Een hygiënische beschermwand is een scheidingswand, die tevens een hygiënisch doel dient. Dit type wanden worden ingezet op plekken waar de minimale afstand van anderhalve meter niet kan worden gewaarborgd. Om mensen in kleine ruimtes toch een bepaald niveau van hygiënebescherming te bieden worden werkplekken gescheiden. Het doel is om de normale gang van zaken er niet onder te laten leiden.

In vergelijking met een conventionele scheidingswand scheidt een beschermende wand niet alleen (werk)plekken van elkaar, maar heeft hij ook een beschermende functie. Op deze manier kan de gezondheid van medewerkers en klanten positief worden beïnvloed. Tegelijkertijd heeft een transparante wand geen invloed op het ruimtegevoel. Ontdek het passende product voor gebruik in uw kantoor, restaurant of verkoopruimte.

Meer lezen »

Hygiënische beschermwanden van acrylglas

Met een hygiënische beschermwand blijft men flexibel en spontaan. Deze mobiele beschermproducten zijn niet alleen snel op te zetten en te plaatsen, wijzigingen en aanpassingen behoren ook altijd tot de mogelijkheden. Bovendien garanderen de gekozen voetsteunen een stevige stand.

Voor een perfecte aanpassing aan uw locatie, bieden wij producten met verschillende eigenschappen aan. De verschillende producten met onderscheidende eigenschappen zijn rolbanners, klassieke scheidingswanden, vouwwanden en tussenwanden. De modellen kenmerken zich niet alleen door het gebruik van verschillende materialen, maar verschillen ook in bediening, uiterlijk en functionaliteit. Leer de verschillen hieronder beter kennen.

Bent u op zoek naar een bijzonder mobiele hygiënische beschermwand, dan kunt u het beste een rolbanner gebruiken. Roll-up banners kunnen snel worden opgezet en kunnen ook snel weer worden gedemonteerd en ruimtebesparend worden opgeborgen. In plaats van een spandoek zijn deze standaards voorzien van een kunststof bannerzeil. Optioneel kunnen ook bannerzeilen met een uitsparing voor doorgiftedoeleinden worden geproduceerd.

Klassieke wanden bestaan ​​uit een aluminium of metalen frame waarin een acrylglas plaat geplaatst kan worden. De wanden zijn leverbaar tot op vloerniveau of met kortere afmetingen. Het dunne frame van deze beschermende wanden zorgt voor een eenvoudige en verfijnde uitstraling. Tegelijkertijd lenen deze wanden zich ook uitstekend voor een uniforme en uitgebreidere inrichting van winkels en bedrijven.

Dan zijn er ook nog tussenwanden met een instelbare hellingshoek. Kantelbare wanden zijn gemaakt van aluminium. In het frame kunnen meerdere schermen of verschillende plaatmaterialen geplaatst worden. U kunt de wand tevens gebruiken als reclameruimte en voorzien van posters en informatiebladen. Als alternatief kunnen er platen van glas of kunststof in worden geplaatst.

Transparante of licht doorzichtige beschermwanden zorgen voor optimale verspreiding van het daglicht in de ruimte. Ze creëren transparantie in een ruimte en beïnvloeden optisch de grootte van de ruimte niet. Een klant of bezoeker krijgt geen benauwend gevoel, maar juist een aangenaam gevoel. Doorzichtige wanden van kunststof of glas kunnen genoemde transparantie creëren.

Een doorzichtige wand kan echter niet zo gemakkelijk als informatieoppervlak worden gebruikt. Op een tussenwand met kliklijst is informatie veel gemakkelijker weer te geven en te presenteren. De kans bestaat dat hierdoor wel daglicht wordt weggenomen. Hoe kunt u een transparante wand dan toch gebruiken voor informatie of reclame?

De hygiënische beschermwand is niet alleen snel opgebouwd, maar biedt ook vormgevingsmogelijkheden. Een groot aantal scheidingswanden kan bedrukt worden of is aanpasbaar met verschillende plaatmaterialen. Met deze aanpassing kan de betreffende wand ook worden gebruikt als reclamewand of een eenvoudige scheidingswand.

Vooral in kantoren worden deze wanden aanbevolen als interactief communicatiemedium.
Verwisselbare inlays en wandelementen maken een herinrichting snel en gemakkelijk. Een beschermende wand van geperforeerd plaatstaal of een whiteboard is eventueel later ook een geweldige optie voor  conferenties en vergaderingen.
trennwand-aus-aluminium-stretchframe-inkl-transparentem-pvc-banner-16926-6
trennwand-aus-aluminium-stretchframe-inkl-transparentem-pvc-banner-16926-1
trennwand-aus-aluminium-stretchframe-inkl-transparentem-pvc-banner-16926-4

Implementatie van hygiënestandaarden

Bent u op zoek naar een manier om hygiënestandaarden te implementeren in uw winkel of op de werkplek? Meer dan ooit ligt in het openbare leven de focus op hygiëne en veiligheid. Als ondernemer is het belangrijk om zorg te dragen voor de gezondheid van uw eigen personeel en die van andere mensen die in contact komen met uw bedrijf. Om deze reden moeten bepaalde voorzorgsmaatregelen worden genomen voor wat betreft de inrichting van uw winkel of bedrijf.

Een van de voorzorgsmaatregelen die genomen moet worden, is het bewaren van een bepaalde afstand. Een minimale afstand kan worden verkregen door middel van een afzetsysteem, vloerstickers of ticketsystemen. Is er niet voldoende ruimte om deze middelen in te zetten, dan is het nagenoeg ook niet mogelijk om hygiënestandaarden vast te stellen.

Drukbezochte ruimtes zoals kassa's of smalle (tussen)ruimtes, bijvoorbeeld in een restaurant. Dit vormt weliswaar een uitdaging, maar ondanks dat kan men toch ook op deze plekken een norm voor hygiëne en veiligheid toepassen. Dit kunt u bijvoorbeeld realiseren door effectief een hygiënische beschermwand te plaatsen.

Zodra de wand is neergezet, kunnen werknemers en klanten hun dagelijkse gang van zaken voortzetten. Bovendien worden de zakelijke en dagelijkse activiteiten niet nadelig beïnvloed. Na gebruik kan de wand desgewenst worden verplaatst of snel worden opgeborgen. U kiest dus voor een duurzame en flexibele oplossing.

De preventieschermen uit ons assortiment zijn zeer geschikt als hygiënische beschermwand voor bij de kassa of op de balie. Bekijk ons grote online assortiment. Wij adviseren u graag over te nemen maatregelen voor wat betreft hygiëne en veiligheid binnen uw onderneming.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven