VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Textiel

In de onderstaande categorie vindt u een klein deel van ons assortiment textiel. Het complete assortiment is te vinden in onze eigen speciale webshop. klik hier onder op de banner om door te gaan naar onze textiel-showroom.

Het complete assortiment kleding

Bedrijfskleding voor uw personeel of juist als relatiegeschenk? Laat kledingstukken bedrukken met uw logo of slogan. Het assoritment varieert van badjassen, hemden tot mutsen en broeken voor mannen en vrouwen in alle leefdtijdscategoriën.

Meer lezen »

 

Kleding met opdruk

Dit staat ons allemaal! In welk weer we ons ook bevinden, hier vindt u passende kleding voor elk jaargetijde. De kleding is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar kan ook een kwalitatief mooi geschenk zijn voor uw klanten. Bedrijfskleding is representatief en een directe herkenning van uw bedrijf.

Maak keuze uit diverse trendy polo-shirts voor in de lente en de zomer. Ook voor de koudere dagen in de herfst of in de winter kunnen wij passende kleding leveren met uw opdruk. Bijvoorbeeld onze dikkere vesten en jassen.

Wij bieden ook veiligheidshesjes aan. Laat deze bedrukken met uw logo of slogan. Deze hesjes worden veel gebruikt bij werkzaamheden waarbij uw personeel goed zichtbaar moet zijn. Bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, in een haven, op de productieafdeling of op een bouwplaats. Druk uw stempel op de werkvloer!

Vindt u in bovenstaande selectie geen passende kleding? Kijk dan snel voor ons complete assoritment in onze textiel shop!