Profiteer van ons uitgebreide assortiment beachflags. Hier vindt u strandvlaggen in verschillende soorten en maten.

Graag leveren wij de vlaggen met uw eigen logo of reclameboodschap. In ons assortiment hebben wij tevens verschillende soorten vlaggenstandaards en grondpinnen voor een stevige en veilige plaatsing. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Sluiten
Filter en sorteer

Weersbestendig en opvallend

De vlaggen van VKF-Renzel zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van het sterke fiberglas materiaal. U kunt de vlaggen zowel binnen als buiten gebruiken. Hierdoor zijn de vlaggen breed inzetbaar. Beachflags worden vaak ingezet op beurzen, op de winkelvloer en bij evenementen.

Strandvlaggen trekken de aandacht

De vorm van deze vlag trekt al de aandacht van uw passanten en bezoekers. Door de eenvoud van het frame en vlag is het artikel makkelijk te monteren en te demonteren in slechts enkele minuten. De vlag is voorzien van een zoom waar u de flexibele buizen doorheen schuift. Door de vorm van de vlag komen de buizen onder spanning te staan waardoor de vlag aan de bovenkant z'n ronde vorm krijgt. Het polyesterdoek komt dus strak te staan waardoor de opdruk op de vlag goed te zien is. De buis van de vlag kunt u gemakkelijk in een voetplaat of grondpen steken.

Laat uw vlag door ons bedrukken

Als leverancier van beachflags leveren wij deze graag voor u aan voorzien van eigen logo of reclame uiting.
Wij kunnen in onze drukkerij de vlaggen bedrukken tegen scherpe prijzen.

Menu sluiten
Naar boven