Wobblers zijn in het oog springende schapstoppers die door lichte tocht in beweging worden gebracht. In verschillende vormen en met hoogwaardige prints trekken ze de aandacht van voorbijgangers en klanten. Zo adverteert u effectief uw product in het schap! 
 
De wobblers, of wiebelaars, gebruikt u niet alleen om producten op te laten vallen, maar ook om campagnes of diensten te presenteren. Een selectie van deze populaire items vindt u hieronder. Ontdek de juiste wobbler voor uw product en uw prijsaanduidingen. 
Sluiten
Filter en sorteer

Wobblers bevestigen

De wobblers behoren tot een eenvoudige manier van verkoopbevordering en zijn doeltreffend en voordelig. De wobbler wiebelt waardoor de blik van de klant op de lage prijzen, aanbiedingen en kortingen wordt gericht. Met de minste beweging begint de wobbler aan het schap te bewegen. Op deze manier wordt de aandacht van de klant gericht op het product waarvoor reclame wordt gemaakt. 
 
Deze kleine hulpmiddelen voor uw verkooppromotie zijn eenvoudig op elke gewenste hoogte aan het schap te bevestigen. Voor nog meer flexibiliteit kunt u kiezen uit verschillende opzetstukken. Enerzijds kunnen de wobblers in de scannerrail op het schap achter het prijskaartje gehaakt worden. Anderzijds blijven de schapstoppers met lijm stevig aan uw schap plakken. 
 
Kaarthouders of grijpers garanderen een optimale grip en daarmee het ideale effect op het schap. Daarnaast zijn de schapstopperclips verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen. Naast aluminium is hard PVC een goed materiaal voor de bevestiging van wobblers. Beide materialen voorkomen dat de schapstopper snel losraakt en zorgen voor een langdurige, stevige grip
 
Bekijk voor de bevestigingen de volgende categorieën: 
Clipjes om te plakken   Clipjes om te klemmen   Clipjes voor buiten   Clipjes voor scannerprofielen  


Wobblers bedrukken

Voor uw opvallende schappresentatie bieden wij schapwobblers aan in verschillende vormen en kleuren. Naast ronde wobblers zijn er ook standaard vierkante modellen leverbaar. Door de eigen productie kunnen we op aanvraag ook andere en bijzondere vormen aanbieden. Zo maken wij schapwobblers in de vorm van uw product of andere bijzondere vormen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de vorm van een bierflesje. 

De vorm van de wobbler kan worden uitgebreid met een hoogwaardige bedrukking. Vertel ons uw ideeën en wij maken een design voor u. Ook kunt u uw eigen drukbestand aanleveren. Uw schapstoppers worden vervolgens kwalitatief bedrukt met digitale druk. 
 
In onze webshop vindt u vormen en voorbeelden die veel worden gebruikt in de retail. Heeft u vragen over de verschillende schapstoppers? Wij adviseren u graag.


Blikvanger aan het schap

Gaat uw product verloren in de massa? Wilt u een bijzonder nieuw item of nieuwe smaak onder de aandacht brengen? Of vindt er een wedstrijd plaats die u onder de aandacht wil brengen? 
 
Met de schapstoppers trekt u de aandacht van klanten vanaf het schap. De wobbler kan op verschillende kijkhoogtes worden geplaatst om het maximale reclame-effect te bereiken. 
 
Maak nu gebruik van de vaak onderschatte schapwobblers voor uw verkooppromotie. Optimaal afgestemd op uw wensen, kan de wobbler eenvoudig uw retaildoelen behalen. Wij ondersteunen u graag bij de selectie, vormgeving en bevestiging van de ideale schapwobbler. 

 

 

Menu sluiten
Naar boven