22-07-01gr_1740x600

Schapstoppers en wobblers


zo blijft reclame in beweging!

Gebruik onze schapstoppers en schapwobblers als bijzondere eye-catchers op je point of sale. De schapstoppers maken verkoopruimtes levendiger en vestigen de aandacht direct op een product. Je kan een schapstopper naar eigen idee en wens bij ons laten maken. 
Sluiten
Filter en sorteer

Schapstoppers 

Stapstoppers zorgen er letterlijk voor dat men ‘stopt’ bij het schap of product. Deze aantrekkelijke, opvallende schapkaartjes zijn onmisbare items voor het promoten van producten. Ze worden op het schap en bij het product bevestigd. 

Soms ziet een klant in de winkel door het bomen het bos niet meer. Een schapstopper laat het product dan in het oog springen bij de klant. Nieuwe producten of acties promoten of laten weten waar je product in het schap ligt? Een schapstopper is de juiste oplossing. 

Schapstoppers in alle soorten en maten 

Bekende merken of producten worden met hun typische kenmerken verwerkt in het ontwerp van een schapstopper. De klant herkent deze kenmerken al van veraf en artikelen worden gemakkelijker gevonden. De ontwerpmogelijkheden van een schapstopper zijn eindeloos. 
 
Schapstoppers kunnen posterhouders zijn waar je posters mee kan tonen. Voor een snelle wisseling is een posterhouder een goede oplossing. 
 
De schapstoppers kunnen ook als wobbler aan het schap worden vastgemaakt. Hiermee trekken ze onmiddellijk de aandacht door de grappige bewegingen. 
Wobbler
De schapstoppers maken een winkel levendigerkleurrijk en vrolijk, zonder de informatieve en verkoopbevorderende functie te verwaarlozen. Klanten krijgen het signaal om te kopen en vinden regelmatig nieuwe producten in het assortiment door je presentatie. 

Schapstopper - eigen productie 

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wij produceren zelf bijna alle vormen, maten en kleuren voor jou. In onze eigen productie hebben wij de beschikking over digitaaldruk, zeefdruk, maar ook kunststofgieten en andere bewerkingstechnieken. Hierdoor kunnen wij een schapstopper ontwikkelen die perfect bij je huisstijl of product past!
 
Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. 

Ik wil contact
Menu sluiten
Naar boven