Een heel belangrijk gebied binnen een bedrijf - met een hoge verantwoordelijkheid - is organisatie en veiligheid:
een stukje beveiligingsbeheer voor zowel klanten als medewerkers.

In ons aanbod vind je geleidingssystemen, deurbordjes, wegwijzers, bewakingstechnieken, productbeveiliging en parkeerborden. Beveiligingsborden zijn voor elk bedrijf van een bijzonder belang: ze attenderen jou bijvoorbeeld op ontsnappingsroutes, benadrukken correct gedrag in gevaarlijke situaties of waarschuwen voor fysieke schade.

Sluiten
Filter en sorteer

Deurborden, veiligheidsborden en wegbewijzering

Breng structuur in en rondom jouw pand. Begeleid vanaf de ingang jouw klant naar de juiste bestemming. Zorg voor een duidelijke structuur en wegbewijzering zowel buiten als binnen jouw pand. Plaats firma- en parkeerborden bij de entree van jouw pand en zorg voor een goede navigatie binnen het pand door middel van deurbordjes. Maak indruk met een goed georganiseerde structuur in jouw winkel, kantoor of showroom!


Veiligheid voor jou én jouw producten

Veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten binnen elke onderneming. Veiligheid voor jou, jouw medewerkers en klanten is zeer belangrijk voor de professionaliteit van het bedrijf. Geef duidelijke instructies aan alle mensen binnen het pand. Plaats waarschuwingsborden en veiligheidsborden op relevante en zichtbare plaatsen. Zorg dat alle mensen bij een noodsituatie weten wat ze moeten doen. Maak gebruik van ons assortiment veiligheidsborden en EHBO wandkasten voor een optimale veiligheid.


Bewakingsspiegels en artikelbeveiliging

Elke winkelier heeft ermee te maken, winkeldiefstal! Maak het dieven moeilijker, plaats bewakingsspiegels en camera's. Zichtbare winkelbeveiliging werkt om diefstal tegen te gaan. Naast algemene diefstalbeveiliging kan er ook gekozen worden om de producten zelf te beveiligen. Wij bieden beveiliging op artikel niveau. Deze beveiligingsartikelen koppelen jouw product aan een stelling of display. Jouw producten kunnen alleen worden los gemaakt door een speciale ontkoppelaar.


Professionele afzettingen en afzetpalen

Afzettingen zijn er in diverse soorten en maten. Wij bieden koordsystemen, bandsystemen en kettingsystemen. Afzettingen worden veel gebruikt in de horeca, showrooms, musea en evenementen. De afzettingen zijn zeer geschikt om jouw gasten te verwelkomen bij de ingang. Afzetpalen geven een sjieke uitstraling aan de entree. Daarnaast zijn afzettingen zeer geschikt om een rij te vormen. Theaters en bioscopen maken hier graag gebruik van. Ook in restaurants worden deze artikelen ingezet, bijvoorbeeld om op rustige tijden delen af te sluiten voor de gasten. De palen zijn eenvoudig te verplaatsen waardoor een snelle wijziging mogelijk is.

Menu sluiten
Naar boven