Een scheidingswand is niet enkel een beschermwand, maar dient tevens een hygiënisch doel. De wanden worden ingezet op plekken waar de minimale afstand van anderhalve meter niet kan worden gewaarborgd. Op deze manier kan de gezondheid van medewerkers en klanten positief worden beïnvloed.

Een scheidingswandwand scheidt niet alleen (werk)plekken van elkaar, maar heeft hij ook een beschermende functie doordat virussen minder snel worden verspreid. Tegelijkertijd heeft een transparante wand geen invloed op het ruimtegevoel. Ontdek het passende product voor gebruik in uw kantoor, restaurant of winkel.
Sluiten
Filter en sorteer

Scheidingswand voor kantoor

Bent u op zoek naar een glazen scheidingswand om hygiënestandaarden te implementeren op kantoor , in uw winkel of restaurant? Meer dan ooit ligt in het openbare leven de focus op hygiëne en veiligheid. Als ondernemer is het belangrijk zorg te dragen voor de gezondheid van uw eigen personeel en die van andere mensen die in contact komen met uw bedrijf. Om deze reden moeten bepaalde voorzorgsmaatregelen worden genomen voor wat betreft de inrichting van uw winkel, kantoor of restaurant.

Een van de voorzorgsmaatregelen die genomen moet worden, is het bewaren van een bepaalde afstand. Een minimale afstand kan worden verkregen door middel van een afzetsysteem, vloerstickers of ticketsystemen. Daarnaast wordt in drukbezochte ruimtes veelal gebruik gemaakt van een scheidingswand van glas zoals bij kassa's, in een restaurant of bij werkplekken. Ondanks de beperkte ruimte kan men toch op deze plekken een norm voor hygiëne en veiligheid toepassen.

Zodra de scheidingswand is neergezet, kunnen werknemers of klanten hun dagelijkse gang van zaken voortzetten in uw winkel of kantoor. Bovendien worden de zakelijke en dagelijkse activiteiten niet nadelig beïnvloed. Na gebruik kan de scheidingswand desgewenst worden verplaatst of snel worden opgeborgen. U kiest dus voor een duurzame en flexibele oplossing.

Naast het plaatsen van scheidingswanden, zijn onze preventieschermen zeer geschikt als hygiënische beschermwand voor bij de kassa of op de balie. Bekijk ons grote online assortiment. Wij adviseren u graag over te nemen maatregelen voor wat betreft hygiëne en veiligheid binnen uw onderneming.
trennwand-aus-aluminium-stretchframe-inkl-transparentem-pvc-banner-16926-6
trennwand-aus-aluminium-stretchframe-inkl-transparentem-pvc-banner-16926-1
trennwand-aus-aluminium-stretchframe-inkl-transparentem-pvc-banner-16926-4

Scheidingswanden van glas

Met een hygiënische beschermwand van acrylglas blijft men flexibel. Deze mobiele beschermproducten zijn niet alleen snel op te zetten en te (ver)plaatsen, wijzigingen en aanpassingen behoren ook altijd tot de mogelijkheden. Bovendien garanderen de gekozen voetsteunen een stevige stand. Kiest u voor een scheidingswand van glas? Dan kiest u voor een duurzame oplossing.

Klassieke scheidingswanden bestaan ​​uit een aluminium of metalen frame waarin een acrylglas plaat geplaatst kan worden. De wanden zijn leverbaar tot op vloerniveau of met kortere afmetingen. Het dunne frame van deze beschermende wanden zorgt voor een eenvoudige en verfijnde uitstraling. Tegelijkertijd lenen deze wanden zich ook uitstekend voor een uniforme inrichting van winkels, restaurants en kantoren.

Transparante of licht doorzichtige beschermwanden (ook wel scheidingswanden van glas genoemd) zorgen voor optimale verspreiding van daglicht in de ruimte. Ze creëren transparantie in een ruimte en beïnvloeden optisch de grootte van de ruimte niet. Een klant, bezoeker of medewerker krijgt geen benauwend gevoel, maar juist een aangenaam gevoel.

 

Een glazen scheidingswand voor op kantoor mét bedrukking

Bent u op zoek naar een scheidingswand voor op uw kantoor die helemaal past in uw inrichting? De hygiënische beschermwand is niet alleen snel opgebouwd, maar biedt ook vormgevingsmogelijkheden. Een groot aantal scheidingswanden kan bedrukt worden of is aanpasbaar met verschillende plaatmaterialen. Met deze aanpassing kan de betreffende wand ook worden gebruikt als reclamewand of een eenvoudige scheidingswand.

Vooral in kantoren worden deze wanden aanbevolen als interactief communicatiemedium.
Verwisselbare inlays en wandelementen maken een herinrichting snel en gemakkelijk. Een beschermende wand van geperforeerd plaatstaal of een whiteboard is eventueel later ook een geweldige optie voor conferenties en vergaderingen. Vraag naar alle mogelijkheden. Wij helpen u graag!

 

Nóg meer scheidingswanden

Voor een perfecte aanpassing aan uw locatie, bieden wij producten met verschillende eigenschappen aan. Op deze manier is er altijd iets wat past in uw situatie. De verschillende producten met onderscheidende eigenschappen variëren van rolbanners tot klassieke scheidingswanden, vouwwanden en tussenwanden. De modellen kenmerken zich niet alleen door het gebruik van verschillende materialen, maar verschillen ook in bediening, uiterlijk en functionaliteit. Leer de verschillen hieronder beter kennen.

Bent u op zoek naar een bijzonder mobiele hygiënische beschermwand, dan kunt u het beste een rolbanner gebruiken. Roll-up banners kunnen snel worden opgezet en kunnen ook snel weer worden gedemonteerd en ruimtebesparend worden opgeborgen. In plaats van een spandoek zijn deze standaards voorzien van een kunststof bannerzeil. Optioneel kunnen ook bannerzeilen met een uitsparing voor doorgiftedoeleinden worden geproduceerd.

Dan zijn er ook nog tussenwanden met een instelbare hellingshoek. Kantelbare wanden zijn gemaakt van aluminium. In het frame kunnen meerdere schermen of verschillende plaatmaterialen geplaatst worden. U kunt de wand tevens gebruiken als reclameruimte en voorzien van posters en informatiebladen. Als alternatief kunnen er platen van glas of kunststof in worden geplaatst. Een multifunctionele oplossing dus!
Menu sluiten
Naar boven