VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Prijskaarten

Onze prijskaartjes en stickers zijn leverbaar in verschillende vormen en kleuren. Ze zijn geschikt om kortingen of speciale tarieven aan te duiden. Daarnaast kunt u met felle kleuren de aandacht trekken van uw klant of cliënt!

Meer lezen »

 

Kortings- en salesartikelen

In het artikeloverzicht hierboven ziet u allerlei kostingsstickers, kortingsborden en plafondhangers om uw actie kracht bij te zetten. Maak gebruik van ons ruime assortiment borden, hangers en stickers om uw verkoop te stimuleren. Plak kortingsstickers of folie op uw etalageraam, hang percentagestroken of vlaggetjes op en tover uw winkelvloer om.

Kortdurende acties

Alle stickers en kaarten in deze categorie zijn zeer geschikt voor tijdelijke acties. De stickers en folie in ons assortiment zijn gemakkelijk van de ramen te verwijderen.

Heeft u speciale wensen of wilt u prijskaarten met een opdruk? Wij kunnen uw prijskaart op maat maken met bijvoorbeeld uw logo. Vraag ons naar de mogelijkheden: verkoop@vkf-renzel.nl