Met de juiste buitenvitrine kunt u bijvoorbeeld uw aanbod, aanbiedingen of menukaart op een effectieve manier presenteren. Ons assortiment omvat zowel buitenvitrines met verlichting als ook compleet weerbestendige uitvoeringen voor permanent outdoorgebruik.
Sluiten
Filter en sorteer

Verschillende toepassingen voor vitrines

In buitenvitrines worden menukaarten gepubliceerd, openingstijden of acties van winkels en/of winkelcentra worden er in aangekondigd, maar ook kantoren of autoriteiten maken daarmee bepaalde veranderingen / wijzigingen openbaar. Een stabiele constructie en het snel kunnen openen en sluiten van de uitvoeringen met slot is erg belangrijk.Het perfecte presentatiemedium voor informatie en aanbiedingen

Met onze vele verschillende modellen helpen wij u om uw aanbod en belangrijke informatie op een effectieve manier te presenteren. Ontdek welke verschillende designs, uitvoeringen en formaten wij voor u hebben. Daarnaast hebben wij ook een breed aanbod aan accessoires voor buitenvitrines.

Bent u op zoek naar een klassieke buitenvitrine voor uw buitenreclame, een model om op te hangen of toch liever een model met staanders? Of misschien wilt u bij uw kleuterschool of peuterspeelzaal wel een bijzonder aantrekkelijke buitenvitrine plaatsen in bijvoorbeeld de vorm van een boom, uil of dolfijn?

Of liever een verlichte buitenvitrine met LED-verlichting? In onze webshop vindt u een grote verscheidenheid aan modellen, maten en uitvoeringen. Op deze manier laat zich de betreffende vitrine optimaal in de omgeving integreren.

Onze aanraders voor u

De meeste buitenvitrines zijn weerbestendig en daarom ook geschikt voor outdoorgebruik. Deze buitenvitrines worden voornamelijk gebruikt door restaurants en openbare instellingen. Het is belangrijk dat dit soort vitrines afsluitbaar zijn.

Door de buitenvitrine uit te breiden met verlichting kunt u ook in de donkere avonduren uw menukaart presenteren. Daarnaast wordt het gebruik van veiligheidsglas aanbevolen. Zo weet u zeker dat de informatie veilig op zijn plek blijft en dat de vitrine lang meegaat.

Brandvertragende vitrines (volgens brandbeveiligingsklasse B1) zijn geschikt voor gebruik indoor. Zowel bedrijven als ook hotels, openbare voorzieningen en restaurants maken gebruik van dit type.
staenderpaar-fuer-schaukasten

Een voordelige variant

De buitenvitrine „SX“ is een voordelige optie,. De indeling varieert bij dit model van 1x DIN A4 tot 12x DIN A4. De achterwand is magnetisch of voorzien van een kurklaag om de informatie op te prikken.

Onze bestseller is de buitenvitrine „Economy“. Deze is weerbestendig en optioneel ook leverbaar met verlichting. Dit model is leverbaar met een indeling tot maar liefst 27x DIN A4. De frontruit is van veiligheidsglas en overtuigt over het algemeen door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Showvitrines zijn vooral effectief voor het presenteren van producten of expositiestukken. De vitrine-wandvarianten vindt u ook terug onder het hoofdstuk 'winkelinrichting'.

De perfecte manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen

Gebruik ook een buitenvitrine of showvitrine om uw aanbod goed zichtbaar te plaatsen en te presenteren. Door informatie te publiceren trekt u de aandacht van bezoekers, klanten en potentieel geïnteresseerden.

Maak een keuze uit ons brede aanbod aan online aanbiedingen. Bepaal daarbij welke presentatievitrine het beste bij u, uw onderneming en/of toepassing past.
Menu sluiten
Naar boven