Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar effectieve presentatie voor je posters? 
Met deze posterhangers en klemprofielen in ons assortiment presenteer je je posters op de best mogelijke manier.
Sluiten
Filter en sorteer

Posterhanger

Onze posterhangers zijn strak en eenvoudig vormgegeven. Schuif of klik de poster gemakkelijk tussen het posterprofiel. De klemkracht van het profiel zorgt ervoor dat uw poster in het profiel blijft hangen.

De meest verkochte profielen zijn de klapprofielen. In ons assortiment bekend als „Poster-Snap” of klemlijst „Easy”. Deze profielen kunnen - net als bij een profiel van een kliklijst - open en dicht worden geklapt. Op deze manier blijft uw poster stevig in het profiel hangen. 

Het stevige profiel zorgt ervoor dat uw banner of poster op zijn best wordt gepresenteerd. De talrijke modellen en manieren van klemmen in ons assortiment maken een snelle implementatie en diverse presentaties van posters mogelijk. 
 
Met een posterhanger hangt u gemakkelijk uw banners en posters op. 

Klemlijsten  

Naast posterhangers hebben wij klemlijsten in ons assortiment. Deze klemlijsten zijn gemakkelijk te gebruiken. Bij deze profielen kunt u posters via de zijkant in het profiel schuiven. Door de klemkracht blijft uw poster netjes hangen. 
 
De klemlijsten kunnen opgehangen worden met behulp van speciale ophangogen. U kunt deze los kopen of u kiest een ophangrail waar de ophangogen al in verwerkt zijn. 
 
Ook voor de horeca hebben wij geschikte klemlijsten, zoals de Bonnetjes houder „Poster-Catch“. De bonnetjes kunnen simpel in het profiel worden geschoven en ook makkelijk weer verwijderd worden. Hierdoor kan keukenpersoneel en bediening snel te werk gaan. 

Voor elke branche 

Posterhangers zijn geschikt voor elke branche. Of u nu een winkel beheert of in een kantoorgebouw werkt, u kunt overal posterhangers gebruiken. De posterhangers worden veelal gebruikt in supermarkten voor het presenteren van prijzen. Ook in tuincentra vindt u veel posterhangers. Door deze aan het plafond te hangen, wordt ruimte bespaard.  
 

Verschillende materialen en formaten 

De posterhangers en klemprofielen in ons assortiment zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo hebben wij klemprofielen van hout, maar ook van aluminium of PVC. Op deze manier is er voor ieder wat wils.
 
De posterprofielen kunt u in een gewenste lengte bestellen. De meeste posterprofielen gaan tot een lengte van wel 2.500 mm. Op deze manier kunt u de posterprofielen in elke situatie en ruimte gebruiken. 
 
Ook onze klemlijsten zijn beschikbaar in veel formaten. De „Poster-Snap II“ is bijvoorbeeld al verkrijgbaar in tien verschillende lengtes. De lengtes variëren tussen 210 mm en 1.200 mm. 


Overal makkelijk op te hangen 

Of u nou uw poster op ooghoogte wil hangen of dat de poster op een hoogte van vier meter komt te hangen. Makkelijk ophangen van posterhangers doet u met een telescopische buis. Deze buis is uit te schuiven tot maximaal vier meter. Hiermee kunt u de posters op hoge plaatsen hangen. Denk bijvoorbeeld aan een tuincentrum. Hier zijn de plafonds over het algemeen hoger dan in een kledingwinkel. Om toch de posters goed op te hangen, is de telescopische buis van aluminium een goed hulpmiddel. 
 
Menu sluiten
Naar boven