Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige naambordjes en accessoires voor verschillende gelegenheden. Ze zijn handige hulpmiddelen om klanten en bezoekers het gemakkelijker te maken om contact op te nemen. Ontdek nu de mogelijkheden voor gepersonaliseerde naambordjes die bijdragen aan een professionele uitstraling van uw bedrijf.
Sluiten
Filter en sorteer

Naambadges en naamkaarten

Herkenbaar zijn voor uw klanten / cliënten? Maak gebruik van naambadges met uw eigen „Corporate Design”. Een naambadge is een essentieel herkenningspunt voor uw contacten. Op elke beurs, congres of evenement mag deze niet ontbreken. Uw relaties weten bij het eerste contact gelijk wie u bent. Dit maakt het eerste gesprek een stuk makkelijker.

Ruim assortiment

Naambadges zijn er in talloze versies en kleuren. Bij de badges kunnen wij bedrukte etiketten leveren. Sommige badges bieden naast ruimte voor een etiket ook ruimte voor een opdruk. Op de badge kan ook uw logo of naam bedrukt worden. Klik op ”naambadges” voor ons totale assortiment.

Diverse bevestigingsmaterialen

Kunststoffen naambadges kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Bijvoorbeeld door middel van een „magneet”, „naald”, „comi-clip” of „draaiclip”. Wij bieden ook zelfklevende naambadges op textiel gelaserd. Het artikel is gemaakt van acetaatzijde. Kijk onder accessoires naar de diverse mogelijkheden.

Menu sluiten
Naar boven