In de detailhandel worden speciale prijzen en promoties zoals uitverkoop en acties vaak aangeprezen met opvallende prijskaartjes en stickers. Klanten reageren gewoonlijk zeer positief op korting en dit resulteert in meer aankopen.

Onze prijskaarten in deze categorie hebben allemaal opvallende, heldere kleuren met gemakkelijk af te lezen, kleurcontrasterende opdruk. Wij drukken met plezier de borden en stickers met de belettering van uw keuze. Ontdek nu het juiste bord voor uw prijsetikettering.
Sluiten
Filter en sorteer

Optimale prijsaanduiding met prijskaarten

Op het gebied van de verkoopbevordering speelt de etikettering van prijzen en aanbiedingen een doorslaggevende rol. Klanten laten zich bij het winkelen door verschillende factoren beïnvloeden. Dit komt ook tot uiting in hun koopgedrag. Het zijn precies deze factoren waarop ondernemers zich richten om het consumentengedrag van klanten te beïnvloeden.

Kortingen zijn onder meer een belangrijk criterium bij aankopen. Onze aankoopbeslissingen zijn meestal impulsief van aard. Deze worden beïnvloed door emoties, vooral in het geval van afgeprijsde artikelen. Wanneer we zogenaamde koopjes kopen, geven onze hersenen dopamine af en wordt het beloningscentrum actief.

Op die manier kunnen met name kortingen en promoties het gedrag van de kopers beïnvloeden. Daarom is het belangrijk deze promoties op de best mogelijke manier bekend te maken. Maar wat is de beste manier om klanten op koopjes te wijzen?

In het geval van aanbiedingen is het van essentieel belang de lage prijs te presenteren op een manier die opvalt. Kortingsborden of signaalkleuren zijn ideaal om de aandacht van de klant te trekken. Met behulp van verschillende markeringen kan het consumentengedrag worden beïnvloed. Doeltreffende en in het oog springende prijskaartjes zijn een belangrijk onderdeel van de verkoopbevordering.

De meeste klanten zijn zich er al van bewust dat menig aankoopbeslissing vrij impulsief gaat. Ondanks deze kennis zijn onze hersenen nog steeds onderhevig aan de invloed van kortingen, reclame en beïnvloeding. Reden genoeg voor bedrijven om veel aandacht te besteden aan goede prijskaarten.
 

Prijskaartjes voor uitverkoop en kortingen

De meeste mensen vinden het leuk om te gaan winkelen. Het gaat niet altijd om de aankoop zelf, maar ook om de ervaring en het gevoel een product tegen een goede prijs te hebben gekocht. Om deze reden organiseren detailhandelaren regelmatig speciale kortingsacties en noemen dit ‘uitverkoop’. De promoties worden ondersteund door prijskaartjes in opvallende kleuren en vormen.

Terwijl barcode-prijskaartrails de prijsaanduiding op het schap bepalen, zorgen prijskaarten voor de prijsaanduiding op het product. De borden worden gekenmerkt door hun flexibiliteit in bevestiging, bevestiging en vormgeving. Deze kenmerken maken prijsdisplays geschikt voor effectieve prijsetikettering direct op het product.

Prijsetiketten kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Naast inschuifborden, insteekborden of prijsprikkers kunnen ook stervormige bordjes worden besteld. De artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Naast de kleur kan ook de vorm of grootte de belangstelling van de klant wekken.

Inschuifprijsbordjes worden aanbevolen omdat de prijskaartjes snel kunnen worden aangepast. Binnen zeer korte tijd kunnen hele prijzen of alleen afzonderlijke cijfers snel worden gewijzigd. De inschuifetiketten zijn aan de ene kant geschikt voor prijsdisplays en aan de andere kant voor het invoegen in posterframes.
 

Krijtborden als prijskaart

Items die ook snelle veranderingen mogelijk maken zijn krijtborden. De borden kunnen snel en vrij worden beschreven met krijtmarkers en Illumigraphs. Deze prijskaarten zijn bijzonder geschikt voor natuurlijke producten. Door de lange levensduur en het aanpassingsvermogen van de kaarten zijn ze duurzaam in gebruik.

Net als de krijtbordknijpers worden ook bordjes bevestigd door ze vast te plakken of te prikken. De prijskaartjes kunnen zonder problemen in voedsel, aarde of andere zachte materialen worden gestoken. Deze vorm van prijsetikettering wordt sterk aanbevolen voor de bloemen- en tuinbouwsector.
 

Prijskaarten bedrukken

De doorslaggevende factor voor aanbiedingen is de etikettering ervan. Prijskaartjes zijn onmisbaar, niet alleen voor de gebruikelijke prijsaanduiding, maar ook voor de promotie van aanbiedingen. Met deze kleine, kleurrijke hulpmiddelen bent u in staat het koopgedrag van klanten positief te beïnvloeden.

De aandacht van potentiële kopers trekken is voorgeprogrammeerd. Door de in het oog springende kleuren en vormen en een aantrekkelijke plaatsing kunnen op het gebied van verkoopbevordering geweldige resultaten worden bereikt.

Het is ook mogelijk de prijskaarten te bedrukken. Door bedrukking kan het prijskaartje worden aangepast met uw huisstijl of een specifiek logo. Er zijn bijna geen grenzen aan het drukwerk dat wij kunnen verzorgen. Wij helpen u graag bij de creatie en uitvoering van het drukwerk. Presenteer uw prijzen en uw bedrijf op een hoogwaardige en doeltreffende manier.

Ontdek nu het prijskaartje van uw keuze in ons online assortiment. Met de verschillende artikelen kunnen aantrekkelijke prijzen van aanbiedingen en kortingen worden toegepast. Door de speciale prijzen te markeren, ondersteunt u impulsaankopen. Nu kunt u het potentieel van uw aanbiedingen op het gebied van verkoopbevordering volledig benutten.

Menu sluiten
Naar boven