Een groot aantal ziektes wordt overgedragen via druppelinfectie. In de meeste gevallen vindt dit plaats via hoesten, niezen of gewoon praten. Om deze druppelverspreiding te voorkomen en zo het risico op infectie te verminderen, worden neus- en mondmaskers (mondkapjes) en gezichtsbescherming gebruikt.

Deze verschillende oplossingen van gezichtsbescherming kunnen eigen verspreide druppels onderscheppen of u beschermen tegen de druppels van anderen. Zorg voor hygiëne en veiligheid in uw onderneming met hoogwaardige gelaatsbescherming en mondkapjes.

Voor de persoonlijke bescherming hebben wij ook reflecterende veiligheidsvesten in fluoriserend geel en oranje in ons assortiment. Onze veiligheidsvesten zijn geproduceerd volgens de Europese norm EN 471. De opdruk op de rugzijde vraagt anderen om voldoende afstand te houden.
Sluiten
Filter en sorteer

Effectieve bijdrage aan hygiëne en veiligheid

Het vaststellen van normen voor hygiëne en veiligheid in uw bedrijf is belangrijk voor zowel personeel als klanten. De medewerkers van verschillende economische sectoren staan ​​onvermijdelijk dagelijks in contact met een groot aantal mensen. Dit betekent onvermijdelijk dat medewerkers ook worden geconfronteerd met verschillende ziektekiemen en ziekteverwekkers.

Net als uw medewerkers kunnen klanten in contact komen met verschillende ziekteverwekkers. In tijden van ziektegolven zoeken potentiële kopers meer dan ooit naar vertrouwde bedrijven. Dit vertrouwen kan worden gecreëerd door een veilige werksfeer te creëren. Verschillende producten helpen daarbij.

In de winkelinrichting worden scheidingswanden, afzet- of geleidesystemen of preventieschermen gebruikt. Gezichtsbescherming daarentegen creëert een bepaald niveau van veiligheid bij persoonlijk contact. Ze zorgen ervoor dat uw bedrijf extra vertrouwen krijgt. Hoewel de focus ligt op het creëren van vertrouwen bij klanten, is het ook erg belangrijk om een ​​veilige werkplek voor uw werknemers te creëren.

 

Makkelijk in gebruik en comfortabel om te dragen

De efficiëntie bij het beschermen van het gezicht wordt bepaald door het consequent gebruik ervan. Een gevolg hiervan kan zijn dat een mond- en neusmasker voor een langere periode gedragen dient te worden. Daarom is het vooral belangrijk dat het zorgt voor een prettig draagcomfort, vooral wanneer werknemers het masker moeten dragen.

De verschillende artikelen kunnen op verschillende manieren eenvoudig aan het hoofd worden bevestigd. Zo wordt het vizier met een praktische klittenbandsluiting aan het hoofd van de drager bevestigd. Het past zich perfect aan aan elke hoofdgrootte en dient om het gezicht volledig te bedekken. Het vizier kan optimaal gecombineerd worden met een mondkapje.

Klassieke gezichtsmaskers en alledaagse mondkapjes worden snel aan de oren bevestigd. Deze schuren niet door het prettige rubber of koord en kunnen daardoor meerdere uren worden gedragen. De mond- en neusmaskers zijn meestal herbruikbaar.
Aan het einde van de dag of na elke draagsessie kan het masker in de machine gewassen worden op hoge temperatuur. Daarna is het weer fris en beschikbaar voor het volgende gebruik. U ontvangt meerdere gezichtsmaskers in één verpakkingseenheid. Het bezit van meerdere maskers betekent dat er geen haast is om te wassen en dat de levensduur van de maskers onderling kan variëren.

Hygiënisch bewaren van mondkapjes

Een aspect dat bij het dragen van mondmaskers nogal eens wordt verwaarloosd, is de opslag van gezichtsmasker of mondkapje. Om de best mogelijke bescherming en een vermindering van infecties te bieden, moet het masker of kapje ook dienovereenkomstig worden bewaard. Het is belangrijk om het masker vanaf de reiniging tot aan de eerstvolgende keer dat u het opzet steriel te bewaren.

Ten eerste is het belangrijk om vóór gebruik een gezichtsmasker niet met uw handen aan te raken, zonder eerst uw handen grondig schoon te maken of te desinfecteren. Het masker moet immers bij gebruik nog steeds steriel zijn. Tot aan het volgende gebruik moet het zo luchtdicht mogelijk verpakt en bewaard worden.
keep-safe-hygienische-aufbewahrung-fuer-gesichtsmasken-40.1900.1-1
Het luchtdicht opbergen kan heel goed middels een etui met ritssluiting of een lunchbox, maar idealer is om dit te doen met een hygiënisch bewaardoosje. Om optimaal voorbereid te zijn en flexibel te kunnen handelen, moet er altijd een masker of kapje mee zijn. Een hygiënische bewaarbox of een etui met ritssluiting kan gemakkelijk in elke handtas of jaszak worden opgeborgen.

De opbergbox speelt ook een rol bij het afzetten of doen van het masker. Een gebruikt masker is namelijk snel en eenvoudig op te bergen, voordat het in aanraking kan komen met andere objecten. Bij thuiskomst kan het masker in de wasmachine gedaan worden en de bewaarbox kan in de vaatwasser. Daarna kunnen beide artikelen weer opnieuw worden gebruikt.

 

Toepassingsgebieden van gezichtsmaskers of mondkapjes

Gezichtsbescherming is belangrijk op veel verschillende gebieden. Niet alleen om een ​​bepaalde sfeer van veiligheid te creëren, maar ook als bijdrage aan de gezondheid van medewerkers en klanten. De lichte en comfortabele maskers kunnen een grote bijdrage leveren zonder de dagelijkse gang van zaken of werk hierdoor te beïnvloeden.

Vanwege het toch extra voordeel dat de maskers opleveren, worden deze artikelen op verschillende locaties al gebruikt. In supermarkten, winkels, praktijken of in het onderwijs kunnen deze maskers dagelijks in verschillende kleuren en vormen gedragen worden. Dit staat het verder winkelen, lesgeven, behandelen en adviseren nagenoeg niet in de weg.

Introduceer nieuwe standaarden in uw bedrijf met de verschillende mogelijkheden op het gebied van gezichtsbescherming. Veranker hygiëne en veiligheid stevig in uw bedrijfsconcept om een ​​veilige werkplek en een aangename sfeer te creëren. Andere producten voor persoonlijke bescherming voor in uw winkel of bedrijf vindt u ook in deze categorie.

Als bedrijf heeft VKF Renzel intensief aandacht besteed aan de onderwerpen hygiënebescherming en ook aan de wettelijke eisen. Met onze kennis en de mogelijkheden op het gebied van onze producten helpen wij u graag bij het kiezen van het juiste product voor uw onderneming. Stuur ons een vrijblijvende aanvraag en laat u inspireren door ons advies.
Menu sluiten
Naar boven