Bouwhekbanner

materiaal
  • reclameruimte en privacyscherm tegelijk
  • standaard afmeting: 3.400 x 1.730 mm
  • PVC mesh of Frontlit banner
  • ook ideaal voor concerten en andere evenementen
  • eigen afmeting leverbaar op aanvraag
Productdetails »

Specificaties

formaat 3.400 x 1.730 mm (B x H)
drukmethode digitaaldruk, 720 dpi
toepassingsgebied voor in- en outdoorgebruik
confectionering rondom gezoomd en metalen ogen (elke 500 mm)

Artikelbeschrijving

Laat bouwhekbanners drukken om bouwhekken te kunnen gebruiken als praktische reclameruimte. Voorzie bouwhekken bij evenementen of op bouwplaatsen van een digitaal bedrukte banner. Het gestandaardiseerde formaat van de bouwhekken van 3400 x 1730 mm bevordert het flexibele en veelzijdige gebruik van de banners. Kies voor een luchtdoorlatende mesh of juist een gecoate frontlit banner in de beste drukkwaliteit.

Banner van mesh: Dit gaas-materiaal wordt gekenmerkt door zijn lucht-, geluids- en lichtdoorlatendheid. De structuur is opgebouwd als een soort net of gaas, wat weer resulteert in een laag gewicht. Hij is daarom gemakkelijk te monteren en wordt vooral aanbevolen voor grote reclamevlakken. Met een mesh banner kiest u voor een hoge zichtbaarheid van de opdruk met een minimaal zeileffect.

Banner van PVC Frontlit: Een banner van PVC Frontlit is robuust en slijtvast. Het materiaal is ondoorzichtig en bijzonder goed bestand tegen verwering. De banners scoren door een eersteklas weergave van het drukmotief. Terwijl de mesh-banner lucht en licht doorlaatbaar is, wordt de PVC Frontlit banner beschreven als effen en gesloten.

Als bouwhekbanners worden de materialen vervaardigd in de gestandaardiseerde afmetingen van 3.400 x 1.730 mm. Zij zijn ook rondom voorzien van ogen. Zij kunnen snel en gemakkelijk worden bevestigd met behulp van spanlussen of rubberspanners. Strak gespannen presenteren de reclamebanners uw drukwerk op een hoogwaardige en doeltreffende manier.

Door de centrale plaatsing van de bouwhekken in straten, bij concerten of op beurzen worden de banners door een massa mensen opgemerkt. Op die manier bereikt u een groot aantal mensen met uw reclame. Vergroot uw bekendheid of trek nieuwe klanten aan. Laat de banner bedrukken met een opvallende reclameboodschap en vestig de aandacht op uzelf of uw merk.

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

{{ review.oxfname }} schrijft:
Review voor:
Antwoord:

Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.

Versies

Versies materiaal Artikelnummer Art.Nr. Prijs      
kunststof gaasnet / mesh, 340-370 g/m² kunststof gaasnet / mesh, 340-370 g/m² 14.0069.934 € 83,70 Artikel bekijken »
Frontlit doek, 450-500 g/m² Frontlit doek, 450-500 g/m² 14.0069.935 € 73,80 Artikel bekijken »
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven