LED schapverlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en configuraties. Presenteer producten op een mooie, duidelijke manier door het schap te verlichten. Maak gebruik van warm licht om sfeervolle effecten op het schap te creëren. Bestel eenvoudig het juiste systeem!
Filter en sorteer

LED schapverlichting bevordert koopgedrag 

Jouw schapindeling en etikettering heeft een positief effect op het koopgedrag van jouw klanten. Het design van jouw schappen geeft je de mogelijkheid om bepaalde producten in de schijnwerpers te zetten. Hoogwaardige LED schapverlichting heeft ook een positief effect op het koopgedrag. 
 
Dankzij slimme geleiding blijven de verlichtingselementen en stroomkabels verborgen, terwijl de producten op het schap in de schijnwerpers komen te staan. Licht heeft van nature een bijzondere uitwerking op het oog. Doordachte schapverlichting trekt daarom de aandacht van klanten en bezoekers naar jouw producten in het schap. 
 
De extra aandacht zorgt ervoor dat klanten bepaalde producten beter zien. Vestig de aandacht op specifieke delen van het assortiment of op jouw complete winkel. Belichting van jouw assortiment verleidt klanten tot aankopen en heeft daarmee een positief effect op jouw omzet. 
 
Bovendien vormen de schapverlichtingen een warme lichtbron in het betreffende toepassingsgebied. LED verlichting heeft zeker de potentie om een ​​sfeervolle toevoeging aan jouw winkelinrichting te geven. Diverse branches en bedrijven profiteren van de hoogwaardige werking van LED schapverlichting. 
 
Krachtige verlichting zorgt ervoor dat jouw producten perfect in de spotlights staan ​​op het verkooppunt. Hiermee kun je schappen, vitrines of zelfs een toonbank of bar effectief verlichten met LED licht. 
 
Het maakt niet uit of jouw schappen van glas, hout of kunststof zijn. De “onzichtbare” systemen zijn snel en eenvoudig te installeren, zonder ingewikkelde montage

FlexiPower LED schapverlichting 

✓ Eenvoudige montage door gebruik van magneten 
✓ Verwijdering zonder resten 
✓ Individuele aanpassing aan elk type schap 
✓ Behuizing en rails mogelijk in andere kleuren 
✓ Gebruik van energiebesparende LED’s 
✓ Systeem modulair uit te breiden 
✓ Meerdere LED-rails kunnen achter elkaar worden verlengd 
✓ Bescherming tegen omgekeerde polariteit 

Nu ontdekken »

Zet jouw producten in de spotlights 

Bij ons vind je diverse uitbreidingen voor jouw schapsysteem. Je hebt de keuze uit verschillende varianten om jouw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. De LED schapverlichting is eenvoudig te bevestigen aan het betreffende schapsysteem. Zo til je jouw presentatie op het verkooppunt in zeer korte tijd naar een hoger niveau. 
 
Heb je een Tego schapsysteem? De schappen van Tego Metall zijn zeer geschikt voor het bevestigen van LED schapverlichting. Door het gebruik van magneten is de montage van de verlichting bijzonder eenvoudig. Bovendien is verwijdering op elk moment mogelijk. 
 


Hoe bevestig je LED schapverlichting? 

Bevestig eerst de dunne magnetische LED strips op het schap. De bijbehorende in hoogte verstelbare aansluitdozen worden op de stroomrail op het schap bevestigd. De verlichting is uitgerust met twee stroomaansluitingen. Het verlichtingssysteem is eenvoudig te installeren door middel van aansluitkabels, kabelhouders en een bijbehorende voeding. 
 
De behuizingen en rails van onze schapverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Onze systemen zijn modulair uit te breiden en kunnen daardoor individueel worden aangepast aan elk type schap. Het gebruik van hoogwaardige LED's zorgt voor een homogene en aantrekkelijke achtergrondverlichting
 
De schapverlichting kenmerkt zich door een eenvoudig plug-and-go systeem. Hierdoor kunnen de verlichtingen op elk moment worden verplaatst zonder dat er kabels hoeven te worden gelegd. Het Tego-systeem is ook bij uitstek geschikt voor de professionele verlichting van glazen schappen, draadschappen en metalen en houten schappen. 

Set met LED scannerrails 

Als alternatief voor klassieke schapverlichting met lichtrails is er een lichtgevend scannerrailset. De verlichte rails zijn een echte blikvanger in uw winkel. Met de standaard insteekhoogte van 39 mm kunnen ook de verlichte scannerrails zoals voorheen worden uitgerust. Een inzetstuk met folie met achtergrondverlichting zorgt voor een optimaal lichteffect. 
 
Met zo'n set zorg je er niet alleen voor dat je scannerrail van achteren wordt verlicht. Tegelijkertijd zorgt de rail dankzij het slimme ontwerp voor een homogene verlichting van het schap. 

Nu ontdekken »

LED schapverlichting voor jouw verkooppunt

Kies nu voor de LED schapverlichting die het beste bij jouw eisen en wensen past. Geniet van de eenvoudige bediening van de systemen en verlicht uw schappen met hoge kwaliteit. Zo zet je jouw productaanbod op het verkooppunt nog beter in de schijnwerpers. 
 
De verlichtingssets passen - met hun eenvoudige vorm en verschillende kleuren - perfect in elke omgeving. Het worden - bijna - onzichtbare lichtbronnen met warme lichtkleuren. 
 
Bij sommige modellen kan ook de lichtkleur worden gekozen en aangepast aan de omgeving of het schap. Kies nu voor het juiste product of vraag ons advies. Profiteer van de verkoopbevorderende werking van LED schapverlichting
Menu sluiten
Naar boven