Een heel belangrijk gebied binnen een bedrijf - met een hoge verantwoordelijkheid - is organisatie en veiligheid:
een stukje beveiligingsbeheer voor zowel klanten als medewerkers.
In ons aanbod vindt u geleidingssystemen, deurbordjes, wegwijzers, bewakingstechnieken, productbeveiliging en parkeerborden. Beveiligingsborden zijn voor elk bedrijf van een bijzonder belang: ze attenderen u bijvoorbeeld op ontsnappingsroutes, benadrukken correct gedrag in gevaarlijke situaties of waarschuwen voor fysieke schade.

Meer lezen »

  1. 1 VAN 8

Deurborden, veiligheidsborden en wegbewijzering

Breng structuur in en rondom uw pand. Begeleid vanaf de ingang uw klant naar de juiste bestemming. Zorg voor een duidelijke structuur en wegbewijzering zowel buiten als binnen uw pand. Plaats firma- en parkeerborden bij de entree van uw pand en zorg voor een goede navigatie binnen uw pand door middel van deurbordjes. Maak indruk met een goed georganiseerde structuur in uw winkel, kantoor of showroom!

Veiligheid voor u én uw producten

Veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten binnen elke onderneming. Veiligheid voor u, uw medewerkers en klanten is zeer belangrijk voor de professionaliteit van het bedrijf. Geef duidelijke instructies aan alle mensen binnen het pand. Plaats waarschuwingsborden en veiligheidsborden op relevante en zichtbare plaatsen. Zorg dat alle mensen bij een noodsituatie weten wat ze moeten doen. Maak gebruik van ons assortiment veiligheidsborden en EHBO wandkasten voor een optimale veiligheid.

Bewakingsspiegels en artikelbeveiliging

Elke winkelier heeft ermee te maken, winkeldiefstal! Maak het dieven moeilijker, plaats bewakingsspiegels en camera's. Zichtbare winkelbeveiliging werkt om diefstal tegen te gaan. Naast algemene diefstalbeveiliging kan er ook gekozen worden om de producten zelf te beveiligen. Wij bieden beveiliging op artikel niveau. Deze beveiligingsartikelen verbind uw product aan uw stelling of display. Uw producten kunnen alleen worden los gemaakt door een speciale ontkoppelaar.

Professionele afzettingen en afzetpalen

afzettingenAfzettingen zijn er in diverse soorten en maten. Wij bieden koordsystemen, bandsystemen en kettingsystemen. Afzettingen worden veel gebruikt in de horeca, showrooms, musea en evenementen. De afzettingen zijn zeer geschikt om uw gasten te verwelkomen bij de ingang. Afzetpalen geven een sjieke uitstraling aan de entree. Daarnaast zijn afzettingen zeer geschikt om een rij te vormen. Theaters en bioscopen maken hier graag gebruik van. Ook in restaurants worden deze artikelen ingezet, bijvoorbeeld om op rustige tijden delen af te sluiten voor de gasten. De palen zijn eenvoudig te verplaatsen waardoor een snelle wijziging mogelijk is.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven