Zoekt u tenten voor uw evenement of beurs? Wij bieden een breed scala aan promotietenten, paviljoens en parasols. Onze producten creëren een stijlvolle sfeer en bieden bescherming tegen het weer.

Meer lezen »

Tenten, parasols en accessoires

Door een uitgebreide keuze aan tenten is het in onze webshop mogelijk om uw eigen tent samen te stellen, inclusief bijpassende accessoires. Onder de categorie ”tenten” staan diverse afmetingen tenten. In het bijzonder de „VKF-Renzel” tent. Deze tent is ontworpen om meerdere tenten aan elkaar te bevestigen door middel van accessoires. Onder andere door een regengoot en verbingsklemmen.

Eigen opdruk

De meeste tenten in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw eigen logo. Personaliseer uw tent en maak uw evenement of beurs compleet met de uitstraling dat bij uw huisstijl past. Wij kunnen tevens parasols leveren met uw opdruk.

Paviljoens

Wij bieden ook kant-en-klare verkooppaviljoens. Deze paviljoens worden vaak gebruikt bij beurzen, evenementen of op festivals. De paviljoens zijn aan alle zijden open waardoor u aan alle kanten kan worden benadert. De paviljoens kunnen optioneel worden geleverd met een houten vloer of met bar verlenging. Daarnaast kunt u optioneel de tent sluiten met een nachtafsluiting.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven