen. 

Naast de diverse manieren van bevestigen zijn de rails ook in diverse hoogtes verkrijgbaar. Weet je niet welke rail je voor jouw prijslabels nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuze. 

Wij kunnen de rails voor jou ook op de gewenste maat snijden in onze eigen productie. Weet je niet welke schapsoort jij hebt? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen vaak aan de hand van een foto zien welke barcode-prijskaartrail perfect is voor jou. 

Onze barcode-prijskaartrails, of scannerprofielen, zijn geschikt voor talloze soorten schappen. De scannerprofielen zijn compatibel voor schappen van Tegometall, Linde, Storebest, Hansa Mertens en nog veel meer. Daarnaast zijn de barcode-prijskaartrails ook te gebruiken op glazen schappen, draadschappen en perfowandhaken. 
 

Prijscassettes en clipjes voor het presenteren van prijzen 

Op zoek naar artikelen om jouw prijs op een duidelijke en opvallende manier te presenteren? Ons assortiment biedt voor elke prijsaanduiding een oplossing. Kijk onder prijsdisplays voor onder andere prijscassettes en diverse clipjes en klemmetjes. 

Meer manieren om jouw prijskaart te bevestigen? Ga dan naar de categorie bevestigen en aanbrengen
 

Percentagekaarten en stickers 

Communiceer het kortingspercentage dat jouw klanten besparen als ze nu kopen! Trek extra aandacht naar je winkel. Maak gebruik van stickers en percentagekaarten! Wij kunnen door onze drukkerij ook zelf stickers op maat drukken tegen scherpe prijzen

Advies nodig? 

Heb je advies nodig op het gebied van prijsaanduidingen of barcode-prijskaartrails? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag!

Ik wil contact!

Menu sluiten
Naar boven