Digitaal_deurbordje_nl_1740x600

Digitale deurbordjes voor uw vergaderruimte

Met behulp van digitale deurbordjes kunnen labels en informatie op elk moment worden bijgewerkt en beheerd. Ze maken een volledig grafische weergave mogelijk van de ruimtetoewijzing voor vergaderruimtes, behandel- en patiëntenkamers of kantoren. Het centrale beheer van deze elektronische deurbordjes gebeurt draadloos via een router.

Nu aanvragen »

veilige overdracht van gegevens

gebruik maken van een eigen ontwerp

centrale aansturing en controle

e-paper-technologie

Op elk moment te actualiseren en gemakkelijk te beheren

Conventionele deurbordjes zijn meestal permanent in gebruik. De bordjes zijn meestal bedrukt of van een etiket voorzien, zodat wijzigingen niet kunnen worden doorgevoerd. Een model met een papieren inleg zorgt er wel voor dat er wijzigingen kunnen worden doorgevoerd, maar deze zijn vaak tijdrovend en vervelend om te doen.

Digitale deurbordjes zijn het moderne en voordelige alternatief voor de klassieke deurbordjes: elegante bordjes die voorzien zijn van een modern display. Deze display heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de bezetting van een ruimte volledig grafisch te kunnen weergeven. De inhoud kan via de bijbehorende software op elk gewenst moment bijgewerkt worden.

Dankzij de innovatieve e-paper displays verbruiken de digitale deurbordjes weinig stroom. Door het centrale beheer en de lange looptijd van de modellen zijn de bedrijfskosten extreem laag. Via de software kunnen te allen tijde wijzigingen worden aangebracht en/of inhoud worden aangepast. U kunt de displays van elk van de verschillende geplaatste bordjes gemakkelijk vanaf uw bureau aansturen.

Met behulp van deze digitale oplossingen voor uw ruimtesignalisatie zorgt u ervoor dat de informatie up-to-date is. Daarnaast kunnen de bordjes dienen als oriëntatiehulpmiddel voor medewerkers en klanten. De bezetting van vergaderruimtes is door uw personeel meteen te zien bij het passeren van deze ruimte. Zo creëert u transparantie en oriëntatie in uw bedrijf, praktijk of kantoor.

De bordjes dienen zoals gezegd ook als oriëntatiehulpmiddel voor klanten, bezoekers of patiënten. Zeker in grotere ondernemingen, bedrijven of ziekenhuizen verliest men al snel een beetje het overzicht. Een hoogwaardige, moderne en uniforme 'bewegwijzering' wordt dankbaar geaccepteerd en zorgt voor een blijvende indruk.

Digitale deurbordjes voor hotels


In de hotelbranche bieden deze bordjes veel mogelijkheden om gasten te ontzorgen. Niet alleen vergaderruimtes kunnen daarmee individueel aangeduid worden. Daar bovenop is er de mogelijkheid om gerichte begroetingen naar hotelgasten te sturen. Gasten bijvoorbeeld een prettig verblijf toewensen, een veilige reis naar huis of even de aandacht vestigen op het avondmenu.

Door de ongecompliceerde opmaak van de bordjes kunnen individuele begroetingen of dagelijkse berichten snel worden geïmplementeerd. Via een centraal beheerpunt is dit snel te realiseren. Zo tovert u elke dag een glimlach op het gezicht van uw gasten!

Modern en decoratief oriëntatiehulpmiddel

De hoge resolutie door de E-Ink technologie van de labels zorgt voor een aantrekkelijk en strak design van uw digitale deurbordjes. Online kunt u uw ontwerp eenvoudig en geheel vrij vormgeven. Daarvoor staan de kleuren rood, wit en zwart tot uw beschikking. Naast de mogelijkheid om een geheel eigen ontwerp te maken, kan ook een QR-code of barcode worden toegevoegd.

Door de digitale deurbordjes uit te rusten met deze extra elementen, nodigt u bezoekers van uw faciliteit uit tot interactie. Op deze manier kunnen ook aanbiedingen, dagprogramma's of aanvullende info worden verspreid. De Drag-and-Drop software maakt het creatief ontwerpen erg gemakkelijk. Op gebruiksvriendelijke wijze zijn teksten, barcodes, afbeeldingen en heel veel meer eenvoudig toe te voegen!

Zodra het 'ontwerp' opgemaakt is, kunt u het digitaal overbrengen op de deurbordjes. Deze gegevensoverdracht kan direct of gepland plaatsvinden. U kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen en deze ook weer direct of op een bepaald tijdstip overdragen. Ons systeem zorgt voor een veilige gegevensoverdracht via radiofrequentie. Wanneer gegevens verzonden gaan worden, moet er via Ethernet wel verbinding zijn met de verantwoordelijke router.
Gegevensoverdracht bij digitale deurbordjes van troniTAG
De digitale deurbordjes kennen niet allleen een veilige overdracht, maar zorgen ook voor een moderne uitstraling. Zowel de look van de bordjes zelf als de digitale weergave ervan, kunnen optisch worden vormgegeven. De bevestiging als ook het uiterlijk van de bordjes stemmen wij volledig af op uw wensen.

Als het gaat om de bevestiging dan heeft u in principe de volgende keuzes: eenvoudig vastschroeven, hoogwaardig bevestigen middels afstandhouders of met hulp van een eenvoudig metalen frame. Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide productiemogelijkheden zijn er nauwelijks grenzen als het gaat om de implementatie van individuele oplossingen.

Bewegwijzering van hoge kwaliteit op lange termijn

Digitale deurbordjes zijn elementen voor uw bedrijfs- of kantoorinrichting die voor de langere termijn gebruikt gaan worden. U ondersteunt de interne en externe communicatie door transparantie en oriëntatie te creëren. Vooral in moderne bedrijven wordt deze duurzame vorm van ruimtesignalisatie steeds vaker toegepast. Rust uw vergaderruimtes, seminars of vergaderruimtes uit met de individuele oplossingen van onze dochteronderneming troniTAG!

Naast de optie voor wandmontage zijn er nog vele andere oplossingen voor bevestiging om uit te kiezen. De modellen worden namelijk niet alleen ingezet als deurbordjes. De elektronische labels kunnen ook worden gebruikt als tafeldisplay of digitale naambadge. Overtuig uzelf van de vele voordelen van digital roomsignage.

Wij staan ​​tot uw beschikking wanneer er behoefte is aan meer informatie. Laat u persoonlijk adviseren! Ontdek onze moderne deurbordjes voor uw eigen kantoor- en vergaderruimtes of behandelkamers.

Digitale deurbordjes van dochterbedrijf troniTAG

De firma troniTAG is uw competente full-service partner voor de integratie van digitale labeling. Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van verkoopbevordering. Wij analyseren de individuele wensen van onze klanten en bieden oplossingen op maat.

Neem contact op »
Menu sluiten
Naar boven