Informatiezuilen, kortgezegd infozuilen, zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en uitvoeringen, voor in- en outdoorgebruik. Kies voor die infoborden of (digitale) infozuilen die het beste aansluiten bij uw behoefte.

Sluiten
Filter en sorteer

Een infozuil voor elke toepassing

Wilt u een specifiek product, een actie of juist een stukje service, middels een hypermoderne digitale informatiezuil extra highlighten? Dan kan het model „Infowall Portret NG“ een goede oplossing voor u zijn. Dit omdat deze universeel toepasbare infozuil in een eigentijds ontwerp een subtiele integratie in bijna elke omgeving mogelijk maakt. Voor de digitale effecten zorgt een geïntegreerde mediaspeler met meegeleverde Content-Management-Software. Of u kiest voor de infozuil „Ellipse“, die bijzonder geschikt is voor indoorgebruik. Met geïntegreerde Poster-Snap klemprofielen biedt deze infozuil de mogelijkheid om 2 posters elliptisch-vormig aan beide zijden te presenteren en deze eenvoudigweg ook weer te vervangen door de beproefde klemtechniek. In een weer volledig andere vorm presenteert zich het infobord „Madrid“ aan u: deze infozuil, geschikt voor indoor, bestaat uit een zilver geëloxeerd aluminium frame en staat op twee stabiele vloerplaten. Iedereen die op zoek is naar een constructie voor gebruik outdoor, is wellicht uitstekend geholpen met ons informatiebord „Straight-Line Entrance” met een te bedrukken acrylglasplaat. Dit infobord, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is een fraai gevormde display voor outdoorgebruik. De roestvrijstalen onderdelen in combinatie met een acryl glasplaat in melkglaslook geven dit bord zijn nobele karakter.
 

Aandacht trekken met een infozuil

Kies voor een infozuil, die aan al uw wensen voldoet. Of het nu gaat om digitale infozuil voor indoorgebruik of een stevig informatiebord voor buiten, een model met aluminium frame of juist met binnenverlichting middels een LED-lichtbalk: wij hebben de meest gevarieerde varianten in onze webshop, dus uiteenlopende infozuilen of -borden voor bedrijven, openbare gebouwen, treinstations en ook voor kantoren en autoriteiten, om zo snel en direct de juiste informatie te presenteren. Gebruik ook infozuilen in bedrijfsingangen en ontvangstruimtes als reclameruimte en/of wegwijzer: voor elke behoefte hebben wij de juiste infozuil - hier in onze webshop.

Menu sluiten
Naar boven