Magnetische naamlabels zijn eenvoudig te bevestigen en beschermen uw kleding. De wijze van bevestigen is door middel van sterke of extra sterke magneten. Wij hebben (vervangende) onderdelen voor uw magnetische naambadges. Met behulp van zelfklevende magneetclips of -klemmen verandert u bestaande naambadges in een handomdraai in magnetische naamkaartjes.
Sluiten
Filter en sorteer

Magneten voor uw naambadges met logo

Naambadges worden op verschillende gebieden gebruikt. Ze tonen openbaar de namen van contactpersonen, medewerkers, deelnemers of trainers. Dit maakt het gemakkelijker om met elkaar om te gaan en vermindert obstakels bij het maken van contact. Een naambadge is snel aangebracht en kan urenlang worden ingezet.

Maak uw badges magnetisch middels onze magnetische clips. De magneten kunnen aan de achterzijde van de badge worden bevestigd, zodat ze onzichtbaar zijn voor de kijker. De contramagneet is eenvoudig aan de binnenzijde van de kleding te plaatsen.

Door de magnetische aantrekkingskracht zorgen magnetische clips ervoor dat de badges stevig op hun plaats worden gehouden. Afhankelijk van uw wensen en het soort kleding kunt u kiezen tussen sterke of extra sterke magneten. In ons assortiment vindt u naast magnetische naambadges ook losse magnetische clips. Met deze clips zijn naambadges ook achteraf nog magnetisch te maken.

Deze losse magneetclips zijn zelfklevend. Dat betekent dat ze eenvoudig op de achterkant van uw badges kunnen worden geplakt. Als ze eenmaal vastzitten, is het niet aan te raden de magneten weer los te halen, om de duurzaamheid niet negatief te beïnvloeden. Ontdek de tweedelige magneetsets met een metalen zelfklevend plaatje en een sterke contramagneet.
 

Geschikte accessoires voor uw naambadges

Bent u al een trotse bezitter van magnetische naambadges? Dan profiteert u al van de lange levensduur en het gebruiksgemak van deze badges. Deze magnetische badges bieden bescherming voor de interngelegen papieren inlegvellen met namen. Deze zijn steeds weer vanaf de zijkant te vervangen of middels een klapfunctie.

Na aanschaf worden de magneetbadges een vaste waarde in uw service-, beurs- of praktijkteam. Elke medewerker moet in principe zijn eigen naambordje hebben, waarvoor hij te allen tijde zelf verantwoordelijk is. Zo voorkomt u dat er enkelen kwijtraken en het voortdurend uitwisselen van naamkaartjes. Bij wisseling of afwezigheid van een medewerker kan de naambadge snel worden voorzien van een nieuwe naam.

Regelmatig verwisselen of stress kan ervoor zorgen dat de contramagneet verkeerd wordt geplaatst, minder krachtig of verloren raakt. U hoeft dan niet direct een volledige nieuwe naambadge te bestellen. In ons assortiment 'accessoires' in onze webshop vindt u vervangende contramagneten voor de magnetische badges.

U kunt uw naambadges dus altijd eenvoudig voorzien van een nieuwe contramagneet of zelfklevende clip. Uw badge is direct weer inzetbaar. Het is zelfs eigenlijk wenselijk uzelf uit te rusten met een bepaald aantal reserveonderdelen voor de badges. Bij verlies is een vervangend onderdeel dan ook direct voorhanden.

 


Naambadges perfect voor het POS, beurzen of evenementen

Bij het zoeken naar de juiste contactpersoon of medewerker zijn naambordjes erg handig. De verschillende badges zijn niet alleen eenvoudig te bevestigen, maar maken ook een goede indruk. Ze maken communicatie op ooghoogte mogelijk en bieden bovendien een hoge mate van oriëntatie.

De badges worden meestal op ooghoogte boven de borst geplaatst. Klanten of bezoekers hoeven dus niet naar lanyards te kijken, maar kunnen de naam van de persoon voor hun gewoon onopvallend lezen. De vaak gebogen oppervlakken van de badges maken het gemakkelijk om de namen achter de transparante plaatjes te zien en lezen. Door voor frames in een bepaalde kleur te kiezen of een opvallend design van de papieren inlegvellen trekt u de aandacht naar de badge toe.

Bij het ontwerpen van de naambadges is het belangrijk dat de naam goed zichtbaar blijft. Logo's, motieven of andere elementen mogen niet afleiden van de naam. U bepaalt zelf of u alleen de voornaam of voor- en achternaam wilt weergeven. Met alleen het tonen van de voornaam zorgt u ervoor dat er gecommuniceerd mag worden in de "jij"-vorm.

Gebruik naambadges op beurzen, evenementen of events. De badges zullen aan hun doel voloen, vooral wanneer er veel onbekende deelnemers zijn of juist bij zakelijke evenementen. De veelgevraagde contactpersoon Dhr. Mulder is zo beter vindbaar voor klanten. Het is tevens mogelijk voor medewerkers om zo bijvoorbeeld aan te geven „Mevrouw Groenteman heeft de producten voor mij gereserveerd“.
Magnetische naambadge met magneetclip

Ideaal afgestemd op uw onderneming

Afhankelijk van de onderneming of beoogd doel spelen andere factoren een rol. Op alle gebieden profiteert u van de stevigheid, de duurzaamheid en bescherming van kleding. De vormgeving en het ontwerp van de badge zijn hiervoor des te meer bepalend. Het moet overeenkomen met uw CI-design (huisstijl) en het imago van uw bedrijf.

Wilt u uzelf creatief en persoonlijk presenteren? Met een naambadge met het oppervlak van een krijtbord kunt u op heel persoonlijke wijze de badge beschrijven. Transparante badges met papieren inlegvellen en een logo erop, zorgen er weer voor dat uw presentatie eenvoudig en professioneel oogt.
Daarnaast zijn er nog vele andere opties, zoals bijvoorbeeld kiezen voor een bepaald kleur frame. Of de mogelijkheid om te kiezen voor een hoogwaardige aluminium naambadge. Het grote aanbod in onze online shop stelt u in staat om het juiste magnetische naambordje voor uw merk te ontdekken.


 

Naambadges, die uw kleding beschermen

Bij naambadges vindt u verschillende soorten van bevestiging. Dit varieert van spelden, metalen clips tot magnetische clips. Afhankelijk van uw wensen heeft de ene of de andere naambadge de voorkeur.

Maar daarbij moet worden opgemerkt dat de badges in de meeste gevallen altijd aan de kleding worden bevestigd. En vooral op beurzen of bij lezingen wordt bijzonder nette kleding gedragen.

Spelden worden door kleding gestoken. Met metalen of combinatieclips klikt u de naambadges aan de kleding. Dit levert geen schade op, alleen is heel soms van het bijbehorende bevestigingspunt achteraf nog te zien waar het gezeten heeft.

Magnetische clips zijn absoluut de naambadges die het meest beschermend zijn voor de kleding. De kleding blijft intact. Het zit tussen de magneet en de contramagneet terwijl de badge op zijn plaats wordt gehouden door magnetische aantrekkingskracht. Zo blijft werkkleding of persoonlijke kleding van medewerkers netjes en onbeschadigd.


 

Medewerkers uitrusten met magnetische naambadges

Met behulp van de magnetische naambadges kunnen medewerkers perfect worden uitgerust. De badge kan eenvoudig en snel uit de werktas of jaszak worden gehaald en worden vastgeklikt. Het behoudt zijn positie, zelfs bij actieve werkzaamheden. Om deze reden wordt het intensief gebruikt in onder anderen de detailhandel, dienstverlening of bij klantbezoeken.

Voorzie uw medewerkers van hoogwaardige naambadges met een bedrukt inlegvel. Op dit inlegvel kunt uzelf speciale iconen, uw bedrijfs- of merklogo ptinten. Door een bepaald kleurontwerp of huisstijl te kiezen kunnen de badge en uw medewerker direct aan uw onderneming worden toegewezen.

De bewegwijzering van namen zorgt voor transparantie in de omgang met klanten. Momenten dat u wanhopig op zoek bent naar een bepaald contactpersoon worden vermeden. Het kan ook vaak ongemakkelijk zijn wanneer u de naam van de ander niet meer weet. Dit vormt geen problemen meer met de introductie van magnetische naambadges in uw onderneming.

 

Manier van bevestigen: alstublieft magnetisch!

In onze webshop vindt u een groot aantal magnetische naambadges. Deze verschillen in grootte, kleur en magneetsterkte. Hoe weet ik nu welke sterkte van de magneet de juiste is?

Op beurzen worden de naambadges aan overhemden of jassen bevestigd. Ook dienen ze als naambordje voor bloemisten die een softshell jack als werkkleding dragen.

Een dikkere jas vraagt ​​om een ​​heel andere sterkte dan een dun overhemd. Daarnaast spelen ook het soort dienstverband en de draagtijd een rol. Wilt u zeker zijn van een veilig houvast tijdens lange werkdagen? Dan raden we aan om voor sterke of extra sterke magnetische clips te gaan.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste magnetische naambadge. Per mail of telefonisch adviseren wij u graag.
Menu sluiten
Naar boven