Sluiten
Filter toepassen

Heeft u er genoeg van om telkens weer uw papieren prijskaartjes handmatig te moeten wisselen? Dan zijn digitale prijskaartjes dé oplossing! Bij prijsstijgingen hoeft u niet meer het betreffende product te zoeken en een nieuw prijskaartje aan te maken. Met digitale prijskaartjes doet u dit gewoon via uw bestaande productmanagement of kassasysteem.

Met elektronische prijskaartjes van VKF Renzel heeft u geen maandelijkse abonnementskosten. Na aankoop is het systeem van u! Daarnaast hebben wij ook nog eens scherpe prijzen. Informeer nu!

 Ik wil informatie »

Waarom digitale prijskaartjes?

Ontvang de whitepaper in uw inbox!

Wat zijn nu de voordelen van digitale prijskaartjes? Analoge prijskaartjes zijn complex en arbeidsintensief. Voor al uw producten moeten etiketten en prijskaartjes gemaakt worden. Deze moeten vervolgens geplaatst, bijgewerkt of op den duur vervangen worden. Zeker bij wekelijkse aanbiedingen kost dit veel tijd. Overstappen naar elektronische schaplabels maakt beprijzen eenvoudiger en het scheelt arbeidskosten.

Door de centrale controle van de producten zijn wijzigingen in prijs en informatie op elk moment mogelijk, maar u kunt de wijzigingen ook inplannen. Hierdoor kunt u aanbiedingen klaar zetten of deze juist spontaan implementeren. Dit gebeurt makkelijk vanaf de werkplek.
 

Download whitepaper

We hebben voor u een whitepaper ontwikkeld waar u meer informatie kunt vinden over elektronische labeling. Vul het formulier rechts in en ontvang de whitepaper in uw inbox!

In de whitepaper leest u alles over hoe het werkt, wat u nodig heeft, welke soorten er zijn en meer!

 

U ontvangt de whitepaper zo snel mogelijk binnen kantoortijden.
Door het verzenden van deze gegevens, bevestigt u de Privacyverklaring gezien en gelezen te hebben en gaat u ermee akkoord dat de gegevens die u verstrekt, worden verzameld en opgeslagen. Uw gegevens worden alleen gebruikt zoals te lezen is in onze privacyverklaring.

De voordelen van digitale prijskaartjes van VKF Renzel

geen maandelijkse kosten

centrale controle en bewaking

directe of geplande updates

veilige overdracht van gegevens

eenvoudig voorraadbeheer

product en prijs up-to-date

energiebesparende e-papertechnologie

toekomstbestendige investering

Hoe werken digitale prijskaartjes?

Uw wijzigingen worden door de software van de digitale prijskaartjes eerst overgebracht naar een gateway en van daaruit direct naar het prijskaartje. Dit gebeurt binnen enkele seconden. U kunt verschillende digitale prijskaartjes tegelijk veranderen.

Naast prijswijzigingen ontwerpt u de digitale prijskaartjes naar wens. De beschikbare kleuren zijn zwart, wit en rood. Binnen de software past u makkelijk de lay-out aan door middel van drag-and-drop. U kunt tekst, barcodes, afbeeldingen, QR-codes en nog veel meer elementen gebruiken om uw digitale prijskaartje zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Vanwege de e-paper technologie zijn de letters en tekens op uw elektronische schaplabels bij elke vorm van lichtinval goed zichtbaar en gebruiken de labels weinig stroom.

De elektronische schaplabels zijn zelfs te gebruiken in koelvakken of koelvitrines. Ze werken tussen de 10° C en 45 ° C. Voor het gebruik in het vriesvak is een speciaal elektronisch schapkaartje ontwikkeld. Deze functioneert in temperaturen tussen -25° C en +10° C
Hoe werken digitale prijskaartjes

Betere voorraadbeheer dankzij elektronische schaplabels

Elektronische schapkaartjes zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig inzicht heeft in uw artikelen, waardoor u de voorraad goed kunt beheren. Ook kunt u op een efficiënte manier uw personeel inzetten door hen gericht naar schappen te sturen waar werk te verrichten is.

Ook producten met een vervaldatum kunt u onder de loep houden. U kunt dan desbetreffende producten in de aanbieding brengen en op deze manier vermindert u verspilling.
TroniTAG Electronische prijslabeling

Een betere winkelervaring

Met elektronische prijskaartjes heeft u niet alleen gemak en minder arbeidskosten, u biedt ook een speciale winkelervaring aan de klant. De elektronische labels maken interactie mogelijk met klanten, ze geven meer informatie over de producten en de prijslabels geven een professionele en moderne indruk op de klant.

Zet NFC-technologie (Near Field Communication) in om uw klanten meer informatie te geven over de producten die zij nodig hebben. De klant houdt de smartphone tegen het digitale prijskaartje en ziet vervolgens informatie zoals allergenen of ingrediënten.

Verschillende bevestigingen voor elektronische prijskaartjes

De elektronische schaplabels (ESL) kunnen op wisselende manieren worden ingezet om uw prijzen goed te presenteren. Met een universele adapter kan elke schaplabel gekoppeld worden aan de bevestigingen. U koppelt een schaplabel aan een schap, standaard of een klem. Wij zijn in staat de bevestiging van uw schaplabels individueel af te stemmen op uw wensen.

Meer informatie »

Digitale prijskaarten voor elke branche

Ons uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van digitale prijskaarten maakt het mogelijk om individuele oplossingen te bedenken en uit te voeren. Naast implementatie voor kleine of grote winkels zijn elektronische prijskaartjes ook zeer geschikt voor apotheken, hotels of tankstations. Laat u informeren en kies voor gemak!

Elektronische labels in hotels en restaurants

Heeft u een wisselend dagmenu? En wilt u tijd besparen aan het steeds opnieuw moeten schrijven van dit dagmenu? Dan komen elektronische labels van pas. Voer uw dagmenu in het ESL-systeem en plan vooruit. Op uw gewenste tijd is het juiste dagmenu zichtbaar. U kunt de labels ook gebruiken voor uw buffetten. Geen gedoe meer met papieren kaartjes om uw gasten te laten weten wat zij kunnen eten.

Wilt u uw gasten persoonlijk welkom heten en voortdurend op de hoogte stellen van actuele informatie? Gebruik de elektronische labels dan als digitaal deurbordje

Met behulp van digitale deurbordjes kunt u ook vergaderruimtes, workshopruimtes en studieruimtes met naam, toenaam en tijden effectief aanduiden. Meerdere vergaderingen of workshops na elkaar in dezelfde ruimte? Geen probleem. Het systeem is centraal aanstuurbaar en inplanbaar.

Meer weten over digitale deurbordjes »
 

Digitale prijskaartjes in het magazijn

Actuele informatie is erg belangrijk voor uw medewerkers in het magazijn. Om hieraan te voldoen, bieden digitale prijskaartjes een uitkomst. Binnen enkele seconden staat de juiste informatie op de labels.

Door de metalen behuizingen zijn de elektronische labels beschermd tegen beschadigingen. Barcodes blijven lees- en scanbaar.

Full-service partner

Onze digitale prijskaartjes worden ontwikkeld door onze dochteronderneming troniTAG. Wij zijn full-service partner voor de integratie van digitale prijskaartjes en staan altijd klaar voor vragen.

Naar contactformulier »
Menu sluiten
Naar boven