Maak gebruik van schapstoppers om uw producten op het schap te laten uitspringen. In deze categorie hebben we vele mogelijkheden gepresenteerd van schapstoppers die u kunt gebruiken.

Meer lezen »

Eye-Catcher op „Point of Sale”-niveau

Het woord schapstoppers zegt waar het voor bedoeld is. Schapstoppers dragen er aan bij dat uw klanten voor uw schap stoppen. Schapstoppers zijn artikelen om prijskaarten aan het schap te bevestigien. De schapstoppers in ons assortiment bestaan uit hoezen, wobblers en plakkaatgalgen.

Clipjes en voor aan het schap

Het assortiment ”schapstopper clips” biedt een ruime keuze aan clipjes om prijskaarten aan een schap te presenteren. Voor elk soort schap is er een oplossing. Er zijn bijvoorbeeld clipjes die in een scannerprofiel geklemt kunnen worden, deze clipjes zijn verkrijgbaar voor elke soort scannerprofiel. Mocht u geen scannerprofielen gebruiken dan bieden wij clipjes die aan een schap klemmen. De klemmende clipjes zijn leverbaar voor diverse schapdiktes.

Wobblers

Ook wobblers zijn een veel gebruikt artikel, wobblers worden haaks van het schap af gepresenteerd. Wobblers zijn echte aandachttrekkers, doordat het prijskaartje haaks wordt gepresenteerd valt deze op is het van ver af zichtbaar. Doordat wobblers worden vastgehouden aan dunne spiralen trillen de kaartjes bij de geringste luchtbeweging.

Prijshoezen voor aan het schap

SchapstopperWilt u een prijskaart presenteren op bestaande schappen? Dan bieden onze schapleggers uitkomst! Schapleggers worden op het schap geplakt of in een bestaande barcode-/prijskaartrail geschoven. De meeste schapstoppers zijn uitgerust met vliestape. Speciaal voor metalen schappen kunnen wij de schapstoppers ook leveren met magneetband. Tevens zijn er diverse versies verkrijgbaar die los op het schap gelegt kunnen worden. Deze schapsleggers hebben een langer bovenstuk, het gewicht van de artikelen op het schap zorgt ervoor dat de prijshoes op de plaats blijft. „WLK” schapstoppers zijn de meest gebruikte hoezen voor aan het schap. Kijk voor een overzicht van hoezen voor aan het schap onder ”Prijshoezen”.


Heeft u specifieke wensen? Door onze eigen productie kunnen wij ook maatwerk leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail naar: verkoop@vkf-renzel.nl

Frameschapstoppers voor aan het schap

De frameschapstoppers in ons assortiment zijn een perfecte manier op plakkaatramen te presenteren aan het schap. De plakkaatframes worden door middel van diverse clipjes bevestigd aan uw schap of stelling. Veruit de meeste schapstoppers voor plakkaatramen worden haaks op het schap gepresenteerd. Door de plakkaatramen net als een wobbler haaks op het schap te bevestigen valt uw communicatie van ver af op. Kijk in het assortiment „Frameschapstopper voor plakkaten” voor een totaal overzicht.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven