VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Prijskaarten

 

In de detailhandel worden speciale prijzen en promoties zoals sale, uitverkoop en leegverkoop vaak aangekondigd met opvallend ontworpen prijskaartjes en stickers. Klanten reageren meestal heel impulsief en doen meer aankopen bij aanbiedingen en kortingsacties. Onze prijskaartjes uit deze categorie hebben allemaal opvallende, heldere kleuren met gemakkelijk te lezen contrasterende kleur opdrukken. Wij bedrukken uw prijskaartjes en stickers met tekst naar keuze.

Meer lezen »

 

Kortings- en sale-artikelen

In het overzicht hierboven ziet u allerlei kortingsstickers, kortingsborden en plafondhangers om uw actie kracht bij te zetten. Maak gebruik van ons ruime assortiment borden, hangers en stickers om uw verkoop te stimuleren. Plak kortingsstickers of bedrukte folie op uw etalageraam, hang percentagestroken of vlaggetjes op en tover uw winkelvloer om.

Kortdurende acties

Alle stickers en kaarten in deze categorie zijn zeer geschikt voor tijdelijke acties. De stickers en folie in ons assortiment zijn gemakkelijk van de ramen te verwijderen.

Heeft u speciale wensen of wilt u prijskaarten met een opdruk? Wij kunnen uw prijskaart op maat maken en bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Vraag ons naar de mogelijkheden: verkoop@vkf-renzel.nl