Altijd volledig gevuld ogende schappen? Pushersystemen zijn daar het perfecte middel voor. Wij bieden een breed assortiment pushers aan die geschikt zijn voor verschillende soorten schappen.
warenvorschubsysteme-push-vl

Pushersysteem „Push VI“

voor grote en middelgrote producten

warenvorschubsystem-push-vll

Pushersysteem „Push VII“

voor kleine producten

warenvorschubsysteme-tabak

Pushersysteem „Tabak“

speciaal voor sigarettenpakjes

twinpusher-warenvorschubsystem

Pushersysteem „Twin-Pusher“

optimale productpushers voor ronde producten

kwickload-pushersystem

Pushersysteem „Kwickload“

geoptimaliseerd systeem voor koelen en vriezen, ook zonder schappen

Warenvorschubsystem Adjustable Tray

Pushersysteem „Adjustable Tray“

voor kleine en grote flessen naast elkaar

Warenvorschubsystem EcoTrac

Pushersysteem „EcoTrac“

voor 500 ml of 1 l flessen

teilerschienen-perfekta

Vakverdeelprofielen

voor frontbevestiging van productpushers

Sluiten
Filter en sorteer

Shelf pusher Kwickload 

De shelf pusher Kwickload is perfect geschikt voor de presentatie van producten in koelingenkoelvitrines en vriezers. De Kwickload pushers maken zowel het vullen, als het uitnemen van producten door klanten makkelijk. De zijkanten van deze pushers zijn voorzien van ventilatiegaten, wat de luchtcirculatie in koelsystemen niet belemmert. De producten blijven altijd goed op temperatuur. 


Twin-Pusher 

De Twin-Pushers werken samen. Doordat deze product pushers voorzien zijn van twee artikelschuivers, wordt het product altijd gelijkmatig gespiegeld.  
 
Vooral voor ronde, gladde producten is de Twin-Pusher bij uitstek geschikt. Deze producten blijven bij standaard pusher systemen vaak niet in de geleider staan, waardoor ze weggeschoven worden naar de zijkant. Vakverdelers verschuiven hierdoor ook. De Twin-Pusher zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt. 

De Twin-Pusher bestaat uit een vakverdeler en één of twee product pushers – links en/of rechts van de vakverdeler. Door de pushers te combineren met een tegenovergestelde variant, staan twee pushers naast elkaar.  

De vakverdeler en de pusher vormen samen één geheel, waardoor het product altijd netjes vooraan staat.  

„Push VI“ en „Push VII“ 

De „Push“-serie is het meest gebruikelijke artikelschuifsysteem, omdat deze op bijna elk schap te monteren is. Dit systeem product pushers is uitgerust met artikelschuivers breed of smal, een geleider van transparant of wit kunststof en optioneel een artikelstopper. De artikelstopper voorkomt dat producten over de rand van het schap vallen. 

Een pusher met een brede artikelschuiver is handig voor grote producten, zoals blikken soep of grote zakken kruiden. Een pusher met een smalle artikelschuiver is juist geschikt voor kleine potjes kruiden. Bij glaswerk is het aan te raden de artikelschuivers uit te rusten met een artikelstopper. De artikelstopper voorkomt dat producten over de rand van het schap vallen. 


De schuifkracht van de pushers 

De artikelschuivers zijn verkrijgbaar met verschillende schuifkrachten (N). Elke schuifkracht is geschikt voor een bepaald gewicht aan producten. Een voorbeeld: blikken soep worden beter gespiegeld met een pusher met een schuifkracht van 10 of 14N. Een zakje poeder wordt al goed gespiegeld bij een lage schuifkracht (2N).  
 
Wij helpen je graag bepalen welke schuifkracht voldoende is voor het product. 


Accessoires 

Je kunt optioneel de product pushers uitrusten met accessoires, zoals een verbreding voor de schuiver. De pushersystemen „Push VI“ en „Push VII“ vallen onder het vakverdeelsysteem „Perfekta“. 

Bekijk de accessoires

Advies nodig? 

Wil je weten welk pushersysteem perfect is voor het product of schap? Neem dan contact met ons op voor advies!

Bel +31 (0) 315 65 99 99, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Menu sluiten
Naar boven