VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Prijsdisplays

Hier vindt u een uitgebreid assortiment prijscassettes en clipjes om uw prijskaarten te presenteren.
Bekijk hier ons ruime assortiment!

Meer lezen »

Prijzen en productinformatie presenteren

Voor een goede presentatie van uw producten is de manier waarop de prijs of andere productinformatie wordt gepresenteerd essentieel. In onze webshop vindt u diverse houders, lijsten en clipjes voor uw prijskaarten.

Prijskaartstandaards

Onder de categorie ”Prijsstandaards en hangers” vindt u verschillende houders voor prijskaarten. De meeste van onze houders zijn uitgerust met een sleuf waar een prijskaart ingeschoven kan worden. Prijskaartstandaards worden in vrijwel elke branche gebruikt. Voor tuincentra en bloemisten bieden wij steekspiezen die in plantenbakken gestoken kunnen worden. Op plaatsen waar gebruikt wordt gemaakt van gotere prijskaarten bieden wij de „Prijs en infodisplay's”. Dit zijn vloerstandaards voor A4 prijskaarten. Deze worden bijvoorbeeld veel gebruikt in autoshowrooms. Voor de algemeene / vaak ook kleinere prijskaarten bieden wij kaarthouders. Dit zijn kleine eenvoudige houders voor relatief kleinere prijskaarten. Kijk in ons assortiment naar de best passende houder voor u!

Prijskaartcassettes

Prijscassettes zijn kunststof borden waarop cijfers staan gedrukt, deze cijfers geven een prijs of gewicht weer. Onze prijskaartencassettes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Met prijscassettes kunt u niet alleen snel en gemakkelijke prijswijzigingen toepassen, maar de cassettes zijn uitgerust met grote duidelijke cijfers zodat de informatie van ver af zichtbaar is.

Sign clips

Bent u op zoek naar clipjes om prijskaarten of ander reclamemateriaal te bevestigen? Wij bieden u een ruime keuze aan klemmen, zuignappen en houders voor prijskaarten. Kijk voor een totale overzicht onder ”Sign Clips”.

Onder accessoires vindt u onder andere vervangingscijfers voor prijsaanduidingssystemen, en klemmen ten behoeve van prijsbordjes en sign clips.