Zoekt u tenten voor uw evenement of beurs? Wij bieden een breed scala aan promotietenten, paviljoens en parasols. Onze producten creëren een stijlvolle sfeer en bieden bescherming tegen het weer.

Sluiten
Filter en sorteer

Tenten, parasols en accessoires

Door een uitgebreide keuze aan tenten is het in onze webshop mogelijk om uw eigen tent samen te stellen, inclusief bijpassende accessoires. Onder de categorie ”tenten” staan diverse afmetingen tenten. In het bijzonder de „VKF-Renzel” tent. Deze tent is ontworpen om meerdere tenten aan elkaar te bevestigen door middel van accessoires. Onder andere door een regengoot en verbingsklemmen.

Eigen opdruk

De meeste tenten in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw eigen logo. Personaliseer uw tent en maak uw evenement of beurs compleet met de uitstraling dat bij uw huisstijl past. Wij kunnen tevens parasols leveren met uw opdruk.

Paviljoens

Wij bieden ook kant-en-klare verkooppaviljoens. Deze paviljoens worden vaak gebruikt bij beurzen, evenementen of op festivals. De paviljoens zijn aan alle zijden open waardoor u aan alle kanten kan worden benadert. De paviljoens kunnen optioneel worden geleverd met een houten vloer of met bar verlenging. Daarnaast kunt u optioneel de tent sluiten met een nachtafsluiting.

Menu sluiten
Naar boven