Kategoriebanner_Prijskaarten
In de detailhandel worden speciale prijzen en aanbiedingen zoals sale, uitverkoop en leegverkoop vaak aangekondigd met opvallend ontworpen prijskaarten en stickers. Klanten reageren meestal heel impulsief en doen meer aankopen bij aanbiedingen en kortingsacties. Onze prijskaartjes uit deze categorie hebben allemaal opvallende, heldere kleuren met gemakkelijk te lezen contrasterende kleuropdrukken.
Wij bedrukken uw prijskaartjes en stickers met tekst naar wens.

Meer lezen »

Kortings- en sale-artikelen

In het overzicht hierboven ziet u allerlei kortingsstickers, kortingsborden en plafondhangers om uw actie kracht bij te zetten. Maak gebruik van ons ruime assortiment borden, hangers en stickers om uw verkoop te stimuleren. Plak kortingsstickers of bedrukte folie op uw etalageraam, hang percentagestroken of vlaggetjes op en tover uw winkelvloer om.

Kortdurende acties

Alle stickers en kaarten in deze categorie zijn zeer geschikt voor tijdelijke acties. De stickers en folie in ons assortiment zijn gemakkelijk van de ramen te verwijderen.

Heeft u speciale wensen of wilt u prijskaarten met een opdruk? Wij kunnen uw prijskaart op maat maken en bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Vraag ons naar de mogelijkheden: verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven