Posterhouders

Posterhouders voor wand en vloer kopen

Posterhouders

Posterhouders voor wand en vloer kopen

 

 

Posterhouders voor elke toepassing

U wilt uw posterstandaards met uw reclameboodschap effectief plaatsen? Bij ons vindt u de juiste posterhouder. Met onze plakkaatstandaards voor op de vloer presenteert u posters op ooghoogte van uw klanten. Uitgerust met LED verlichting blijven uw posters, zelfs in het donker, zichtbaar. Stoepborden en Windsigns worden buiten voor de winkel geplaatst en trekken de aandacht van passerende klanten. Kliklijsten worden aan de muur of het raam bevestigd of worden aan het plafond opgehangen. Al onze posterhouders zijn verkrijgbaar in de standaardformaten DIN A4, A3, A2, A1, A0 en in speciale formaten.

 

 

 

 

 

Posterhouders brengen snel de gewenste aandacht

De verscheidenheid aan plakkaatstandaards / posterhouders in onze webshop is zeer groot. U vindt er posterhouders en -standaards in verschillende vormen, maten en varianten, meestal gemaakt van een stevig aluminium frame. Maar ook LED posterstandaards en LED kliklijsten zorgen voor een groot deel van de effectieve aandacht. Maar ook WindSigns of Windmasters zijn zeer populaire stoepborden voor buitengebruik, die zelfs de meest ongunstige weersomstandigheden voor u trotseren en ook in grootformaat de aandacht zullen blijven trekken. Ontdek zelf welke posterhouder de juiste is voor de gewenste toepassing.

 

Posterhouders en plakkaatstandaards specifiek inzetten als stoepborden

Posterhouders en -standaards kunnen, wanneer ze slim gepositioneerd worden, tijdens het passeren nieuwe klanten aantrekken en hen bewust maken van uw boodschap. Maak gebruik van de mogelijkheid om nieuwe klanten en geïnteresseerde partijen aan te trekken met een plakkaatstandaard. Niet voor niets hebben deze vloerstandaards de bijnaam 'klantenstoppers'. Of het nu voor een beurs of een evenement is of juist voor de detailhandel, ontdek ons brede aanbod van posterhouders en plakkaatstandaards, verkrijgbaar in allerlei soorten: van alu-reclamestandaards tot spanramen, van kliklijsten en LED lichtboxen tot plakkaatramen met een typische of bijzondere vormgeving.

 

Eigen productie

We produceren veel van onze posterhouders zelf. Specifieke verzoeken en wensen van klanten, zoals bijvoorbeeld het bedrukken ervan met een bedrijfslogo of graveren, kunnen wij realiseren. Vraag ons er naar.

 

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Bij een zeer groot aantal van onze producten gaat het om eigen productie

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Wij staan voor kwaliteit

INNOVATIEVE TECHNOLOGIËN

We gebruiken de nieuwste machines en bewezen technieken

 

 

 

Onze successen

Al meer dan 30 jaar zijn wij – wereldwijd – uw betrouwbare partner voor verkoopbevordering als het gaat om POS-producten.

 

30

jaar

25

landen

870

werknemers

15.000

promotionele producten

 

Wilt u graag persoonlijk advies?

 

Stel uw vraag »