Ontdek een uitgebreid assortiment schildersezels, variërend van klassieke houten modellen met kunststof panelen tot modernere stijlen zoals acrylglas of zelfs stalen varianten. Kies de schildersezel die het beste bij jouw stijl en behoeften past.
Sluiten
Filter en sorteer

Schildersezels als stevige basis voor presentatieborden

Ontdek ons diverse assortiment schildersezels voor elke behoefte. Maak een keuze uit onze collectie schildersezels, waarbij je kunt kiezen uit verschillende modellen en designs. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke schildersezel voor presentatieborden, gemaakt van beukenhout, waarop de borden praktisch kunnen worden geplaatst. Of kies voor de Schildersezel „Exhibit“, opvallend door zijn strakke, moderne design van gepoedercoat staal. De Schildersezel „Ezel“ is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is een uitstekende keuze voor jouw restaurant, café of zelfs biertuin. Bekijk ons assortiment hier en vind de perfecte schildersezel voor jouw specifieke toepassing.
 

Deze schildersezels zijn een must-have!

Hoewel schildersezels oorspronkelijk bedoeld waren voor kunstenaars en schilders om doeken en schilderijen in te plaatsen, vervullen ze vandaag de dag diverse functies. Veel bedrijven gebruiken houten, aluminium of stalen schildersezels op beurzen en evenementen om bezoekers naar hun stand te lokken. Maar ook tal van restaurants, cafés en horecagelegenheden hebben de voordelen van schildersezels ontdekt. Snel op te zetten en af te breken trekken ze de aandacht van bezoekers door hun unieke vorm en grootte. Ze kunnen individueel en herhaaldelijk worden beschreven, wat schildersezels veelzijdige en populaire promotiemiddelen maakt. Wij hebben zeker ook de perfecte schildersezel voor jouw behoeften. Ontdek nu alle vormen, materialen en maten.
Menu sluiten
Naar boven