Een badgehouder met jojo mechanisme is ideaal voor wanneer u uw badge vaak moet gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan toegang verkrijgen tot afgesloten afdelingen of aan identificatie.

Met behulp van het jojo mechanisme laat u zichzelf makkelijk binnen. De jojo bevestigt u eenvoudig aan uw tas, jas of overhemd met de clip.
Sluiten
Filter en sorteer

Badgehouder jojo's voor beurzen en evenementen

Met behulp van het jojo mechanisme laat u zichzelf makkelijk binnen. De jojo bevestigt u eenvoudig aan uw tas, jas of overhemd met de clip.

Het voordeel van een jojo badgehouder is het gemak waarmee u uw badge bij zich draagt. Een badgehouder met trekkoord is praktischer dan een keycord om uw nek. De jojo badgehouder hangt nooit in de weg en beperkt u niet in bewegingsvrijheid.

Badgehouder jojo's worden veel voor beurzen en evenementen ingezet. Het dienstdoende personeel draagt op deze manier hun identificatie op een praktische wijze bij zich. Kans op verlies is ook minimaal, vanwege de stevige bevestiging.

Combineer de jojo badgehouder met een bijpassend kaarthouder waar uw badge op een fijne manier in blijft zitten. U kunt de badgehouder met trekkoord ook inzetten voor hoesjes van zacht kunststof. Hierin schuift u gemakkelijk naamkaartjes van uw teamleden op de beurs of evenementen.

 

Jojo badgehouders in andere branches

Jojo badgehouders worden ook veel gebruikt in de zorg. Doordat de badge op een gemakkelijke manier aan de kleding bevestigd is, kan een verzorgende met gemak zijn of haar werk doen. De badge is daar wanneer je het nodig hebt.

Ook voor logistiek werk kan een jojo badgehouder een uitkomst zijn. Medewerkers hebben gemak nodig in hun werk en een badgehouder met trekkoord kan hier een goede oplossing zijn.

Jojo badgehouders worden ook veel in winkels gebruikt. De badge dient dan als toegangsmiddel voor magazijnruimtes of andere belangrijke ruimtes.

 

Verschillende soorten jojo badgehouders

In ons assortiment zijn verschillende soorten badgehouders met trekkoord beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maar ook met een karabijnhaakje of een clip. Ze zijn vervaardigd uit kunststof of metaal. De textielverstevigde lus zorgt ervoor dat u de badge niet zomaar verliest.

 

Jojo badgehouders bedrukken

Bij ons is het mogelijk uw badgehouder met trekkoord te bedrukken met uw logo. Ook zijn 3D-stickers mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en wij helpen u graag met de personalisatie van uw badgehouders met trekkoord.
Menu sluiten
Naar boven