Schapdisplays, artikeldispensers of schapbakjes zijn handige items om producten extra uit te lichten. Je ziet hier een overzicht van schapdisplays voor aan of in het schap
Sluiten
Filter en sorteer

Displays voor aan of in het schap 

In ons assortiment vind je schapdisplay's die je in of aan de schappen kunt gebruiken om artikelen opvallend te presenteren. Zo is de verpakkingenhanger een stuk gevouwen PVC dat je aan een schap kunt hangen. Hier kun je geschenktassen of andere productverpakkingen mee presenteren. 
 
Naast de verpakkingenhanger vind je in ons assortiment ook kokertrays. Deze tray is gemaakt middels de techniek vacuümvormen, waarbij een plastic plaat op een mal wordt gelegd. Vacuümvormen zorgt voor een stevig product. De tray is zeer geschikt om ronde flessen of tubes in te presenteren. 
 
Wil je het schap wat kleiner maken? Gebruik dan de schapverkorter. Een schapverkorter wordt geleverd met een ribbelstrook die je plaatst op het schap. De schapverkorter kan eenvoudig in de ribbelstrook worden geplaatst in de gewenste schapdiepte.  
 
De artikelen zijn tegen de schapverkorter aan te leggen. De schapverkorter heeft drie afbreekbunten voor verschillende breedtes. Daarmee is het een handige producthouder voor elk schap. 

 


Producthouder aan het schap 

Naast de verschillende schapdisplays, vind je bij ons ook andere producthouders voor aan het schap. Producthouders zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is een testerbox producthouder is ideaal voor een drogist. Door hier testers in te plaatsen, stimuleer je dat klanten het product gaan uitproberen. De testerboxen in ons assortiment kun je aan een schapstrip hangen, maar ook op het schap plakken. 
 
Maak ook gebruik van folderhouders voor aan het schap om de communicatie te versterken! Met folderhouders aan het schap geef je op het juiste moment de juiste informatie
 
Naast producthouders voor aan het schap hebben we ook losstaande producthouders in het assortiment. Daarvoor verwijzen we je graag naar de desbetreffende categoriepagina: Verkoopdispensers 

Schapdisplays op maat 

Wij maken ook graag een schapdisplay op maat. Met onze productietechnieken in huis kunnen wij aan de wensen en behoeftes voldoen.

Zo kunnen we voor elk product een passende display maken. Denk bijvoorbeeld aan parfum van Mercedes-Benz. Dit display is te integreren met de meest voorkomende schapsystemen, waardoor het een heel nieuw schap is. Het toevoegen van licht geeft een display een extra opvallende uitstraling. 

Ook maken we graag een schapdisplay die aan je wensen en producten voldoet.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen
Menu sluiten
Naar boven