LandingpagebannerPETprijskaartrails

Prijskaartrails van PET

Deze veelzijdige prijskaartrails worden gebruikt voor het labelen van de schappen op uw  POS (Point of Sale) of in de opslagruimte. Direct onder het product geplaatst, krijgen klanten en medewerkers in één oogopslag de belangrijkste informatie. Ons assortiment omvat scannerrails voor verschillende soorten schappen en voor eigen toepassingen. We breiden ons bestaande assortiment barcode-prijskaartrails nu ook uit met rails van het materiaal PET.
Het assortiment is in opbouw en kent momenteel de eerste varianten die wij u hieronder laten zien.

Introductie van de eerste varianten in het PET-assortiment

Met deze „DBRU” barcode-prijskaartrail presenteren wij u het eerste PET-scannerprofiel in ons assortiment.
De klassieke look overtuigt in het schap en is duidelijk zichtbaar voor de klant. Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende inschuifhoogtes (30 mm, 39 mm, 52 mm), alsook volledig transparant of met een witte rugzijde.
De rail wordt geleverd met tape voor een duurzame bevestiging. U kunt hierbij kiezen uit vlies-, schuim- of textieltape. Een eigenschap van PET is de hoge UV-bescherming, waardoor deze scannerprofielen een bijzonder lange levensduur hebben. Het zeer transparante paneel geeft een duidelijk zicht op de prijslabels, ook op langere termijn.

Prijskaartrail „DBRU“ - vanaf € 2,27

naar het artikel
PrijskaartrailDBRU
PrijskaartrailGS
Daarnaast maakt de barcode-prijskaartrail „GS” deel uit van ons assortiment PET-scannerrails. Deze rail is al voorzien van vliestape en wordt aan de achterzijde onder een andere scannerrail bevestigd en vergroot of verdubbelt daarmee het presentatieoppervlak voor wat betreft de prijsaanduiding.
Het scannerprofiel kan ook aan de achterkant van het schap worden bevestigd. Deze rail heeft ook nog een ander kenmerk. Het is namelijk scharnierbaar. Deze versie is verkrijgbaar in 3 verschillende inschuifhoogtes (39 mm, 52 mm, 60 mm) en is zowel volledig transparant als met een witte rugzijde verkrijgbaar.
Op verzoek kan de rail ook worden voorzien van foamtape. De algemene eigenschappen, zoals een hoge UV-bescherming en hoge transparantie, zijn ook terug te vinden in dit artikel.

Prijskaartrail „GS“ - vanaf € 3,41

 naar het artikel
Als aanvullend materiaal bieden we nu naast de klassieke prijskaartrails ook rails van PET-materiaal aan. Op deze manier dekken we de vraag af naar scannerprofielen voor verschillende soorten schappen én gemaakt van diverse materialen. Daarnaast verhogen we door uitbreiding van ons assortiment onze prestaties in de productie van scannerrails en stellen we u in staat te kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen. Met deze uitbreiding van het assortiment streven we ernaar om elke klant het juiste profiel voor zijn toepassingsgebied te kunnen bieden. Bent u al geïnteresseerd in meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Heeft u vragen over onze prijskaartrails?

Neem contact met ons op!
+31 (0) 315 65 99 99 
verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

Heeft u vragen over onze prijskaartrails?

Neem contact met ons op!
+31 (0) 315 65 99 99 
verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven