Scannerschienen-nachhaltig

Duurzame barcode-prijskaartrails


gemaakt van PET en recyclaten

Scannerrails gemaakt van PET

De veelzijdige scannerrails worden gebruikt voor etikettering aan de kassa of in het magazijn. Direct onder het product geplaatst, krijgen klanten en werknemers in één oogopslag de belangrijkste informatie. Ons assortiment omvat scannerrails voor verschillende soorten rekken en individuele doeleinden. Wij zijn voortdurend bezig ons bestaande assortiment scannerrails uit te breiden met PET. Het assortiment is momenteel in aanbouw. Op deze pagina tonen wij u de eerste varianten.
 

Voordelen van een prijsrail uit PET

✓ gemaakt van recyclebaar PET materiaal
✓ hoge UV-bescherming om vergeling door UV-stralen te voorkomen
✓ geschikt voor verschillende soorten schappen
✓ hoge kwaliteit glans
✓ speciale formule voor schokbestendigheid

vul het contactformulier in »

Scannerrail DBRU

Met de scannerrail „DBRU“ bieden wij u de eerste scannerrail van PET in ons assortiment. De klassieke look overtuigt op het schap en is duidelijk zichtbaar voor de klant.

Dit model is verkrijgbaar in 6 verschillende inschuifhoogtes (30 mm, 35 mm, 39 mm, 52 mm, 55 mm en 60 mm) en in volledig transparante uitvoering of met witte achterzijde. De rail wordt geleverd met tape voor een duurzame bevestiging. Kies tussen foamtape, vliestape of textieltape.

Een van de eigenschappen van PET is een hoge UV-bescherming, waardoor de scannerrails bijzonder duurzaam zijn. De zeer transparante voorkant biedt een duidelijk zicht op de prijslabels op de lange termijn.

naar artikel »
scannerprofiel dbru
PrijskaartrailGS
Ook de barcode-prijskaartrail „GS” maakt deel uit van ons assortiment PET-scannerrails. Deze rail is al voorzien van vliestape en wordt aan de achterzijde onder een andere scannerrail bevestigd en vergroot of verdubbelt daarmee het presentatieoppervlak voor de prijsaanduiding. Het scannerprofiel kan ook aan de achterkant van het schap worden bevestigd.

Deze rail heeft ook nog een ander kenmerk. Het is namelijk scharnierbaar. Deze versie is verkrijgbaar in 3 verschillende inschuifhoogtes (39 mm, 52 mm, 60 mm) en is zowel volledig transparant als met een witte rugzijde verkrijgbaar.

Op verzoek kan de rail ook worden voorzien van foamtape. De algemene eigenschappen, zoals een hoge UV-bescherming en hoge transparantie, zijn ook terug te vinden in dit artikel.

 naar artikel »

Scanprofielen gemaakt van gerecycled materiaal (recyclaat)

Voor de productie van recyclaat worden oude goederen en PVC-restanten uit onze productie versnipperd, voorbewerkt, verpulverd en vervolgens verwerkt tot nieuwe producten. Dit bespaart middelen en creëert een gesloten kringloop met toegevoegde waarde.

Voordelen van een scannerrail uit recyclaat

✓ productie uit gerecycled materiaal 
✓ besparingen op grondstoffen, energie en CO2-uitstoot
✓ gesloten materiaalkringloop en minder afval
✓ volledige functionaliteit

Vul het contactformulier in »

Scannerrail TE 39 gemaakt van recyclaat

De scannerrail „TE 39“ van recyclaat is de eerste gerecyclede scannerrail in ons assortiment. De achterkant van de rail is gemaakt van 100% gerecycled PVC en biedt volledige functionaliteit. Hiervoor gebruiken wij oude goederen en PVC-restanten uit onze productie, die worden versnipperd, geprepareerd, verpulverd en vervolgens verwerkt.

Wij verkrijgen de verwerkte oude goederen in de vorm van recyclaat van gecertificeerde recyclingbedrijven om profielen te kunnen produceren op een grondstofbesparende manier. Het model is verkrijgbaar met een grijze achterkant en een insteekhoogte van 39 mm. De productie is duurzaam dankzij de gesloten materiaalkringloop.

naar artikel »
scannerprofiel TE 39
TEU 52 scannerprofiel

Scannerrail TEU 52 gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen

De scannerrail "TEU 52" is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. De PET-flessen worden omgesmolten en verwerkt tot regranulaat door toevoeging van eigenschapverbeterende additieven. Het regranulaat wordt vervolgens gebruikt als productiebasis voor de vervaardiging van de scannerrails.

Momenteel wordt nog gewerkt aan de kleur van de scannerrail; het doel is een zeer transparante bovenzijde te verkrijgen. Het product is verkrijgbaar op aanvraag.

artikel aanvragen »

Heeft u een vraag over scannerprofielen?

Neem contact met ons op!

Bel ons op +31(0) 315 - 65 99 99
Mail ons via verkoop@vkf-renzel.nl
Open de Live-Chat 
Stuur ons een WhatsApp-bericht

Menu sluiten
Naar boven