Autodealers en bandenspecialisten

Autodealers en bandenspecialisten


Zo presenteert u op een professionele manier uw auto's, banden en accessoires

Prijsaanduidingen bij auto's in de showroom


Met onze producten maakt u een professionele indruk als het gaat om visuele reclame. Onze infodisplays, zeer geschikt voor showrooms, presenteren de belangrijkste gegevens direct naast de auto. Ons assortiment strekt zich uit van eenvoudige displays van acrylglas tot stabiele metalen displays. U kunt uw informatie in de displays eenvoudig aanpassen/vernieuwen zonder in de auto te hoeven stappen. Bij de presentatie van meerdere prijsinformatiebladen raden wij aan om expositiestandaards te gebruiken

 

Oplossingen voor de hygiënische bescherming van personeel en klanten

Door de huidige situatie gelden momenteel in veel bedrijven strengere regels voor hygiëne, toegangscontrole en het vermijden van wachtrijen. Wij hebben voor u oplossingen samengesteld die geschikt zijn voor u als autodealer of bandenspecialist.

De bestsellers voor autodealers

Bij auto's die buiten de garage staan ligt of hangt de info bijna altijd in de auto. Onze zelfklevende hoezen zijn eenvoudig aan de binnenkant op een zijraam of de voorruit te bevestigen door wrijving. Het voordeel van deze kleefhoes is dat er geen lijmresten achterblijven.
 
Met de digitale prijslabels van TroniTAG bent u professioneel en toekomstgericht bezig. U onderhoudt op een centrale plek de prijzen en productgegevens, waardoor u altijd een actueel overzicht paraat heeft van de huidige prijzen op uw eigen computer. Handmatige verwisselen of vervangen van papieren info uit displays of infostandaards is niet meer nodig. Bovendien lopen uw gegevens nu altijd synchroon: dezelfde prijs / info wordt gehanteerd, zowel online als in uw showroom. Profiteer tevens van de uitgebreide advertentie-opties, zoals bijvoorbeeld het ophalen van een productvideo met uw smartphone rechtstreeks op de prijslabel. Voor de elektronische prijslabels beschikken wij over een ruim assortiment aan bevestigingsmogelijkheden. Voor elk plek hebben we wel een geschikte bevestiging voorhanden.

Prijzen voor banden en accessoires

Wij hebben een breed scala aan prijsrails / scannerprofielen beschikbaar voor uw schappen. Deze kunnen desgewenst op elke lengte worden gesneden. Voor uw schappen vindt u bij ons diverse vakverdelers, evenals artikel-pushers en LED-schapverlichting. Prijsdisplays van acrylglas kunnen flexibel op tafels, balies en ook op banden worden geplaatst. Met de klemprofielen presenteert u informatie opvallend vanaf het plafond of in de etalage.

Bedrijfsuitrusting voor de handel in motorvoertuigen

U wilt folders, visitekaartjes en uw auto-accessoires overzichtelijk presenteren? Met deze producten brengt u op professionele wijze uw accessoires en brochures onder de aandacht.

Adverteren en informeren

U wilt de aandacht vestigen op speciale promoties of uw bedrijf opvallend presenteren? Hieronder vindt u een geselecteerd assortiment om aan uw eerste behoeften te voldoen.

Speciaal voorbeeld: Mercedes-display voor het projecteren van een logo middels een ingebouwde LED-beamer

Mercedes-display
Mercedes-display voorbeeld 2
Mercedes-display voorbeeld 3

Uw partner voor verkoopbevordering

Wij zijn uw betrouwbare partner voor verkooppromotie en zakelijke apparatuur in de autohandel. Als fabrikant kunnen we ook veel van onze producten aanpassen aan uw behoeften en aangepaste displays vervaardigen.

35 jaar ervaring

26 landen

885 werknemers

> 25.000 promotionele producten

Onze successen

Al meer dan 35 jaar zijn wij – wereldwijd – uw betrouwbare partner voor producten voor de reclamewereld. 

hoogwaardige kwaliteit

hoogwaardige materialen

innovatieve technologieën

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag »
Menu sluiten
Naar boven