Presenteer uw prijzen of informatie met onze prijskaarthouders. Prijskaarthouders zorgen voor een stabiele en zichtbare presentatie. Bekijk hier ons brede assortiment en laat u inspireren. Voor houders van prijskaartjes bent u bij ons aan het goede adres! 
Sluiten
Filter en sorteer

Prijskaarthouder bestellen 

Zet een prijskaarthouder in voor een goede presentatie van uw producten. Een prijskaarthouder draagt bij aan een mooie presentatie. In onze webshop vindt u diverse prijskaarthouders, lijsten en clipjes voor uw prijskaarten. De prijskaarthouder is geschikt voor prijskaarten in elke vorm en maat

Prijskaarthouders worden in vrijwel elke branche gebruikt. Voor tuincentra en bloemisten bieden wij een prijskaartjes houder in die in plantenbakken gestoken kunnen worden. Voor de algemene, vaak ook kleinere prijskaarten, bieden wij kleine prijskaarthouders. Dit zijn eenvoudige houders voor relatief kleinere prijskaartjes. 

Prijskaarthouders nemen relatief weinig ruimte in beslag en zijn daardoor een geschikte vorm van prijspresentatie. Voor elke branche kunt u bij ons terecht voor prijskaarthouders. 

De prijskaarthouders zijn niet alleen geschikt voor prijspresentatie, u kunt er ook andere informatie mee presenteren. Denk hierbij aan allergenen of belangrijke ingrediënten. Of presenteer een nieuw product in uw assortiment extra opvallend. 
 

Prijskaarthouder met klem 

Een prijskaarthouder met klem wordt veel gebruikt om prijskaarten op een makkelijke manier te presenteren. U kunt uw prijskaartjes met deze houders snel en eenvoudig bevestigen en verwijderen. Klem uw prijskaarthouder aan een mand, een krat of een kist

U kunt de houders ook klemmen aan uw prijskaartrails. Mocht uw product het toelaten, kunt u de prijskaarthouder met klem ook aan het product zelf bevestigen. De prijskaartjes houders zijn geschikt voor kleine, stevige kaartjes
 

Prijskaarthouder A4 

Gebruikt u grotere prijskaarten? Daarvoor hebben wij de prijskaarthouders A4 in ons assortiment opgenomen. Dit zijn vloerstandaards voor A4 prijskaarten. Deze worden bijvoorbeeld veel gebruikt in autoshowrooms. Door de stevige standaard blijven uw prijskaarten goed op de plek. Ook kunnen de vloerstandaards A4 meer informatie bieden dan alleen de prijs. Bijvoorbeeld de specificaties of onderhoudshistorie van de auto in de showroom. 

Ook voor andere inschuifformaten bent u bij ons aan het goede adres. De prijskaarthouder A4 is geschikt voor meer informatie dan alleen een prijs

Ook in supermarkten wordt een prijskaarthouder A4 veel gebruikt om acties te presenteren. Onze prijskaarthouders A4 zijn niet alleen beschikbaar in vloerstandaards. In onze categorie Posterframes | Kunststof vindt u meer prijskaarthouders A4. Deze prijskaarthouders zijn eventueel vast te klemmen aan uw schap, mand of krat. 
 

Prijskaartcassettes 

Prijscassettes zijn kunststof borden waarop cijfers staan gedrukt, deze cijfers geven een prijs of gewicht weer. Onze cassettes voor prijskaarten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Met prijscassettes kunt u snel en gemakkelijk prijswijzigingen toepassen. De cassettes zijn uitgerust met grote duidelijke cijfers zodat de informatie van ver af al zichtbaar is. 

Prijscassettes worden veel gebruikt bij juweliers om sieraden in de etalage te voorzien van prijzen. Een specifiek product hiervoor is de Norma“. Deze prijscassettes zijn zwart met witte letters. Ook zijn deze beschikbaar in neon-kleuren om uw prijzen goed op te laten vallen. 
 
 

Prijskaarthouder „Klick“ 

Onze prijskaarthouder „Klick“ is een speciale houder in ons assortiment. De prijskaartjes houder „Klick“ is verkrijgbaar in verschillende formaten. Voeg een klem, een spies of andere accessoires toe aan de „Klick“ en u kunt uw prijskaarthouder in elke situatie gebruiken. Of dit nu voor een krat, een schap of een plant is. 

Voeg aan uw „Klick“ een houder toe voor glasplaten, zodat u uw prijzen ook aan glazen schappen kunt presenteren. Ook een kistenklem is beschikbaar in ons assortiment. Wilt u niet gebonden zijn aan één vorm van bevestiging? Kies dan onze Universeelklem voor prijsbordje „Klick“

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u nog wat vragen?

Dan helpen we u graag. Wij beschikken over een eigen productie, waardoor we ieder product kunnen maken. Wij verwerken acryl, kunststof, metaal, PET en nog veel meer. 
Ook beschikken wij over de juiste technieken waarmee wij deze materialen kunnen verwerken. Wij komen graag samen met u tot de juiste oplossing voor uw situatie
 
Bel ons via +31 (0) 315 65 99 99
Of
Stuur een mail

Menu sluiten
Naar boven