Stretchframes met en zonder verlichting


Stretchframes bieden de mogelijkheid om op een groot oppervlak hoogwaardige reclame en informatie te verstrekken. Met de verschillende systemen in ons assortiment is er voor elke locatie en reclameboodschap wel een geschikt en passend frame te vinden. Zowel binnen als buiten kunt u met deze systemen het potentieel van uw verkoopbevordering ten volle benutten.
 

Onze bestsellers voor uw verkoopbevordering

Kategoriebanner_Indoorsysteme_NL

Voor indoorgebruik worden zowel onverlichte als verlichte stretchframes gebruikt om effectief reclame te kunnen maken. De constructie bestaat in de meeste gevallen uit een eenvoudig aluminium frame, welke is voorzien van een groef. De banner wordt hier middels een rondom ingenaaide pees ingespannen en daarmee in hoge kwaliteit gepresenteerd. Verkrijgbaar als staander, wandmodel of inhangmodel zorgen deze stretchframes stuk voor stuk voor een hoogwaardige kwalitatieve beleving bij uw klanten en bezoekers.

Onverlichte systemen

Stretchframes worden gebruikt voor grootschalige en opvallende reclame. De hoogwaardig bedrukte textielbanners worden door de verschillende frames perfect ingespannen en daarmee optimaal gepresenteerd. Op uw Point of Sale, in kantoorruimtes en op menig andere locatie vormen ze een aantrekkelijke eyecatcher, die gegarandeerd de nodige aandacht zal trekken. In combinatie met een aansprekende opdruk is dit een zeer effectieve toepassing voor uw verkoopbevordering en branding.

Verlichte systemen

Terwijl onverlichte systemen slechts een beperkte tijd de aandacht trekken, kunnen verlichte frames 24/7 worden ingezet. Met behulp van LED modules wordt uw reclamebanner altijd gelijkmatig belicht. Het oplichtende effect vestigt meteen de aandacht op uw reclameboodschap, vooral in de donkere wintermaanden. Daarnaast kan een lichtwand als extra lichtbron bijdragen aan de sfeer van de ruimte.

Techniek LED wandframes - LED op Dibond®

Geschikt voor enkelzijdige frames tot 2.000 mm breedte en 1.000 mm hoogte.
Aluminium-catalogusP6

Techniek LED vrijstaande frames - Edge-Light-techniek

Geschikt voor dubbelzijdige frames tot 3.000 mm hoogte en 2.000 mm breedte.
Aluminium-catalogusP7

Techniek LED vrijstaande frames - LED on stabilizer

Geschikt voor dubbelzijdige frames tot 3.000 mm hoogte. Breedte: nagenoeg onbegrensd.
Aluminium-catalogusP72
Kategoriebanner_Ourdoorsysteme_NL
Met name bij buitenreclame is met goed geplaatste reclame en advertenties een groot aantal potentiële klanten aan te spreken. Op het gebied van buitenreclame zijn stretchframes momenteel een populair reclamemedium. Ze dienen om interesse op te wekken in bijvoorbeeld voetgangerszones, op straat of bij buitenevenementen.

Door verschillende weersomstandigheden die ons landje kent, moeten onze buitensystemen aan speciale eisen voldoen. De hieronder gepresenteerde buitenmodellen voldoen allemaal aan de eisen voor langdurig buitengebruik. Ook bij de outdoorsystemen kunt u kiezen uit verlichte en onverlichte modellen.

Digitaaldrukbanners voor onverlichte frames

Ontdek onze hoogwaardige banners voor uw onverlichte stretchframe. Wij voorzien de digitaaldrukbanner graag van uw persoonlijke ontwerp. Voordat de banner wordt gedrukt, worden uw drukgegevens door ons gecontroleerd om een ​​adequaat drukresultaat te garanderen. Als alternatief kunnen wij het samenstellen van de drukgegevens ook voor u overnemen.

Digitaaldrukbanners voor achtergrondverlichting

U ontvangt de bijpassende digitaaldrukbanner voor uw lichtframe direct bij het artikel. De betreffende banner voor het 1- of 2-zijdige LED-frame ondersteunt de homogene belichting van uw motief. Bij een enkelzijdig frame zorgt een block-out banner er bijvoorbeeld voor dat er geen lichtkracht “naar achteren” verloren gaat en dat de volledige lichtkracht gericht is op de 1-zijdige presentatie.

Accessoires ter uitbreiding van uw stretchframe

Naast ons assortiment stretchframes bieden wij ook een groot aantal accessoires aan, welke te vinden zijn in onze webshop. Naast een hoogwaardige banner zijn er ook andere mogelijkheden en artikelen om uw product mee te presenteren.
Menu sluiten
Naar boven