VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Artikeldispensers

U ziet hier een overzicht van artikeldispensers voor aan of in het schap.

Meer lezen »

 

Artikeldispensers voor aan of in het schap

Hierboven ziet u een aantal display's dat u in of aan de schappen kunt gebruiken om artikelen opvallend te presenteren. Een verpakkingenhanger is een stuk gevouwen PVC dat u aan een schap kunt hangen. In de gevouwen ”U” kunt u productverpakkingen presenteren. Naast de verpakkingenhanger bieden wij ook kokentray's. Deze tray zijn diverse rond gevormde houders. De tray is zeer geschikt om ronde flessen of tubbussen in te presenteren.
Schapverkorter
Een schapverkorter wordt geleverd met een ribbelstrook. De ribbelstrook kan op het schap worden geplaatst. De schapverkorter kan op zijn beurt in de ribbelstrook worden geplaatst in de gewenste schapdiepte. De artikelen kunt u tegen de schapverkorter aan leggen. De schapverkorter heeft drie afbreekbunten voor verschillende breedtes.

Maak ook gebruik van plakkaathouders en folderhouders voor aan het schap om uw communicatie te versterken!