VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Textiel

In de onderstaande categorie vind je een klein deel van ons assortiment textiel. Het complete assortiment vind je in onze eigen speciale webshop, klik hier onder om door te gaan naar onze textiel showroom.

Het complete assortiment kleding

Bedrijfskleding voor uw eigen personeel of als relatiegeschenk? Laat kledingstukken bedrukken met uw logo of slogan. Het assoritment varieert van badjassen, hemden tot mutsen en broeken voor mannen en vrouwen in alle leefdtijdscategorien.

Meer lezen »

 

Kleding met opdruk

Dit staat ons allemaal! In welk weer we ons ook bevinden, hier vind je passende kleding voor elk jaargetijde. De kleding is niet alleen van uitstekende kwaliteit maar kan ook een kwalitatief mooi geschenk zijn voor uw klanten. Als bedrijfskleding is het representatief en een herkenning van uw bedrijf.

Maak keuze uit diverse trendy polo shirts voor in de lente en de zomer. Ook voor de koudere dagen in de herfst of in de winter kunnen wij passende kleding leveren met uw opdruk. Bijvoorbeeld onze dikkere vesten en jassen.

Wij bieden ook veiligheidshesjes aan, laat deze bedrukken met uw logo of slogan. Deze hesjes worden veel gebruikt bij werkzaamheden waarbij uw personeel goed zichtbaar moet zijn. Bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, in een haven, in een productiefabriek of op een bouwplaats. Druk uw stempel op de werkvloer!

Vind je in het bovenstaande geen passende kleding? Kijk voor ons complete assoritment in onze textiel shop!