Schapdisplays, artikeldispensers of schapbakjes zijn handige items om uw producten extra uit te lichten. U ziet hier een overzicht van schapdisplays voor aan of in het schap
Sluiten
Filter en sorteer

Displays voor aan of in het schap 

In ons assortiment vindt u schapdisplay's die u in of aan de schappen kunt gebruiken om artikelen opvallend te presenteren. Zo is de verpakkingenhanger is een stuk gevouwen PVC dat u aan een schap kunt hangen. Hier kunt u geschenktassen of andere productverpakkingen mee presenteren. 
 
Naast de verpakkingenhanger vindt u in ons assortiment ook kokertrays. Deze tray is gemaakt middels de techniek vacuümvormen, waarbij een plastic plaat op een mal wordt gelegd. Vacuümvormen zorgt voor een stevig product. De tray is zeer geschikt om ronde flessen of tubes in te presenteren. 
 
Wilt u uw schap wat kleiner maken? Gebruik dan de schapverkorter. Een schapverkorter wordt geleverd met een ribbelstrook die u plaatst u op het schap. De schapverkorter kan eenvoudig in de ribbelstrook worden geplaatst in de gewenste schapdiepte.  
 
De artikelen kunt u tegen de schapverkorter aan leggen. De schapverkorter heeft drie afbreekbunten voor verschillende breedtes. Daarmee is het een handige producthouder voor elk schap. 

 


Producthouder aan het schap 

Naast de verschillende schapdisplays, vindt u bij ons ook andere producthouders voor aan het schap. Producthouders zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is een testerbox producthouder is ideaal voor een drogist. Door hier testers in te plaatsen, stimuleert u dat klanten het product gaan uitproberen. De testerboxen in ons assortiment kunt u aan uw schapstrip hangen, maar ook op uw schap plakken. 
 
Maak ook gebruik van folderhouders voor aan het schap om uw communicatie te versterken! Met folderhouders aan het schap geeft u op het juiste moment de juiste informatie
 
Naast producthouders voor aan het schap hebben we ook losstaande producthouders in het assortiment. Daarvoor verwijzen we u graag naar de desbetreffende categoriepagina: Verkoopdispensers 

Schapdisplays op maat 

Wij maken voor u graag een schapdisplay op maat. Met onze productietechnieken in huis kunnen wij aan uw wensen en behoeftes voldoen.

Zo kunnen we voor elk product een passende display maken. Denk bijvoorbeeld aan parfum van Mercedes-Benz. Dit display is te integreren met de meest voorkomende schapsystemen, waardoor het een heel nieuw schap is. Het toevoegen van licht geeft een display een extra opvallende uitstraling. 

Ook voor u maken we graag een schapdisplay die aan uw wensen en producten voldoet.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen
Menu sluiten
Naar boven