Bent u op zoek naar sign clips om prijskaarten of ander materiaal te bevestigen? Wij bieden u een ruime keuze aan klemmenzuignappen en houders voor prijskaarten. 
Sluiten
Filter en sorteer

Sign Clip 

Een Sign Clip geeft u veel mogelijkheden om uw prijskaarten te presenteren. De keuze is groot. De sign holders zorgen voor een goede presentatie van uw prijzen. Voor elke branche en situatie hebben wij de juiste klem.  
 
Denk bijvoorbeeld aan de groenteboer. De prijsclips worden aan manden geklemd, maar ook op de toonbank gezet. U kunt de clip met een magneet aan een plaat bevestigen. De opties lopen wijd uiteen. 
 
Voor elk budget hebben wij een goede prijsclip. Onze prijzen variëren van €0,53 tot €7,88. De prijzen zijn excl. BTW. 
 

Reclame presenteren 

U wilt tijdelijk reclame presenteren. Daarvoor hebben wij de Maxiklem Sign Clip in ons assortiment opgenomen. Deze klem heeft een zuignap en flexarm en is daardoor geschikt voor glazen wanden zoals koelvitrines. De klem is uitermate geschikt voor het presenteren van acties in de koelvitrine of vriezer.  
 
Alle Sign Clips zijn geschikt om informatie te verschaffen. De meeste prijsclips bieden ruimte aan prijskaartjes van circa 1 mm dik. Bekijk de specificaties om de juiste prijsclip voor uw situatie te kiezen.  

Plakbare clips

In ons assortiment hebben wij ook een plakbare clip. Deze gebruikt u wanneer u kiest voor een permanente prijspresentatie. De prijskaartjes kunt u wel tussentijds wisselen. U kunt de plakbare clip gebruiken voor permanente informatie, zoals allergenen of ingrediënten. 
 
Gebruik de plakbare clip bij uw schap met acties. Als het assortiment wisselt, hoeft u enkel een nieuwe kaart in de houder te schuiven. 


Leeshoek verstellen 

Om de prijzen goed te presenteren, is het afstellen van de leeshoek een verstandige optie. Wanneer u beschikt over een stelling met schuine schappen, kunt u de klem recht op het schap klemmen. Daarna verstelt u de leeshoek in de richting waarin u het nodig acht.  
 
Wij hebben Sign Clips met verschillende instelbare leeshoeken. Zo hebben wij clip met een leeshoek die naar voren en naar achteren kan, maar ook Sign Clips waarbij de leeshoek in alle richtingen versteld kan worden.  

Advies nodig? 

Weet u niet welke Sign Clip past bij uw situatie? Wij helpen u met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op via LiveChat, WhatsApp, telefoon of mail. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier 

Menu sluiten
Naar boven