Scannerprofielen | zelfklevend

scannerprofielen zelfklevend

Scannerprofielen zelfklevend

Sluiten
Filter en sorteer

Prijskaartrails voor op het schap

Met behulp van scannerprofielen of prijskaartrails zoals ze ook wel genoemd worden, kunnen prijzen duidelijk en aantrekkelijk op het schap worden weergegeven. Schuif de labels in de rails. Dit betekent dat je prijzen en verplichte informatie op producten in de directe omgeving van het product kunt markeren. De transparante rail presenteert de inhoud duidelijk zichtbaar en beschermt deze tegelijkertijd tegen vuil.

Door het in de winkel weer te geven, kun je indruk maken met een betere prijszichtbaarheid. Het uniform en snel terugvinden van informatie maakt het winkelen voor klanten dan makkelijker. Met kleuraccenten op het label is specifiek de aandacht van klanten te trekken. Daarnaast scoor je punten bij je doelgroep door een hoogwaardige en professionele winkelinrichting.

Het gebruik van prijskaartrails wordt niet alleen door klanten goed ontvangen. Ook uw medewerkers profiteren van het gebruik van hoogwaardige schaprails. Uitgerust met stofbescherming en een leesrand vergemakkelijken ze het dagelijkse werk. Het wisselen van labels in de rail gaat snel en eenvoudig.

Ontdek het grote aanbod van onze scannerprofielen en kies de juiste voor jouw toepassingsgebied. Naast het klassieke gebruik in de winkelstellingen worden deze producten ook gebruikt in magazijnen of in de productie. Hier worden ze onder andere gebruikt om artikelen in het magazijn te kunnen identificeren.

profiel met dubbele inschuif

profiel om te plakken met dubbele inschuif

scannerprofiel met nagelgrip

prijsprofiel voor op het schap met nagelgrip

prijsrail met aantrekkelijke leeshoek

prijsrail voor op het winkelschap met leeshoek

Zelfklevende prijsrails om aan het winkelschap te plakken

Wij bieden niet alleen standaardrails aan, maar ook modellen voor speciale schapsoorten. Je kunt dan kiezen uit verschillende profielen, evenals de inschuifhoogte en de tape. Zo kun je de rail precies afstemmen op jouw toepassingsgebied. De lengte van de rail is vrij te kiezen tussen 50 en 2520 mm.

De inschuifhoogte verwijst naar de hoogte van het etiket of prijskaartje. Welke hoogte of formaat hebben deze etiketten? Globaal kan gesteld worden dat vaak gekozen wordt voor de inschuifhoogtes 26 mm of 39 mm. Maak handig gebruik van onze filters om bijvoorbeeld alle zelfklevende prijsrails met een inschuifhoogte van 39 mm weer te geven.

Naast de inschuifhoogte speelt de bevestiging ook een grote rol. Er zijn prijsrails om te klemmen, voor draadmanden, glazen of houten schappen of om te plakken. Ook voor zelfklevende rails zijn er verschillende tapesoorten waaruit je kunt kiezen. Voor permanente toepassingen bieden wij vlies-, foam- of textieltape aan.

Om de langdurige hechting van de tapes te garanderen, zijn er een aantal aspecten waar bij het plakken rekening mee gehouden moet worden. Voor een optimale hechting moet de ondergrond stof- en vetvrij zijn. Een lijmverwijderaar helpt bij het verwijderen van oude lijmresten, en een industriële reiniger bij ander vuil. Plak de rails bij kamertemperatuur op en druk de ze voldoende en stevig aan.

 

Prijsrails om op te plakken - kies het bijpassende tape:

Vliestape:
Standaard tape voor alle permanente toepassingen op gladde, polaire oppervlakken. Polaire oppervlakken worden gekenmerkt door een hoge vochtigheids-energiegraad van het oppervlak. Hieronder vallen aluminium, polyester of staal.
Foamtape:
​​​​​Deze tape is geschikt voor alle permanente toepassingen op gladde en ruwe oppervlakken. De tape kenmerkt zich door zijn zeer goede rekeigenschappen.
Textieltape:
Met deze universele tape kun je prijskaartrails permanent op ruwere en vezelige ondergronden bevestigen.
Afhankelijk van de rail kunnen de betreffende tapesoorten op verschillende hoogtes worden aangebracht. Bepaal zelf de optimale tape voor op jouw schap. Wij helpen je graag bij deze keuze!

 

Prijskaartrails in verschillende uitvoeringen

Wij bieden jou de juiste prijsrail om op het betreffende productschap te plakken. Kies tussen prijskaartrails met een nagelgrip, een specifieke leeshoek of dubbele inschuif. Ontdek de grote keuze aan prijsklasses voor apparatuur op je Point of Sale. Door het eenvoudig en duurzaam opplakken kunnen de rails voor verschillende soorten schappen en doeleinden worden gebruikt.

Als aanvullend materiaal bieden wij ook prijsrails van PET aan. Aluminium prijsrails zijn ook te vinden hier in de webshop. Hierdoor heb je de keuze in verschillende hoogwaardige materialen. De aluminium scannerrail kan niet alleen met tape worden bevestigd, maar kan ook met magneetband of door middel van schroeven worden bevestigd.

Vestig de aandacht op je prijslabels met een optimale leeshoek of kies voor een praktische nagelgrip. Dit ondersteunt jou bij het wisselen van de inschuifkaartjes of etiketten. Ontdek scharnierbare en vele andere profielen in ons assortiment. Ook bieden wij de mogelijkheid om bijzondere producten te produceren.
Prijskaartrail op het schap met etiketten

Voordelen van onze prijskaartrails om op te plakken:

✓ eigen productie
✓ maatwerkproductie mogelijk
✓ groot standaard assortiment
✓ online advies
✓ voor alle schapsoorten

Perfect voor je Point of Sale

Verbeter de winkelervaring in je winkel door effectieve schapoptimalisatie. Door een uitgebreide schaporganisatie en aantrekkelijke prijslabeling kun je punten scoren bij je klanten. Met een passende prijskaartrail om op te plakken kun je profiteren van het in zeer korte tijd organiseren van je schapbeeld.

Gebruik reclameranden, schapwobblers of vakverdelers om je schappen mee uit te rusten. Reclameranden of schapwobblers zijn ideaal om reclame op het schap te plaatsen. Zo geef je je producten in het schap extra aandacht.

Naast schapreclame kun je ook de aandacht vestigen op producten door de juiste schaporganisatie. Gebruik onze vakverdelers en pushersystemen om producten aantrekkelijk te presenteren.

Ontdek het volledige assortiment schapoptimalisatie en -labeling om uw potentieel op de POS te maximaliseren. Kies uit verschillende schaprails om op te plakken en zorg voor een aantrekkelijke en uniforme prijslabeling op het schap. Neem nu contact met ons op en samen vinden we de ideale rail voor je beoogde gebruik!
Menu sluiten
Naar boven