Wobblers zijn in het oog springende schapstoppers die door lichte tocht in beweging worden gebracht. In verschillende vormen en met hoogwaardige prints trekken ze de aandacht van voorbijgangers en klanten. Zo adverteer je effectief een product in het schap! 
 
De wobblers, of wiebelaars, gebruik je niet alleen om producten op te laten vallen, maar ook om campagnes of diensten te presenteren. Een selectie van deze populaire items vind je hieronder. Ontdek de juiste wobbler voor het product en de prijsaanduidingen. 
Sluiten
Filter en sorteer

Wobblers bevestigen

De wobblers behoren tot een eenvoudige manier van verkoopbevordering en zijn doeltreffend en voordelig. De wobbler wiebelt waardoor de blik van de klant op de lage prijzen, aanbiedingen en kortingen wordt gericht. Met de minste beweging begint de wobbler aan het schap te bewegen. Op deze manier wordt de aandacht van de klant gericht op het product waarvoor reclame wordt gemaakt. 
 
Deze kleine hulpmiddelen voor de verkooppromotie zijn eenvoudig op elke gewenste hoogte aan het schap te bevestigen. Voor nog meer flexibiliteit kan je kiezen uit verschillende opzetstukken. Enerzijds kunnen de wobblers in de scannerrail op het schap achter het prijskaartje gehaakt worden. Anderzijds blijven de schapstoppers met lijm stevig aan het schap plakken. 
 
Kaarthouders of grijpers garanderen een optimale grip en daarmee het ideale effect op het schap. Daarnaast zijn de schapstopperclips verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen. Naast aluminium is hard PVC een goed materiaal voor de bevestiging van wobblers. Beide materialen voorkomen dat de schapstopper snel losraakt en zorgen voor een langdurige, stevige grip
 
Bekijk voor de bevestigingen de volgende categorieën: 
Clipjes om te plakken   Clipjes om te klemmen   Clipjes voor buiten   Clipjes voor scannerprofielen  


Wobblers bedrukken

Voor opvallende schappresentatie bieden wij schapwobblers aan in verschillende vormen en kleuren. Naast ronde wobblers zijn er ook standaard vierkante modellen leverbaar. Door de eigen productie kunnen we op aanvraag ook andere en bijzondere vormen aanbieden. Zo maken wij schapwobblers in de vorm van een product of andere bijzondere vormen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de vorm van een bierflesje. 

De vorm van de wobbler kan worden uitgebreid met een hoogwaardige bedrukking. Vertel ons je ideeën en wij maken een design voor je. Ook kan je een eigen drukbestand aanleveren. De schapstoppers worden vervolgens kwalitatief bedrukt met digitale druk. 
 
In onze webshop vind je vormen en voorbeelden die veel worden gebruikt in de retail. Heb je vragen over de verschillende schapstoppers? Wij adviseren je graag.


Blikvanger aan het schap

Gaat een product verloren in de massa? Wil je een bijzonder nieuw item of nieuwe smaak onder de aandacht brengen? Of vindt er een wedstrijd plaats die je onder de aandacht wil brengen? 
 
Met de schapstoppers trek je de aandacht van klanten vanaf het schap. De wobbler kan op verschillende kijkhoogtes worden geplaatst om het maximale reclame-effect te bereiken. 
 
Maak nu gebruik van de vaak onderschatte schapwobblers voor de verkooppromotie. Optimaal afgestemd op je wensen, kan de wobbler eenvoudig de retaildoelen behalen. Wij ondersteunen je graag bij de selectie, vormgeving en bevestiging van de ideale schapwobbler. 

 

 

Menu sluiten
Naar boven