De klassieke blauwe poetsdoekrol wordt in diverse bedrijven gebruikt voor verschillende soorten reiniging. Het absorberende en pluisvrije poetspapier met zijn brede banen zorgt voor een efficiënte reiniging. De papierrollen zijn onmisbaar zowel in de industrie als in de ambachtelijke en dienstverlenende sector.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Efficiënte en praktische schoonmaakdoekjes

Dankzij de verschillende groottes en diktes kunnen de reinigingsdoeken optimaal aan het toepassingsgebied worden aangepast. Passende accessoires zoals een wandhouder of vloerstandaard zorgen voor een eenvoudige en handige bediening. Zodat je snel kunt reageren op verschillende situaties en vuil. Zorg nu voor een goede en hygiënische reiniging in jouw bedrijf.

De sterk absorberende poetsdoekrollen kunnen zonder of met reinigingsmiddelen worden gebruikt. Omdat de doeken niet pluizen en bestand zijn tegen oplosmiddelen, zijn ze ideaal voor het reinigen van verschillende oppervlakken. In combinatie met een ontsmettingsmiddel, glasreiniger of universeel middel kun je jouw reiniging optimaliseren. Op die manier kunnen hele oppervlakken worden gedesinfecteerd, gepolijst en grondig gereinigd.

Ook zonder andere reinigingsmiddelen bieden de reinigingsrollen de beste oplossing voor een optimale reiniging. De sterk absorberende doeken verwijderen olie, vet en ander vuil van oppervlakken. De doeken met meerdere lagen absorberen vloeistoffen perfect en gedurende lange tijd. Door te kiezen voor een versie met hoge dichtheid of een versie met gemiddelde dichtheid kan de reinigingsdoek aan jouw toepassingsgebied worden aangepast.

Een andere keuzemogelijkheid is de dikte van de doeken. De doeken in twee- of drielagige uitvoering zijn ook gunstig voor het vermogen om grote hoeveelheden vloeistof te absorberen. Tegelijkertijd zorgt de breedte van 38 cm voor een efficiënte reiniging van grote oppervlakken.

De doekjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Na reiniging zijn de reinigingsrollen gemakkelijk en duurzaam weg te gooien. Zowel het poetspapier als de kartonnen rol moeten op duurzame manier worden verwijderd. Bij het weggooien van het papier is het belangrijk te bedenken waarmee het in contact is gekomen. De doeken zelf zijn vrij van bindmiddelen, chemicaliën en kleefstoffen.

In ons assortiment zijn blauwe, witte of turquoise poetsdoekrollen te vinden. De twee producten verschillen niet in hun functionaliteit. Naast het verschil in kleur, is ook de leveringsomvang verschillend. Er kan een volume-eenheid met één rol van 500 doeken worden besteld. Ook is er een eenheid met twee rollen met in totaal 1000 afscheurbare doeken beschikbaar.

Er zijn uiteraard geen grenzen aan de hoeveelheid praktische poetsdoeken die kunnen worden besteld. Kies voor poetsdoeken als een efficiënte manier om je bedrijf schoon te maken. Wil je de bediening voor jouw personeel en medewerkers vergemakkelijken? Met behulp van passende accessoires wordt meer comfort geboden en wordt de bedrijfsuitrusting geoptimaliseerd.
 

Eenvoudige bediening dankzij passende accessoires

Poetspapier wordt in een groot aantal industrieën gebruikt. In de horeca en het hotelbedrijf zijn de praktische schoonmaakdoeken snel bij de hand. De doeken zijn ook geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken in andere sectoren, zoals de detailhandel of de handel. In alle gebruiksgebieden dienen de poetsdoekrollen een gemeenschappelijk doel.

De blauwe papierrollen zijn snel bij de hand en verwijderen doeltreffend vuil, etensresten of vloeistoffen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in combinatie met een ontsmettingsmiddel voor het ontsmetten van oppervlakken en het desinfecteren van de handen. Papieren handdoekrollen kunnen voor diverse schoonmaakdoeleinden worden gebruikt.

In het algemeen zijn papieren handdoeken echter populair, omdat zij snel en efficiënt hulp bieden in uiteenlopende situaties. Als er iets wordt gemorst of gevallen, moeten de resten snel worden opgeruimd. De rollen zelf vinden gemakkelijk een plaats op elke plank of werktafel.

Praktische accessoires zijn geschikt om de reinigingsrollen op verschillende plaatsen bij de hand te hebben. Met muurbeugels en vloerstandaards zijn de schoonmaakdoeken nog sneller bij de hand. Vloersteunen met of zonder wielen maken het mogelijk mobiele werkplekken uit te rusten. Op de desbetreffende plaats van gebruik blijft de standaard stabiel tot hij opnieuw wordt geplaatst met behulp van de inklapfunctie of de zwenkwielen.
 

Wandhouder voor poetsdoekrollen

In tegenstelling tot de mobiele vloersteunen betekent de wandhouder een langdurige fixatie op één plaats. De houder wordt aan de muur geschroefd en poetsdoeken kunnen snel worden opgehangen. Zonder plaats in te nemen op tafel, aanrecht of vloer, is een snelle verwijdering van doekjes verzekerd.

Vloerstandaards zorgen ook voor een ongecompliceerde verwisseling van poetsdoekrollen. Bovendien bieden sommige standaarden de mogelijkheid om een afvalzak te bevestigen. Inclusief een afvalzak is de vloerstandaard de perfecte aanvulling op de werkplek. Reiniging en afvalverwijdering zijn ondergebracht in een mobiele stand.

Maak gebruik van de vele mogelijkheden in de bedrijfsuitrusting en creëer een goed uitgeruste werkplek voor werknemers. Met behulp van de reinigingsdoeken en de bijbehorende houders schep je de beste situatie voor een optimale reiniging. Zorg voor langdurige hygiëne in het dagelijks werk.
 
poetsdoekrol op wandhouder
Menu sluiten
Naar boven